Blender Test 2021 – De bedste 8 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 8 bedste blendere på markedet, når man skal ud og købe en ny blender. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-8-liste med de bedste bedømte blendere. Disse 8 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, kapacitet, design, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Braun JB 5160

På førstepladsen af vores liste, kommer denne super lækre blender, som udelukkende har fået topkarakterer. Den er desuden blevet kåret som testvinder hos Tænk.dk, mens den har fået meget gode anmeldelser, af både testere og forbrugerne. Er udstyret med en stor og kraftfuld motor, som har en høj effekt, er også udstyret med en kapacitet som er meget høj. Den er designet i gode og holdbare materialer, imens prisen er skruet så langt ned som muligt.

[afp id=”284″]

Effekt

For at du hurtigt kan få blendet dine madvarer, så kræver det en stærk motor, som har en høj effekt til at køre bladet rundt. Det er muligt at indstille denne blender, i flere forskellige hastigheder for at få mest muligt, ud af dine madvarer om det langsomt eller hurtigt. Denne model er udstyret med 11 forskellige hastigheder, samt en effekt på 1.000 Watt, som er rigeligt til et normalt forbrug.

Kapacitet

Har fået rigtige flotte anmeldelser, som er blevet vurderet ud fra de overstående kriterier, hvor den med en kapacitet på 1,7 liter. Gør sig meget anvendelig til næsten alt, om det er til en proteinshake, smoothie, is eller lignede, så burde der uden problemer være plads til det i denne blender. Den er blandt andet udstyret, så den du kan se hvor meget indhold der er i kanden, da den har en målestørrelse lavet ind i selve kanden.

Design

Bliver leveret i et meget stilrent og skarpt design, hvilket gør at den er utrolig flot at kigge på, så du ikke behøver at gemme den væk hver gang efter brug. Den er desuden også meget holdbar, trods materialerne er blevet produceret i plastik, så skal du ikke være bange for at den går i stykker.

Pris

På trods af at den er af høj kvalitet, så er prisen overskueligt for de fleste, næsten uanset indkomst i husstanden. Braun JB 5160 har en pris på kun 699 kr., hvilket er en lav pris når man sammenligner den, med nogle af de andre blendere på markedet.

Ekstraudstyr

Er udstyret med pulsfunktion, har desuden også 3 specialprogrammer.


KitchenAid 5KSB8270

Denne model er en professionel blender, som bedst anvendes til restauranter samt andre steder, som kræver en stærk og troværdig blender. Den er desuden blevet kåret som testvinder, hos forbrugerrådet tænk.dk samt høje anmeldelser hos andre testere, samt professionelle kokke. Den har en enorm høj effekt, som let kan blende alt du tilbyder den, den har desuden også en rigtig fin kapacitet, imens den har sit typiske KitchenAid design. Prisen er dog i den meget høje ende, som gør at den er svær for alle at købe.

[afp id=”285″]

Effekt

Som den blender som har den største motoreffekt på hele vores liste, får du en blender der let kan blende alt, om det er isterninger, nødder eller andre hårde sager. En model som denne gør sig velegnet hos professionelle kokke, fordi den er meget stærk og hurtig til at blende, uanset hvad du end har brug for, denne model har en effekt på hele 1.800 Watt. Hvilket er afgørende for at du let kan få blendet, store mængder madvarer af hvilken som helst slags.  

Kapacitet

KitchenAid 5KSB8270 har en stor og rummelig kande, der har en kapacitet på hele 1,65 liter, som er rigeligt med plads til et hverdags forbrug. Den har desuden en kande med dobbeltvægge, så du ikke kommer til at brænde dig, på varme madvarer som du har haft behov for at blende. Der er også markeret mængdemåler på kanden, så du let kan se hvor meget indhold du har puttet den i.  

Design

Har sit traditionelle KitchenAid design, hvor bunder er i formstøbt design i jern, så det er en tung blender der ikke flytter let på sig. Den har sin flotte røde farve, samt brugervenlige design som alle kan finde ud af at bruge, ellers kan man lære det meget hurtigt. De aftagelige dele tåler desuden opvaskemaskine, så du ikke skal bruge lang tid på at rengøre den efter brug.

Pris

Som en af de helt tunge drenge på markedet, så er det også en af de dyreste på vores liste, den har en enorm høj pris. En pris der let kan begrænse, når man skal ud og købe en ny blender, fordi den har et prisskilt på 5.404 kr.

