Blender Fra KitchenAid 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste blendere fra KitchenAid på markedet, når man skal ud og købe en ny blender. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte blendere fra KitchenAid. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, kapacitet, design, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


KitchenAid BEMS4 Blender

Denne første blender som, bliver nævnt på denne liste, er en rigtig god og kraftig blender. Som er blevet kåret, som testvinder hos Politiken.dk, i 2013 som bedst i test blandt mange forskellige blendere. Derudover har den fået, enormt meget ros af både, eksperterne men også forbrugerne der har købt den. Den har en god og stærk effekt, så du kan få blendet, selv hårde ting som nødder eller lignende. Den har også en fin kapacitet, så du kan lave flere portioner ad gangen, eller blende til mere end en person. Den har et typisk KitchenAid design, dog kan denne model købes, i flere forskellige farver. Det er ikke nogen dyr blender, især ikke når man kigger, på hvilken høj kvalitet du kan købe.

[afp id=”640″]

Effekt

Det er vigtigt at, købe en blender som ikke har, en alt for lav effekt. Det kan nemlig godt påvirke, hvor hurtigt og, hvor effektivt den kan blende dine frugter. Derfor har den her blender, også en god effekt, som ligger på 550 Watt. Denne effekt giver dig kræfter, men sørger også for at, holde strømforbruget nede hvert år.

Kapacitet

KitchenAid BEMS4 Blender er udstyret, med en kande som er, produceret i glas. Dette er både en fordel, men kan også være en ulempe, da den hurtigere vil tage skade, hvis du ved et uheld, kommer til at tabe den på gulvet. Dog har den her glaskande, en kapacitet som ligger, på omkring 1,5 liter.

Design

Ofte når man køber en blender, som er fra producenten KitchenAid, så plejer man typisk kun at kunne købe den. I den meget gennem kendelige, røde farve som KitchenAid, er velkendte for. Dog kan den her model, faktisk købes i flere forskellige farver, hvor der kan nævnes hvid, gul, orange, rød, sort, grå og pink.

Pris

Selvom KitchenAid BEMS4 Blender er i høj kvalitet, så koster den faktisk, ikke alt for mange penge at købe. Hvis du skal købe, den her blender fra KitchenAid, skal du faktisk kun betale en lille sum på 1.296 kr. Høj kvalitet behøver ikke, koste en formue at købe, ind til de forskellige hjem i vores kære land.

Ekstraudstyr

Der medfølger en mindre kande, så du kan fylde den mindre kande, samt putte den i køleskabet. Denne mindre kande i kunststof, har en kapacitet på 0,75 liter.


KitchenAid 1585ECU Blender

Den her flotte blender, som ikke kun er flot, men stadig rigtig god og stærk. For at du kan undgå at, det sprøjter når du putter frugt, så har den et hul i toppen af kanden. Dette mindre hul gør at, du mest muligt undgår at, det sprøjter ud over det hele når den er i drift. Denne blender har fået meget gode, anmeldelser af stort set, alle eksperter som har haft den inde og teste. Denne blender har en god effekt, som ikke er for høj, men heller ikke for lav. Den giver dig kræfter, til at du hurtigt, kan få blendet frugt eller grønsager. En god funktion ved den her blender, det er at den har en god kapacitet, til at lave en stor milkshake. Producenten af denne blender, har haft et ry, gennem mange år for at være meget flotte. Derudover er den billig, især når det kommer, til en blender som kan holde i mange år.

[afp id=”641″]

Effekt

Effekten på 550 Watt, sørger for at holde, dit årlige strømforbrug nede. Derudover kan du faktisk, vælge mellem 5 forskellige hastigheder, som du let kan vælge mellem på knapperne på fronten. Den har desuden også, is knusnings program til at knuse isterninger, hvis du fx vil lave en iskaffe.

Kapacitet

En af de bedste funktioner, når du køber en blender, det er kapaciteten på produktet. Det er desuden også vigtigt, så du ikke behøver at, blender over flere omgange. KitchenAid 1585ECU Blender har en kapacitet, som faktisk er ret høj, kapaciteten ligger på 1,75 liter.

