Blender Fra Braun Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste blendere på markedet, når man skal ud og købe en ny blender. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte blendere. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, kapacitet, design, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


BRAUN JB5050 Blender

Den første som er placeret, på denne liste over, disse 5 forskellige blendere fra Braun. Er en model, som bare fungerer i en travl hverdag, hvor man godt kan lide at drikke smoothies. Braun er en anerkendt producent, når det kommer til køkkenudstyr, hvor de har et rigtig godt ry, som en producent der laver effektive produkter. Denne model har en god effekt, som holder strømregningen nede, men stadig giver en stærk blender. Den har en høj kapacitet, så du kan lave store portioner, hver gang du anvender den. Med et stilrent design, får du også en flot blender, til en relativ lav pris. Derudover er den rigtig god, til at holde på varmen, hvis du blender en drink som skal være lun.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
854,00 854,00 Til Butikken
854,00 854,00 Til Butikken
854,00 854,00 Til Butikken
854,00 854,00 Til Butikken

Effekt

Det er vigtig med en god effekt, da det ofte afgør, hvor kraftig maskinen er. Dog er der nogle tilfælde, hvor produktet har en alt for høj effekt, så den bruger mere strøm end nødvendigt. Den her blender, har en effekt er ligger på, cirka 900 Watt under drift. Hvilket sørger for, at du hurtigt kan få en frisklavet smoothie, eller har brug for at lave mos til dit barn.

Kapacitet

En ting der er meget vigtigt at, kigge på når du skal købe, en helt ny blender. Det er hvor stor kapaciteten er, fordi det kan være afgørende for, om du skal blende over flere gange. Det kommer du ikke til, med en model som den her, den har nemlig en høj kapacitet på hele 1,6 liter.

Design

Med et utroligt flot design, samt en meget brugervenlig blender, får du en blender, som virkelig bare fungerer hver gang. BRAUN JB5050 Blender bliver leveret, i hård plastik som er sort, men kanden er aftagelig efter brug. Der er kun en enkelt knap, som du kan dreje på, når du skal tænde den.

Pris

Det her er en blender, som er i høj kvalitet, men som ikke koster ret mange penge. BRAUN JB5050 Blender har en lav pris, som faktisk kun er på, en lille sum af 499 kr. så alle kan købe, en blender i høj kvalitet til få kroner.

Ekstraudstyr

Er med pulsfunktion, termo resistent blenderglas og aftagelige knive. Så du let kan skifte knivene, hvis dem der sidder i den, bliver lidt sløve.


BRAUN JB5160 Blender

Denne blender er nok den bedste, som er placeret på vores liste, fordi den har mange meget gode funktioner. Det er desuden muligt at, blende stort set alt, som du putter i maskinen. Den har en rigtig høj effekt, som gør at den har mange kræfter, til at blende selv hård frugt eller nødder. Kapaciteten er også rigtig god, så du kan blende til flere personer ad gangen, uden at skulle gøre det over flere gange. Den eneste ulempe ved den her blender, det er muligvis farven, da man hurtigt vil kunne se misfarvninger på den. Hvis man selvfølgelig køber den, i en hvid farve, den kan dog også købes i sort. Det er en blender, som koster lidt penge, men som stadig kan købes til en overkommelig pris.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
635,00 635,00 Til Butikken
699,00 699,00 Til Butikken
699,00 699,00 Til Butikken

Effekt

Den her blender fra Braun, har en rigtig høj effekt, hvilket gør at den kan blende hårde madvarer. Den er udstyret med en motor, som giver den en effekt, som er på hele 1.000 Watt. Som ændrer sig alt efter, hvilken hastighed du vælger, denne model har nemlig hele 11 forskellige hastigheder.

Kapacitet

Med en høj kapacitet, kan du lave op til 1,6 liter smoothie ad gangen, hvilket en person sjældent kan drikke selv. Uanset om det er is du vil have blendet, eller om det er varme grønsager, så holder det temperaturen. Kanden er nemlig termoresistent, så varmen ikke forsvinder, eller den kolde drik bliver varm.

