Blender Fra RAW Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste blendere fra RAW på markedet, når man skal ud og købe en ny blender. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte blendere fra RAW. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, kapacitet, design, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


RAW X 2.5 Turbo Black

Hvis du har et behov, for en blender der er kraftig, men faktisk mest minder om en professionel blender. Så er en blender, der kommer fra producenten RAW, et meget let valg at tage. Det er blendere der bliver, produceret i rigtig høj kvalitet, hvor de kan holde i rigtig mange år, så længe produktet bliver behandlet pænt. Effekten på den her model, er rigtig høj så du, får mange kræfter at anvende, hvilket også gør at den kan blende næsten alt. Der er desuden også, en rigtig høj kapacitet, så du kan lave store portioner ad gangen. RAW producere blendere der, ikke bare er effektive, men også meget flotte blendere der ser godt ud og er brugervenlige. Det er ofte en selvfølge, at produkter der er i høj kvalitet, der gør at de koster lidt flere penge.  

[afp id=”1000″]

Effekt

Der sidder en stor, men også meget kraftig motor, i den her model fra RAW. Den giver en rigtig høj effekt, men stadig ikke alt for høj, til at den koster mange penge i drift. Motoren har i alt 2,5 hestekræfter, dette kommer fra en motor, der har en effekt på 1.800 Watt. Det er en høj effekt, der gør at du ikke vil, opleve problemer med at blende selv hårde genstande.

Kapacitet

Det er desuden en god prioritet, at du kigger dig efter, en blender der har en høj kapacitet. Det gør nemlig at du kan, blende en stor portion, på samme tid og ikke, skal blende over flere gange. RAW X 2.5 Turbo Black har en kapacitet, der er på 2,2 liter, som er en meget god kapacitet til en almindelig familie.

Design

Det skal være simpelt, når man skal bruge en blender, det gør nemlig kundekredsen større. Her kommer disse 5 forskellige blendere, fra RAW ind som nogle, blendere der er enormt lette at bruge. Det er en stor fordel, fordi det eneste du skal gøre, er at tænde den og dreje på en knap, for at ændre hastigheden.

Pris

En professionel blender som den her, koster ikke ret mange penge, prisen variere dog efter farven. Hvilket ikke burde være et problem, at have en hvid blender, fordi det kan du købe for kun 1.369 kr. Det er ikke en høj pris, for en god og kraftig blender, der er stærk men stadig brugervenlig.

Ekstraudstyr

Der er sikkerhedslåg, mens der også er pulsfunktion med i handlen, når du køber dette gode produkt.


RAW X 3,5 HK TURBO Black

Elsker du at drikke, en iskold smoothie efter træning, eller til en god gang morgenmad. Så er en blender, den helt perfekte løsning, til at gøre opgaven for dig. Du får en velsmagende smoothie, på utrolig kort tid, hvis du har meget travlt er det her, løsningen for dig med en travl hverdag. Der sidder en kraftig motor, der har en høj effekt, men dette giver også en motor med en stor del hestekræfter. Kapaciteten er også meget stor, hvilket er er behjælpeligt, hvis du vil lave en stor kande, så du kan drikke smoothie flere gange om dagen. Der er ikke en finger, at sætte på designet, da det er enormt flot men det vigtigste, det er jo hvor effektiv den er. Prisen er ret høj, men det vil med sikkerhed, være alle dine penge værd i sidste ende, når du har brugt den flere gange.

[afp id=” 1001″]

Effekt

Effekten på den her maskine, er rigtig høj så den, kan dreje kniven rundt rigtig mange gange, hver eneste minut du tænder den. Dette giver dig en bedre oplevelse, når du skal blende frugt eller grønsager til en smoothie. Der sider en motor, der har 3,5 hestekræfter, mens den har en effekt på 2200 Watt.

Kapacitet

Med en rigtig stor kapacitet, hvor der kan være, en kapacitet på hele 2,2 liter. Derfor kan du blende, frugt til is som du skal putte i din fryser, mens du også let kan hakke løg eller lignede, hvis det er nødvendigt. Hvis du vil have, en smoothie på kort tid, fordi du har travlt og skal ud ad døren, så er den høje kapacitet en fordel.