Design

Du kan købe den her blender, i den typiske røde KichenAid farve, mens du også kan købe den i sort og grå. Kanden har en diamant form, hvilket gør at den, er så effektiv som overhovedet muligt. På grund af denne form, skabes der en hvirvelstrøms effekt, så indholdet bliver blendet hurtigt.

Pris

Det her er ikke nogen dyr blender, fordi hvis man behandler den pænt, så kan den holde i rigtig mange år. Selv hvis du bruger den dagligt, det eneste der måske, kan trænge til en udskiftning er bladet. Som er placeret inde i blenderen, disse knive bliver selvfølgelig slidte med tiden, dog koster den her blender kun 1.401 kr.

Ekstraudstyr

Isknusning Program og pulse-funktion.


KitchenAid BEWH4 Blender

Denne gennemsnitlige blender er en rigtig god blender, det er også en af de spidskompetencer, som KitchenAid lever godt på. Dog er KitchenAid også, et utrolig anerkendt mærke, hele verden over når det kommer til køkkenudstyr. Der er en udvidet garanti, når du køber en blender som den her, denne garanti holder i op til 3 år. Effekten er gennemsnitlig, når det kommer til disse 5 blendere, hvilket også holder elregningen nede. Den har også en god kapacitet, som passer ind til, de fleste hjem i Danmark når det gælder kapacitet. Det er en utrolig flot blender, som kan købes i flere, forskellige farver så du let kan vælge, den farve som passer bedst til dit hjem. Prisen er en af de laveste, når man skal kigge, blandt disse 5 forskellige blender fra KitchenAid.

[afp id=”642″]

Effekt

Med en gennemsnitlig effekt, som alle de andre, på denne liste også har. Kan du købe en blender, som ikke bare er effektiv, men som også er billig i strøm. Effekten er på 550 Watt, hvilket er en effekt som, giver styrke nok til at blende hårde madvarer. Men som stadig er en effekt, der ikke hiver dit strømforbrug, op hver eneste år.

Kapacitet

Med en glaskande som, har en kapacitet på 1,5 liter, er det en rigtig fin kapacitet. Fordi kanden er i glas, holder den bedre på varmen, mens den også holder bedre på kulden. Den eneste ulempe er, dog at den kan gå lettere i stykker, hvis du taber den på gulvet, hvor en kande i plastik ikke ville gå i stykker ligeså let.

Design

Du kan ikke kun købe, KitchenAid BEWH4 Blender i den røde farve, som KitchenAid er kendt for. Det er faktisk muligt at købe den, i farver såsom hvid, gul, orange, rød, grå og lyserød. På fronten sidder der, et panel med knapper, så du lynhurtigt kan vælge hvilket program, som du gerne vil bruge.

Pris

Pris og kvalitet går ofte hånd i hånd, jo højere kvalitet, jo mere koster produktet. Dog er den her blender, et meget godt bevis, på det modsatte. Denne blender er billig, men stadig i rigtig høj kvalitet, der beviser den at kvalitet og pris, ikke altid går hånd i hånd. Hvis du skal købe den her blender, så koster den kun, et lille beløb på 1.296 kr.

Ekstraudstyr

Med i handlen medfølger der, en mindre kande på 0,75 liter, denne kande er produceret i kunststof kande.


KitchenAid 1585EER Blender

Er du på udkig efter, en blender som har en høj kapacitet, så er denne model det sikre valg. Især hvis du også, gerne vil købe en blender, som er i utrolig høj kvalitet. Mens du også gerne, vil købe en blender som, er et meget anerkendt mærke. Derudover er den også en testvindende, blender kåret af Politiken.dk i 2013, hvor de har testet den, ud fra meget specifikke kriterier. Effekten er god da, den ikke er for høj samt, heller ikke er alt for lav. Kapaciteten er i den høje ende, så du kan lave en stor smoothie, eller milkshake til mere, end et par dage ad gangen. Designet er utrolig stilrent, som gør den let at, rengøre hvis den bliver beskidt. Det eneste du skal gøre, det er at tørre den over, med en fugtig klud. Prisen er dog også lidt høj, men stadig ikke en pris, som vil vælte dit budget.

