Blender Fra Wilfa Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste blendere fra Wilfa på markedet, når man skal ud at købe en ny blender. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte blendere fra Wilfa. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, kapacitet, design, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


WILFA BPF-1200S Power Fuel

En blender er et redskab, som alle i et køkken, har brug for når der skal laves mad. Det gør dit arbejde meget hurtigere, frem for at du selv, skal skære det rigtig fint med en kniv. Der følger en motorgaranti med, som varer i hele 10 år, hvis der sker noget med motoren, så gælder den garanti. Motoren har en rigtig høj effekt, som kan give maskinen, mulighed for at dreje med enormt mange omdrejninger i minuttet. Derudover har den her model, en rigtig god kapacitet, så der er plads til en stor mængde, af hvad du end vil blende i den her blender. Med et meget stilrent, samt brugbart design gør den, det meget let at rengøre den efter brug, samt flot at have stående. For at købe en blender, som den her skal du faktisk, slet ikke betale noget højt beløb. Prisen er nemlig i den lave ende, så de fleste kan finde råd, til at købe den her blender i høj og kraftig kvalitet.

[afp id=” 1278″]

Effekt

Den her model af en blender, har en rigtig høj effekt, der gør det let for dig at lave en smoothie. Det er en blender, der har en effekt der er kraftig, hvor motoren har en effekt på 1.200 Watt. Du vil ikke opleve at, din blender ikke kan blende, selv frossen frugt eller frosne grønsager.

Kapacitet

Kapaciteten er rigtig god, faktisk er den meget gennemsnitlig, hvis man kigger på disse 5 forskellige blendere fra Wilfa. WILFA BPF-1200S Power Fuel har en kapacitet, som er på 1,5 liter, hvilket burde være nok til et par, som begge ønsker en frisk og god smoothie.

Design

Denne blender har et rigtig flot design, der vil pynte i hvilket, som helst køkken den bliver købt til. Selvom kanden er produceret i plastik, så kan den stadig tåle, en temperatur der er op til 100 grader. Hvis du vil have meget fint blendet indhold, så kan den stå og køre, i op til 10 minutter ad gangen.

Pris

Hvis du skal købe, den her blender så, behøver du ikke betale noget højt beløb. Fordi det er faktisk en billig blender, som de fleste kan finde, råd til at købe. WILFA BPF-1200S Power Fuel, har en pris på 1.229 kr. som er prisen du skal betale, for at få den her kraftige model hjem til dit køkken.

Ekstraudstyr

Den her blender er udstyret, med gummihåndtag på kanden, så den er let at flytte rundt med selvom den er fugtig.


WILFA OBLB-1200SI Bliss

Kan du godt lide at, drikke en god smoothie som, der er blandet sammen med en proteindrik. Så kan du ikke, undvære en blender at få det, blandet sammen med på utrolig kort tid. Wilfa er en velkendt producent, når det gælder diverse køkkenmaskiner, som er nødvendige at eje i et køkken. Det er en rigtig stærk blender, som kan blende sig gennem det mest, du vælger at putte i den uden problemer. Den har nemlig en effekt, der er rigtig høj, men stadig gør den billig i drift. Derudover har den en kapacitet, der er en af de største modeller, som er placeret på den her liste over blendere fra Wilfa. Designet er rigtig flot, så du køber ikke bare, en almindelig traditionel blender, men en blender der er meget flot og kraftig. Det er en meget billig blender, hvor du betaler et meget lille beløb, når du skal købe en blender som den her, der er produceret i høj kvalitet.

[afp id=” 1279″]

Effekt

Det kan godt være at, effekten ikke er alt for høj, men det gør også at. Det ikke er en dyr blender at, have stående i dit køkken, når det gælder strømforbruget. Det giver dig i sidste ende, en blender som er god, mod miljøet men også din penge pung, fordi den her blender har en effekt på 1.200 Watt.

Kapacitet

Denne blender har en kapacitet, der er nok for selv, de fleste familier som ønsker en ny blender. Kapaciteten på en blender, som den her det er en kapacitet, der er på 1,8 liter. Hvis i er et par, vil i begge kunne få 900 milliliter begge to, så i får stillet tørsten men også sulten.