Design

RAW X 3,5 HK TURBO Black er ikke nødvendigvis, en alt for flot blender at have stående, denne model er dog ikke en grim blender. Men hvis man går op i udseendet, så skal man gå efter, en helt anden model. De fleste går efter, en blender der er effektiv, men stadig har et design der gør at den ligner en normal blender.

Pris

Prisen for at købe kvalitet, er ofte i den høje ende, men det er dine penge værd. Den her model er både effektiv, mens den også har en skarp pris, som ligger på 2.272 kr. Det kan godt virke, som mange penge men når du kigger, på hvilke funktioner som den har, så er den pengene værd.

Ekstraudstyr

Med variabel hastighed, stopper maskinen ikke når, du vælger at sætte hastigheden ned eller op.


RAW X9500 B 2,0

Den her meget avanceret blender, kan rigtig mange forskellige ting, uanset hvad dit behov er. Denne blender kan klare, selv de hårdeste opgaver, om det er isterninger eller hårde kerner, så er det ikke noget problem for den her blender. Ved at køre på fuld hastighed, kan den med friktion, også opvarme indholdet i din blender. For at den kan, dreje din klinge rundt, så mange gange i minuttet kræver det også en høj effekt. Kapaciteten er også høj, men ikke den højeste, blandt disse 5 forskellige blendere. Det er en meget flot blender, der let vil fange de flestes opmærksomhed, når de træder ind i rummet og ser den. Prisen på den her blender, er dog også ret høj, hvilket er den eneste ulempe der findes ved den. Hvis du skal bruge, en blender til flere ting, end bare at blende grønsager, så er den her model en let mulighed.

[afp id=” 1002″]

Effekt

Med en stor og kraftig motor, så er effekten også høj, hvilket gør dig behjælpelig på flere områder. Motoren har i alt, hele 3,5 hestekræfter, hvilket er drevet af en motor, der er på 2200 Watt. Denne stærke motor kan få, din kniv til at dreje, med op til 40.000 omdrejninger i minuttet. Den her hastighed kan, blende meget hårde genstande såsom, isterninger, kerner eller lignede.

Kapacitet

Kapaciteten er ikke den højeste, dog er den stadig rigtig høj, der sidder nemlig en kande, som har plads til 2 liter væske i alt. Det er en kapacitet, der uden problemer burde, være rigeligt et 2-3 personer, når de skal drikke en frisklavet smoothie. Kapaciteten gør også at du kan, lave is til familien, på meget kort tid.

Design

Designet er meget flot, måske lidt indviklet for den, helt nye kunde at lære den. Men når den er lært at bruge, så tager det meget kort tid, at starte den og vælge hastighed. Der sidder et fint display, på fronten af den hvor, du kan vælge hvilken funktion du gerne vil bruge. Blenderen er helt sort, så du ikke ser alt snavs, hvis den skulle blive beskidt.

Pris

Prisen for at købe, den her blender, den er lidt høj. Men den er også, en del mere teknisk, end hvad de andre modeller er, derfor er prisen højere. Hvis du skal købe, en blender som RAW X9500 B 2,0, så ligger prisen på 2.699 kr. hvilket måske, godt kan kræve at du sparer lidt sammen.

Ekstraudstyr

Der er selvfølgelig variabel hastighed, mens du også kan vælge, hvilken måde som din blender skal fungere på, samt hvordan de fire blade skal bruges.


RAW Fuel 2.5 Silver

Hvis du ikke har et stort rådighedsbeløb, at købe en helt dyr model, så kan en model som den her, måske være en god mulighed. Det er en rigtig god blender, de fleste vil nyde, at have i deres køkken. Du kan bruge den, til mange flere ting end, bare at lave en smoothie med. Selvom den har en, motor der ikke er ligeså kraftig, som de andre blendere på den her liste, så er det alligevel en meget effektiv blender. Kapaciteten er desuden rimelig stor, så dit behov stadig bliver stillet, kan du blende mange frugter på samme tid. Designet er egnet til ethvert køkken, uanset hvilken stil du vælger, fordi den passer ind over alt. Prisen på denne blender, er rigtig billig så selvom, du er studerende og vil have kvalitet, så kan du finde råd til at købe den.