[afp id=”643″]

Effekt

Hvis du tager ud og kigger efter, en ny blender fordi, den gamle er gået i stykker. Så er førsteprioritet at, du kigger efter en blender, som har en god effekt. Effekten skal ikke være for høj, da det godt kan betyde at, du kommer til at bruge for meget strøm. Men den skal stadig, være høj nok til at, du kniven kan rotere hurtigt nok. Derfor er denne blender, udstyret med en effekt, som ligger på 550 Watt.

Kapacitet

KitchenAid 1585EER Blender har en kapacitet på 1,75 liter, uanset om det er koldt, eller om det er varmt. Dog har den nogle indstillinger, som gør at den kan, starte meget langsomt, så du undgår sprøjt når du er ved at, blende grøntsager eller frugter til en smoothie.  

Design

Designet skiller sig ikke meget ud, når det kommer til køkkenudstyr, fra den her producent KitchenAid. De fleste ligner hinanden, mens deres funktioner også, ofte er de samme. Det eneste som ændrer sig, det er panelet hvor, du kan ændre på hvilket program du vil bruge.

Pris

Prisen på KitchenAid 1585EER Blender, er ikke nogen for høj pris, når det kommer til kvalitet. Den har en pris, som kun er på 1.401 kr. hvilket ikke er for høj, men stadig kan skræmme folk lidt væk. Fordi man kan hurtigt, finde en blender til et par hundrede kr. men man skal kigge, på hvad du får for dine penge. Samt hvem der har produceret den, da det er afgørende for, hvor lang tid blenderen holder.

Ekstraudstyr

Det er muligt at knuse isterninger, fordi den har et program, som er programmeret ind fra fabrikken. Mens der også er soft-start funktion, så den starter langsomt ud, mens hastigheden stiger stille og roligt.


KitchenAid BEPK4 Blender

Den her blender er designet, til kvinden som er vild, med farven lyserød i køkkenet. Det er nok ikke en blender, som er designet til en rigtig mand, netop fordi den er produceret i en feminin farve. Den er meget brugervenlig, så du ikke behøver tænke, over når du skal til at bruge den første gang. Effekten er ikke ændret, i forhold til de andre, blendere blandt disse 5 forskellige blendere. Den har en god kapacitet, så du kan lave meget store portioner, når du vil lave en sund og nærende smoothie. Designet er der ikke meget at sige om, den har et typisk KitchenAid design, mens den eneste forskel er farven. Det er ikke nogen dyr blender, så du får en blender, som ikke koster alt for mange penge at erhverve.

[afp id=”644″]

Effekt

Effekten ligger på 550 Watt, som er en effekt der ikke, hiver dit elforbrug op. Dette er endda på trods af at, du anvender den minimum en gang, hver eneste dag i ugen. Derudover er der 5 forskellige hastigheder, som bliver styret af, en elektronisk sensor så den samme hastighed, forbliver den samme uden at ændre sig.

Kapacitet

Som en ekstra god ting, så er der en ekstra kande, med når du køber dette produkt. Dog har den normale kande, som bliver anvendt mest, en større kapacitet på 1,5 liter. Hvor den mindre kande, som har en kapacitet på 0,75 liter. Der kan du fylde den op, sætte i køleskabet hvis, det er noget som smager bedst køligt.  

Design

Nu kommer vi til den del, som gør at den ikke, er egnet til alle mænd. Netop fordi den er malet i en farve, som ganske få mænd, kan leve med nemlig lyserød. Dette ændrer dog ikke på at, kvaliteten er i højeste ende, af skalaen blandt mange blendere verden over.

Pris

Til den kvinde som selv, gerne vil købe KitchenAid BEPK4 Blender, eller hvis du vil købe den til en kæreste. Så skal du kun betale 1.296 kr. hvilket, gør at selvom du er studerende, vil kunne spare sammen til at købe den her blender.

Ekstraudstyr

Det er tidligere blevet nævnt at, når du køber den her blender, så medfølger der en kande på 0,75 liter med i handlen.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste blendere fra KitchenAid i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, kapacitet, design, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige blendere fra KitchenAid når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse blendere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige blendere fra KitchenAid og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.