Ekstraudstyr

Medfølger en tamper, så du kan skubbe det der sidder i siderne ned, så alt bliver blendet helt ens.


Philips HR 3556/00

Ønsker du at købe en blender som er meget simpel, ikke bare simpel i design, men også simpel i at betjene. Så er det her et åbenlyst valg, den har fået rigtige gode anmelder, på grund af brugervenligheden. Den har ikke den højeste effekt på markedet, men stadig en kraftfuld blender, imens den har 2 forskellige kapaciteter. Designet så simpel som muligt, dog har den stadig et flot design, prisen er derfor også skruet i bund. Hvis du skal ud og købe en ny blender, til din familie som ikke har brug for noget fancy udstyr, så skal du helt klart vælge denne da alle kan bruge den.

[afp id=”286″]

Effekt

Denne blender er ikke udstyret med den største motor, dog har den stadig en kraftfuld effekt, som gør at den kan gøre hvad du forventer af den. En model som den her, har en effekt på 900 Watt, som betyder at du let kan blende grønsager, eller lignede madvarer som du føler der skal blendes. Det er let at vælge hvilken hastighed, som du gerne vil have den kører på, da den har en knap på fronten som let kan drejes til at vælge hastighed.

Kapacitet

Som en af de få blendere på markedet, medfølger der 2 kander med til denne maskine når du køber den, den ene kande har en meget stor kapacitet på 2 liter. Der medfølger desuden også en mindre kande på 0,6 liter, så du let kan tage den med dig hvis du er meget på farten, så skal du bare gøre den klar dagen før og starte lige før du går ud ad døren.

Design

Som der er blevet nævnt allerede, så er dette en simpel blender, som også betyder at designet er simpelt. Den er udstyret med en base i rustfrit stål, så den er meget flot at kigge på, hvilket også gør at du ikke har behov for at pakke den væk.

Pris

Det er en billig blender at erhverve til hjemmet, som gør at selv studerende har råd til den, eller folk som er på overførselsindkomst.

Ekstraudstyr

Automatisk sluk funktion.


KitchenAid 5KSB1585EOB

Du kan købe en blender som er blevet produceret af KitchenAid, som er en meget anerkendt producent af køkkenudstyr, som kun producere køkkenudstyr af meget høj kvalitet. Denne blender har fået meget gode anmeldelser, af både tænk.dk og forbrugerne som har foretaget test, eller af forbrugere som har købt den og givet anmeldelser på den. Den har en lav effekt som også er en fordel, ved at den bruger meget mindre strøm, den har en stor og flot kapacitet. Imens den har et flot design, som passer ind over alt, prisen er billig af når man taler om denne producent.

[afp id=”287″]

Effekt

Denne blender har ikke nogen høj effekt, hvilket også kan mærkes på tiden, som det tager når du skal blende store portioner. Hvilket godt kan være en ulempe, hvis man ikke har alverdens tid til at blende madvarer, så du skal være sikker på tiden er der før du går i gang. Denne model er udstyret med en motor, som kun har en effekt på 500 Watt, hvilket betyder den er blid imod din pung og imod miljøet.

Kapacitet

På trods af at den ikke har nogen høj effekt, så har den stadig en stor kapacitet, som gør at du kan putte store mængder madvarer i den. Dog skal du huske på at, hvis du fylder den op og skal have det blendet, så kan det tage lidt ekstra tid. Fordi den ikke kan få samme styrke og hastighed, på bladet som skal svinge rundt, men med en kapacitet på 1,75 liter er det helt klart tiden værd.

Design

Kan købes i forskellige farver, hvor den traditionelle røde farve fra KitchenAid, selvfølgelig også er inkluderet. KitchenAid 5KSB1585EOB er en meget brugervenlig blender, som er let at håndtere i farten, da den har knapper på fronten af basen. På fronten sidder der 3 knapper, 1 til at tænde, 2 til at vælge hastighed som maskinen skal køre med.  

Pris

Netop fordi den er producenten er KitchenAid, så ved man at kvalitet er ultrahøj, derfor er prisen også lidt høj. Denne model koster 1.293 kr. som stadig er en overkommelig pris.

Ekstraudstyr

Er udstyret med soft start, så det ikke sprøjter udover det hele.