[afp id=” 1003″]

Effekt

Effekten er ikke for høj, mens den heller ikke er for lav, den giver dig rigeligt med styrke. Den her blender har en effekt, der er på 1.800 Watt på fuld styrke, dette gør den god mod miljøet, men også god mod din pengepung. Derudover har den stadig, 2,5 hestekræfter så du let kan knuse is.

Kapacitet

Denne blender har en kapacitet, der er på 2,2 liter, hvilket giver dig mulighed for at klargøre måltider til flere dage ad gangen. Du har ikke brug, for en større kapacitet, end de 2,2 liter der er plads til i kanden, som der er i den her maskine. Du kan lave både is, smoothie, blende løg eller grøntsager i RAW Fuel 2.5 Silver.

Design

Designet er så brugervenligt, som det overhovedet kan være, det gør det lettere for ældre mennesker at bruge den. Selve kanden er en høj og klar kande, i hård plastik hvor der er måleenhed på siden, mens selve basen er i sølv med 3 forskellige knapper til betjening.

Pris

Det er den billigste blender, du kan finde på denne liste, det er en meget god ting, især hvis der ikke er en høj indtægt i husstanden. Prislejet på dette produkt, ligger i omegnen af 1.499 kr. alt efter hvor du vælger, at købe din blender henne.

Ekstraudstyr

De aftagelige dele er velegnet, til opvaskemaskinen så de er lette at rengøre, når du er færdig med at bruge dem.


RAW X 4.0 Turbo Black 4.0

Det her er den kraftigste, samt mest effektive blender, du kan købe på vores liste. Det er en enormt stærk blender, der ikke har nogle problemer, med at blende selv dybfrosne isterninger. Du vil på ingen måde, nogensinde fortryde dit køb af, en blender som denne. Den har nemlig en meget stor motor, der har en enormt høj effekt, til at blende mange forskellige ting i din hverdag. Der følger også en stor kande med, når du køber den her blender, kanden har en meget høj kapacitet. Når man tænker på en blender, især hvordan den ser ud, så får man typisk et billede i hovedet, som den her blender ser ud. Prisen er rigtig høj, derfor nærmest kun velegnet, til et køkken i et firma, eller hvis du kun går efter det bedste af det bedste.

[afp id=” 1004″]

Effekt

Med den største effekt, får du den mest kraftige blender, du overhovedet kan købe blandt disse 5 forskellige blendere, som RAW har produceret. RAW X 4.0 Turbo Black 4.0 har nemlig en effekt, der er på 2.380 Watt, mens den har hele 4 hestekræfter i alt. Det er en blender, der ikke vil have problemer overhovedet, når det gælder hvilke som helst madvarer.

Kapacitet

Der er selvfølgelig også en kande, som følger med når du køber, den her vare. Den kande der er med, har et milliliter mål på siden, der gør at du kan følge med i præcis, hvor en mælke du putter i den. Der er en kande med, der har en kapacitet, på omkring 2,2 liter.

Design

Der er ikke brug for noget, ekstraordinært design hvis du, gerne vil købe en blender. Det der er brug for, det er styrke og effektivitet, de 2 ting er nemlig de mest vigtige kriterier ved en blender. Det betyder dog ikke, at det ikke er en flot blender, fordi det er den selvfølgelig.

Pris

Som den første og eneste ulempe, der er at finde ved RAW X 4.0 Turbo Black 4.0, så kan det kun være prisen. Den har en pris, der er rigtig høj, hvilket begrænser antallet af kunder. Det betyder dog ikke, at du ikke burde købe den, fordi den er med sikkerhed dine penge værd, men den koster altså 2.999 kr.

Ekstraudstyr

Med stål mod stål kobling, slipper du for dårlig kvalitet, den kan holde i rigtig mange år. De aftagelige dele egner, sig selvfølgelig til opvaskemaskinen.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste blendere fra RAW i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, kapacitet, design, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige blendere fra RAW når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse blendere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige blendere fra RAW og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.