Design

Bliver leveret i et stilrent design, som sørger for at den står stabilt, selvom den kører på fuld styrke. Kanden kan let tages af, ved at dreje på den, når du er færdig med at blende. Derudover er der selvfølgelig et låg, så du undgår at der sprøjter, forskellige madvarer rundt i køkkenet.

Pris

Man skulle tro at så god en blender, vil koste mange penge at, købe ind til hjemmet. BRAUN JB5160 Blender, har en rigtig god pris, som gør at den kun koster 627 kr. Hvilket er utrolig billigt, for en blender som er meget effektiv, men stadig utrolig billig. Der kan denne model, være en meget god løsning, hvis budgettet ikke rækker til, at købe en blender til flere tusind kroner.

Ekstraudstyr

Har 3 ekstra programmer, som er smoothie, suppe og is. Aftagelige knive og 11 forskellige, hastigheder samt pulsfunktion.  


BRAUN JB3060 WHITE Blender

Hvem har nogensinde sagt at, en blender i meget høj kvalitet, skal koste mange penge. Det her er den billigste, blender som kan findes, på hele vores liste. Den har en pris, som gør at selv studerende, vil kunne finde råd til at kunne købe den. Den har dog også en effekt, som ikke er den højeste, men stadig nok til at, klare alt du byder den. Kapaciteten er en af de højeste, som du kan købe fra Braun, hvilket er enormt behjælpeligt. Det er en blender, som er designet så simpelt som muligt, så den er meget let at anvende. Dette er som sagt, den blender som koster mindst, hvis man vil købe en blender fra Braun.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
427,00 427,00 Til Butikken
428,00 428,00 Til Butikken
428,00 428,00 Til Butikken
499,00 499,00 Til Butikken
517,00 517,00 Til Butikken
541,00 541,00 Til Butikken

Effekt

BRAUN JB3060 WHITE Blender, er en maskine, som har en effekt på 800 Watt. De 800 Watt, er mere end rigeligt, til at tilfredsstille dine forventninger, som du har til en blender. Derudover har den hele 5 forskellige, hastighedsindstillinger som du kan vælge imellem, ved at dreje på en enkelt knap.

Kapacitet

Den her blender har en høj kapacitet, så du kan være rolig, når det kommer til hvor meget du kan blende. Det er muligt at blende, op til 1,75 liter suppe, eller op til 1,75 liter smoothie. Som faktisk er den højeste, blandt disse 5 forskellige blendere, som Braun har produceret.

Design

Da denne blender blev designet, blev der tænkt på enkelthed, samt brugervenlighed. Den er designet så den, er meget let at bruge, det eneste der skal gøres. Det er at dreje, på en enkelt grøn knap, hvor du ændrer på hastigheden. Derudover er den blevet kåret, som bedst i test, af forbrugerrådet tænk.dk i juli 2014.

Pris

På en samlet førsteplads, når det kommer til prisen, er en blender som denne meget billig. BRAUN JB3060 WHITE Blender, kan købes for kun 387 kr. som er meget SU-venlig, men også egnet til mange andre forbrugere.

Ekstraudstyr

Er udstyret med aftagelige rustfrie knive, samt kan de aftagelige dele tåle opvaskemaskinen.


BRAUN JB5160 BK Blender

Den her blender er en testvinder, som blev kåret af tænk.dk, som testvinder i januar 2018. Hvilket i sig selv, burde vise at det, er en meget god blender, som er effektiv og i høj kvalitet. Denne maskine er ligesom den anden model, af samme navn på vores liste, den eneste forskel er farven. Den er udstyret med en kraftig motor, som har en høj effekt, til at servicere dig med at blende madvarer. Derudover har den også en høj kapacitet, som gør at du kan lave, en stor portion suppe eller lignede på en gang. Et stilrent design, som er utrolig let at rengøre, med en fugtig klud. Mens den også er let at bruge, ved at dreje på en enkelt knap, samt at trykke på en knap til at starte den. Prisen på den her blender, er lidt højere end de andre, men ikke den højeste på listen men det er tæt på.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
635,00 635,00 Til Butikken
639,00 639,00 Til Butikken
669,00 669,00 Til Butikken
699,00 699,00 Til Butikken
858,00 858,00 Til Butikken

Effekt

Med en effekt på 1.000 Watt, når den kører på fuld kraft, vil du ikke opleve forhindringer når du blender. Den kan uden problemer, blende hårde nødder, frugter eller andet grønt. Derudover er der også mulighed, for at kunne vælge mellem, 11 forskellige hastigheder.