Magimix Le Blender / 11610

Du kan her købe en dobbelt testvindende blender, som både er blevet kåret som testvinder, hos danske tænk.dk samt svenske Råd & Rön. Det er en blender som er utrolig holdbar, men som på samme tid ikke koster en jetjager, hvilket gør den meget attraktiv for de fleste familier. Den har en høj og kraftig effekt, som gør at den kan klare stort set alle opgaver, som du bringer den. Er desuden udstyret med en stor kapacitet, imens den har et flot design både at kigge på, men også i brugervenlighed.

[afp id=”288″]

Effekt

For at du hurtigt og effektivt, kan blende enten is, nødder, frugt, grønsager eller lignede, så kræver det en høj effekt. Det er denne model selvfølgelig ikke foruden, da den har en effekt på hele 1.300 Watt, som kan få bladet til at køre rundt med 22.000 omdrejninger i minuttet. Den er desuden også udstyret, med 4 special programmer som inkluderer et rengøringsprogram, de valgte programmer har forskellige hastigheder som er forud installeret fra fabrikken.

Kapacitet

Med sin store effekt kan den hurtigt blende store portioner mad, derfor er det også vigtigt at den har en stor kapacitet, hvilket denne model fra Magimix har. Med en kapacitet på hele 1,8 liter, får du nok med plads som passer fint til en familie, eller et par som skal blende mos til et barn.

Design

Kan købes i en sort og flot farve, imens kanden selvfølgelig er gennemsigtig, men denne model er også firkantet i design. Ved at have den form som den har, kan den let pakkes sammen, hvis du ikke syntes den passer ind i hjemmet. Den er desuden brugervenlig, da den på fronten har 3 knapper og en stor drejeknap, som gør at du let kan anvende denne blender.

Pris

Magimix Le Blender / 11610 er af meget høj kvalitet, derfor er prisen også derefter, pris og kvalitet hænger meget ofte sammen. Hvis du skal ud og købe en blender som den her, skal du betale en pris på 2.000 kr.

Ekstraudstyr

Bliver desværre ikke leveret med meget ekstraudstyr, der kan dog nævnes en kande i termoglas, som gør at du ikke brænder dig på den hvis du skal blende varme retter.


Braun JB 3060

Denne blender er en model der minder meget om den tidligere nævnte, denne model er dog bare en billigere udgave af den, dog er den stadig af høj kvalitet. Denne model er trods sin lave pris, blevet kåret som testvinder hos tænk.dk, samt fået meget gode anmeldelser af forbrugerne. Den er udstyret med en motor, der udgiver en rigtig fin effekt for de fleste hjems behov, mens den har en almindelig kapacitetstørrelse. Den har købes i 2 forskellige farver, så den passer i hjemmet hos dig, den er desuden utrolig brugervenlig. Den har en af de laveste priser på vores liste, som gør den særligt attraktiv hos unge mennesker.

[afp id=”289″]

Effekt

Denne model fra Braun har en gennemsnitlig effekt, som gør at den fint passer ind, den kan desuden klare de fleste opgaver man byder den. Med 5 forskellige hastigheder, samt pulsfunktion kan denne blender med en effekt på 800 Watt, uden problemer blende en omgang mos til dit barn. Det er ikke lettere end med denne, når du skal betjene den da du kun skal dreje på en knap, hvor du kan vælge igennem de 5 forskellige hastigheder.

Kapacitet

Den er udstyret med en kande som er let at rengøre efter brug, som kan puttes i opvaskemaskinen, så slipper du for at stå med børste og vaske den op selv. Braun JB 3060 har en kapacitet på hele 1,75 liter, som burde være mere end rigeligt til en almindelig familie, helt sikkert mere end rigeligt til et par eller en enkelt person.

Design

Er blevet designet så den er så brugervenlig som muligt, imens den også er flot at kigge på, hvilket gør at du ikke behøver pakke den væk. Den har en kande af termoglas, så du ikke behøver tænke over hvad du skal blende, da det ikke behøver køle ned først. Den kan desuden købes i enten en sort farve, eller hvis man heller vil have en hvid farve, kan den også købes i hvid.

Pris

Som den absolutte billigste på vores liste, kan alle og enhver købe denne blender, om det er til hjemmet eller campingvognen. Det er en utrolig billig blender, som kan dække dit behov imens den stadig har en lav pris, for kun 385 kr. kan du købe denne model fra Braun.

Ekstraudstyr

Specielle skæreblade som både er vandrette men også lodrette, på den måde misser kniven ikke noget og skære det hele til perfektion hver gang.