Design

Designet er utrolig simpelt, men gør den enormt let at bruge, fordi du kun behøver at dreje på en enkelt knap. Når du tænder den, skal du bare dreje på den store knap, for at vælge hvilken styrke du vil bruge. Derudover har denne blender, en glaskande og ikke en kande, der er produceret i plastik.

Pris

Hvis du ikke har, det største budget at købe, en helt ny blender for. Men rigtig gerne vil, købe en blender der er effektiv, mens der også er tænkt på kvaliteten. Så er denne blender, måske noget for dig, mens du også kan købe, den for en rigtig lav pris på 557 kr. for WILFA OBLB-1200SI Bliss.

Ekstraudstyr

Der er trinløs hastighedsregulering, så den ikke stopper, hvis du skruer op eller ned for hastigheden.


WILFA POWER FUEL DIGITAL Matt white

Det her er måske, den eneste blender med, så høj en styrke som den her. Det er en af de stærkeste modeller, der er blandt disse blendere, hvilket gør den til en effektiv blender. Der er er desuden en måleskala, på siden af kanden, så du kan se præcis hvor meget, du putter i din helt nye blender. Der er ingen begrænsning, for hvad du kan putte i den, mens den også har et LED touch-display. Den har en effekt, som gør den her model, til en super kraftig blender. Det betyder dog også at, den bruger en smule, mere i strøm under drift. Kapaciteten er dog også, i den meget høje ende, så du ikke kommer til at, mangle plads til din madlavning. Designet giver dig en flot blender, som også er meget brugervenlig, hvis du ikke har prøvet at, bruge en blender som den her før. På grund af de gode funktioner, betyder det også at, prisen er i den høje ende, hvilket gør den til en lidt dyr blender at købe.

[afp id=” 1280″]

Effekt

Med en effekt der er rigtig høj, vil selv isterninger ikke være en hindring, hvis du skal lave friske drinks. Den har nemlig en motor, som yder en meget høj effekt, hvor den også bruger en smule mere strøm. En model som den her, den har en kraftig motor, med en effekt på hele 1.680 Watt.

Kapacitet

Det er også en blender, som har en af de største kapaciteter, blandt disse 5 forskellige blendere fra Wilfa. Du kan let købe den, hvis i er en større familie, der gerne vil købe et produkt med en høj kapacitet. WILFA POWER FUEL DIGITAL Matt white, er en blender med en kande i plastik, som har en kapacitet på 2 liter. 

Design

Det her er en rigtig flot blender, hvor du har mange muligheder, for at vælge de helt rigtige stillinger. Du kan vælge den indstilling, som passer til både suppe, sauce, grøntsager, hakke is eller lave en smoothie. Der er desuden hældetud, på den kande så, du ikke drypper på bordet.

Pris

På grund af de rigtig mange funktioner, gør det også den her blender, til en ret dyr blender at købe. Dog er det en blender, i en af de højeste kvaliteter, så du får en super effektiv blender. WILFA POWER FUEL DIGITAL Matt white, koster faktisk 1.900 kr. som er den dyreste blender på hele den her liste.

Ekstraudstyr

Der følger en tamper med, så du kan få rørt, alle ingredienser rundt mens, den er i gang med at blende, så du ikke skader dig selv under drift.


WILFA BLS-1200S Xplode Fusion Steel

Hvis du er på udkig, efter en blender som er simpel at bruge, men hvor den kan købes til en fornuftig pris. Så skal du helt klart, tage et ekstra kig, på en blender som den her model. Det er en blender, der gør arbejdet i køkkenet, en del lettere og meget hurtigere for dig. Det er muligt at, putte madvarer i blenderen, mens den er i gang med at blende, så slipper du for at stoppe den under brug. Den har en mindre effekt, hvilket betyder et lavt strømforbrug, men stadig giver en kraftig motor. Så du ikke behøver at, bekymre dig for om, den er stærk nok fordi det er den. Derudover har den en kapacitet, der egner sig til en større familie, der ofte bruger en blender, eller et par som ofte drikker smoothies. Der er ikke noget vildt ved designet, udover knappen du indstiller hastigheden på, hvor der kun er en enkel men stor knap der skal drejes på. Hvis du vælger at købe, en kraftig og effektiv blender som den her, så er beløbet du skal betale ikke særlig stort.