Kapacitet

BRAUN JB5160 BK Blender, har en høj kapacitet, som er på 1,6 liter. Med sådan en kapacitet, kan du blende suppe, til flere dage hvis du bor alene. Eller du har behov for at, lave en smoothie til at tage med på farten, samt putte et par stykker i køleskabet til senere.

Design

Er du til et stilrent look, som bare spiller, så kan du med god samvittighed, tage et ekstra kig på den her model. Forskellen på den her model og den anden model, som bærer det samme navn, det er farven den bliver leveret i. Denne model bliver produceret i en farve af sort, mens den anden bliver produceret, i en farve af hvid.

Pris

På trods af at det er en model, som har en pris, der er i den lidt høje ende. Så koster den ikke ret mange penge, fordi du køber et produkt, som kan holde i mange år. Selv hvis du bruger den, flere gange om dagen, i flere år kan den let klare det. BRAUN JB5160 BK Blender, koster kun 627 kr. hos den forhandler som er billigst.

Ekstraudstyr

Kniven er aftagelig, så den er let at vaske, mens kanden er termoresistent.


BRAUN JB3060 Blender

Den sidste som bliver nævnt, er en blender som man ofte, ser når man ser film i tv’et. Den har et udseende, som man typisk ser, når man skal købe en blender. Den er desuden blevet kåret, som bedst i test af forbrugerrådet, tænk.dk i juli 2014. Effekten er i den høje ende, men ikke en effekt, som spilder penge i strøm. Mens kapaciteten er rigtig høj, så du kan blende mad, til flere personer på samme tid. Blenderen er en rigtig flot model, som hurtigt vil fange de personers blik, der træder ind i rummet. Selvom den har disse gode funktioner, så er den meget billig at, købe for selv en person, som har en lav indkomst. Hvilket gør den særdeles velegnet, til studerende som godt kan lide en smoothie, eller frisk suppe på et stramt budget.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
427,00 427,00 Til Butikken
428,00 428,00 Til Butikken
428,00 428,00 Til Butikken
499,00 499,00 Til Butikken
517,00 517,00 Til Butikken
541,00 541,00 Til Butikken

Effekt

Alt efter hvor fint, du gerne vil have blendet indholdet, skal du vælge den hastighed som passer bedst. Høj hastighed blender det meget fint, mens en lav hastighed, giver det en mere grov konsistens. Du kan vælge mellem 5 forskellige hastigheder, hvor motoren yder en effekt, som er på hele 800 Watt.

Kapacitet

Hvis du som studerende, gerne vil blende mad, eller blende til en smoothie som skal holde i længere tid. Så er det et krav at, du kigger efter en blender, som har en høj kapacitet til at blende store portioner. BRAUN JB3060 Blender har en kapacitet på 1,75 liter, som er nok til minimum et par personers middag.

Design

Kan du godt lide et produkt, som let fanger personers blik, men som stadig fungerer rigtigt godt. Så skal du købe den her, det er en blender, som er meget flot, hvor designet gør den nem at bruge, samt let at rengøre efter brug.

Pris

Hvis du skal købe BRAUN JB3060 Blender, skal du betale 627 kr. ja det er en pris, som er lidt høj. Men det er stadig en blender, som du let kan bruge, til at blende næsten alt, som også holder i lang tid, så længe du behandler den pænt.

Ekstraudstyr

Aftagelige rustfrie knive, som er lette at skifte, mens de aftagelige dele let tåler opvaskemaskine.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste blendere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, kapacitet, design, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige blendere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse blendere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige blendere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.