Kitchenaid Artisan 5KSB5553

Du får en blender som ligner en gammeldags blender, som man kan se i lidt ældre film, men det er også det design som KitchenAid går meget op i. Den er blevet kåret som testvinder hos politiken.dk, som har kåret den efter specifikke kriterier, som denne blender har klaret til perfektion. Den har en af de mindre effekter, som dog stadig er utrolig effektiv, imens den har 2 forskellige kapacitet på grund af 2 forskellige kander. Har sit traditionelle KitchenAid design, den har en rigtig fin pris som de fleste kan arbejde med.

[afp id=”290″]

Effekt

Det er ikke altid nødvendigt at have en høj effekt, det er denne blender et rigtig godt bevis på, da den ikke har den højeste effekt. På trods af den mindre effekt, så er den stadig enormt effektiv, det er også derfor den er landet på vores liste. Denne model fra KitchenAid har en motor som yder en effekt på 550 Watt, som betyder at den er billig i drift og god imod miljøet.

Kapacitet

Hvis du er meget på farten og godt kan lide en frisklavet smoothie, så er det heldigt at denne model bliver leveret med 2 kander, som har forskellige størrelser. Dette gør at du kan tage den med når du går ud ad døren, fordi den har en kapacitet på enten 1,5 liter eller den mindre kande på 0,75 liter.

Design

Kan købes i forskellige farver, dog ønsker folk ofte at købe den, med sin traditionelle farve fra KitchenAid. Den har knapper på fronten af basen, hvor du frit kan vælge imellem de 5 forud installerede programmer, hvilket betyder den er ekstremt brugervenlig.

Pris

KitchenAid er ofte et lidt dyrere end en normal blender, dog er de meget anerkendte for deres høje kvalitet, som er ekstremt holdbare i mange år. Kitchenaid Artisan 5KSB5553 koster kun 1.303 kr. hvis du skal ud og købe den, hvilket måske godt kan lyde som mange penge, dog skal du ikke tænke over at købe en ny i de næste 10 år.

Ekstraudstyr

Bliver ikke leveret med noget ekstraudstyr, det er der dog heller ikke behov for med denne model.


WILFA BL-1200

Som den første og eneste blender fra denne producent, får du her en blender som har fået enormt gode anmeldelser, af både norske testere samt en dansk madekspert. Den kan klare store som små opgaver, om det skal være friske grønsager eller om det skal være frosne frugter, så kan den uden problemer klare disse opgaver. Den har en høj effekt som sørger for at klingen hurtigt kan dreje rundt, den har en god og rummelig kapacitet som sørger for god plads, imens den har et stilfuldt design og en helt fair pris.

[afp id=”291″]

Effekt

WILFA BL-1200 har en høj og kraftfuld effekt, der er vigtig for at den let kan håndtere, alle slags opgaver til perfektion. For at du hurtigt kan lave en stor omgang grød, smoothie, eller lignede, så skal du have en høj effekt, hvor denne model har en effekt på hele 1.200 Watt. Den har en stor drejeknap, hvor du kan vælge imellem 10 forskellige hastigheder, hvor du let kan skrue den op eller ned som du har lyst til.  

Kapacitet

Den er desværre ikke udstyret med den største kapacitet, dog får du stadig rigeligt med plads, netop fordi den har en kapacitet på 1,8 liter. Det betyder at du let kan lave en stor smoothie, eller blende frugter eller lignede til at fremstille din hjemmelavede is, eller du bare har brug for en stor flaske proteinshake. Så har denne blender plads, dog er det ikke den største kapacitet men heller ikke den mindste.

Design

Er en utrolig flot blender at kigge på, den bliver leveret med en base i rustfrit stål, som har en overflade der er let at tørre af. Det er desuden muligt at fylde på blenderen, imens den er i gang da den er udstyret med et påfyldningslåg.

Pris

Selvom den har en høj effekt, samt en rigtig fin kapacitet så har denne blender en utrolig lav pris, som kun lyder på 499 kr. som næsten alle har råd til. Den gør sig særdeles velegnet til mindre familier, som skal blende mange madvarer til mos, fordi den med mange omdrejninger hurtigt kan blende store portioner.

Ekstraudstyr

Har et program specielt til at knuse is, samt udskiftelige blade som er lavet til at knuse is, samt rensefunktion så du selv slipper for det.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 8 bedste blendere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, kapacitet, design, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige blendere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse blendere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige blendere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.