[afp id=” 1281″]

Effekt

Du køber ikke kun, en kraftig blender men også, en blender der ikke er dyr i drift. Derfor har den her blender, også kun en effekt som, der er på 1.200 Watt under brug. Der følger desuden en motorgaranti med, som varer i op til 5 år, fra du har købt den her blender.

Kapacitet

Den er udstyret med, en kapacitet som er rigtig god, hvilket gør den til en rummelig blender. WILFA BLS-1200S Xplode Fusion Steel, har en stor kande, hvor der er plads til hele 1,8 liter. Det er en kapacitet, som et par vil nyde rigtig godt af, eller hvis du er en enkelt person, har du mere end rigeligt.

Design

Hvis du vil købe, en blender som har et design, der er meget simpelt i udseende og brugervenlighed. Derudover er der på kanden, meget praktiske måle streger, hvor du kan holde øje med, hvor meget du præcis putter i kanden. På den måde bestemmer du, hvor meget af de forskellige ingredienser, du fx gerne vil have i din smoothie.

Pris

En super god ting ved Wilfa, det er prisen på deres produkter, hvor du får rigtig meget for dine penge. En blender som den her, den er i enorm høj kvalitet, hvor den kan holde i mange år. Disse produkter behøver du heller ikke, betale noget meget højt beløb for, hvor denne model kun har en pris på 700 kr.

Ekstraudstyr

De knive som følger med, det er meget kraftige knive, som uden problemer kan knuse is hvis det er nødvendigt.


WILFA B2G-800MB Activelife

Går du meget op i at, du skal drikke sundt men, stadig får et godt måltid ud af en væske som en smoothie. Så er det her måske, en blender der er noget for dig, fordi du hurtigt kan få lavet en smoothie klar. Det smarte ved den her model, det er den kan som medfølger, der kan bruges som drikkedunk. Hvor du kan putte, det som du gerne vil blende sammen, i den og blende på samme tid, så den er klar når du går ud ad døren. Det er en mindre blender, hvor effekten ikke er alt for høj, men det er heller ikke nødvendigt med en højere effekt. På grund af den mindre effekt, så har den også en kapacitet, som er i den lave ende af skalaen, det er dog nok til en enkelt person. Det er den blender på den her liste, der gør den til en blender, som størstedelen af personer som træner kan bruge. En anden utrolig god ting, det er prisen for at købe den, det er en blender de fleste kan få råd til, endda selvom de er studerende.

[afp id=” 1282″]

Effekt

Det her er ikke en blender, som har nogen høj effekt, hvilket heller ikke er nødvendigt. Motoren kan lynhurtigt blende, frugt eller grønsager til en smoothie, når du skal afsted på farten. Den kan dreje knivene rundt, med op til 25.000 omdrejninger i minutter, mens den har en effekt på 800 Watt.

Kapacitet

Denne blender har ikke, nogen ret høj kapacitet, men det er heller ikke, det som den er designet til. Det er en blender, som er beregnet til at blive brugt, til hurtigt at få en flaske med på farten. Hvor kanden har en kapacitet, der er på 0,8 liter, mens den medfølgende flaske har en kapacitet på 0,6 liter.

Design

Fordi den her blender, den er designet til et travlt menneske, så har den ikke den største effekt eller kapacitet. Det eneste du skal gøre, det er at fylde den med, de frugter eller grønsager du kan lide og is. Så skal du bare putte låget, som har knive integreret, hvor du bare starter den 1 min før du skal ud ad døren.

Pris

En god ting ved at, den ikke er alt for stor, så er den også rigtig billig. Det er en blender, som selv en studerende, kan finde råd til på kort tid. WILFA B2G-800MB Activelife, har med sin lave pris, der er på 479 kr. gør den særlig attraktiv, til en meget stor kundegruppe.

Ekstraudstyr

Som den første følger, der en 2go flaske med, så du kan gå ud ad døren med det samme.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste blendere fra Wilfa i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, kapacitet, design, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige blendere fra Wilfa når de skal ud at købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse blendere fra Wilfa, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige blendere fra Wilfa og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.