Billigste Gaming Headset Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste og billigste gaming headset på markedet, når man skal ud og købe et nyt gaming headset. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte bedste og billigste gaming headset. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, pris, design, forbindelse, størrelse og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Corsair HS35

Kvalitet og pris behøver ikke altid, gå hånd i hånd hvilket, den her liste er et meget godt bevis på. Det er et rigtig godt gaming headset, som med en aftagelig mikrofon, ikke kun behøver at blive brugt til gaming. Følsomheden er meget fin, så du kommer muligvis, til at opfange lyde i baggrunden selvom du gamer. Prisen på dette gaming headset, er rigtig lav så, du får noget for dine penge. Designet er ikke noget vildt, hvilket heller ikke er nødvendigt, når du kun skal bruge det til gaming. Du kommer ikke til at, skulle oplade det her gaming headset, men bare forbinde den til det produkt du vil anvende. Det er ikke noget stort gaming headset, som gør den let at, tage med rundt på farten, eller hvis du træner meget.

[afp id=”892″]

Pris

Hvis du er på udkig, efter et gaming headset, som er billigt men enormt effektivt på samme tid. Så er det her gaming headset, som er fra Corsair, en meget god mulighed. Det er nemlig rigtig billigt, men også meget holdbar, hvis du skal købe det, så koster det faktisk kun 339 kr. at købe.

Design

Designet er meget flot, hvilket gør det ideelt, til alle former for brug. Det kan derudover også, købes i mange forskellige farver, så den passer perfekt ind i din stil. Størstedelen af det her gaming headset, er produceret i plastik, så det ikke er tung at have på, i længere perioder ad gangen.

Forbindelse

Corsair HS35 er forbundet med kabel, så du kan bruge den, til mange forskellige ting. Kablet har en længde, som er op til 1,1 meter langt, så du kan putte din mobil i lommen. Derudover kan den bruges, til stort set alle konsoller, eller computere bare de har et stik til det.

Størrelse

Hvis man kender til et gaming headset, så ved man også at, det ofte er et gaming headset som fylder lidt. Hvis du ikke har, behov for at bruge din mikrofon, så er den faktisk aftagelig. Så du kun har et sæt høretelefoner, men lynhurtigt kan putte, mikrofonen i det igen, så du er klar til gaming.

Ekstraudstyr

På headsettet sidder der en knap, så du kan slå mikrofonen fra, mens du også kan skrue op og ned på lyden.


Logitech G332

Når du skal købe et gaming headset, som er i høj kvalitet, men kan købes for en rimelig pris. Så er dette gaming headset, som er fra producenten Logitech, et meget let valg at købe. Lyden er rigtig god, så du ikke oplever at, du ikke kan høre dine modstandere hvis du gamer. Eller hvis du godt kan lide at, høre musik får du også, en perfekt lyd og oplevelse ud af det. Prisen på det her produkt, er rigtig lav så de fleste, kan være med hvis det, skal købes til gave eller bare til dig selv. Designet er ligesom stort set, mange af de andre modeller, som Logitech har designet. Forbindelsen er stabil, samt du ikke oplever at, der er forsinkelser på forbindelsen. Det er et let gaming headset, som kan bruges i mange timer, uden at du bemærker det på hovedet.

[afp id=”893″]

Pris

Formålet med denne liste, det er at finde de 5 gaming headset, som er billigst men stadig rigtig gode. Hvor dette headset faktisk, kun har en meget lav pris, der ligger på 349 kr. Hvis du er studerende, vil det være et godt headset at, købe da prisen er lav og, hvis uheldet skulle være ude. Så kan du efter kort tid, købe et nyt for at erstatte det gamle.

Design

Logitech er ikke kendt, for at producere enormt flotte gaming headset. Der sidder kunstlæder på det område, som skal sidde over dine øre, så det lukker mest lyd ude. Resten af Logitech G332, er i plastik som gør, det meget let at have på. Den eneste ulempe er at, mikrofonen ikke er aftagelig, hvilket gør at du har den med rundt hele tiden.

Forbindelse

Der er et langt kabel, som forbinder dit gaming headset, til hvad du end vil bruge det til. Det kabel som forbinder, dit gaming headset til din pc, har en længde på hele 2 meter. Dette gør at du, let kan putte din mobil i lommen, mens du løber og hører musik på samme tid.

Størrelse

Vægten er som sagt meget lav, den er på kun 259 gram, så du bemærker ikke at du har et gaming headset på. Højden er på 17,2 centimeter, mens bredden er 18,2 centimeter, derudover er det også kun 8,17 centimeter dybt. Hvilket gør at det, ikke fylder ret meget uanset, hvor du ligger det henne.

Ekstraudstyr

Hvis du har en gammel computer, er det ikke altid at, du har et jackstik. Derfor er der en lydsplitter med, så du kan bruge det på en meget gammel computer.


Kingston HyperX Cloud Stinger

Kingston er et meget anerkendt mærke, som producerer gaming headset, til enhver smag verden over. Hvor der er dyre gaming headset, mens også billige modeller, der er dog en rød tråd gennem dem alle sammen. Hvor komforten har spillet, en kæmpe stor rolle, på alle modellerne da den er helt i top. Selvom kvaliteten er rigtig høj, så er prisen skruet helt ned, hvilket gør dette gaming headset, meget eftertragtet blandt gamere. Designet er der ikke, noget at sætte en finger på, da det her gaming headset, er rigtig flot. Forbundet med kabel, får du en hurtig, samt en meget stabil forbindelse hele tiden. Størrelsen gør også at, du ikke kommer til at fortryde, dit køb af dette gaming headset fra Kingston. Både forbrugere og eksperter, har rost det her produkt, til at være et perfekt køb.

[afp id=”894″]

Pris

Næsten altid har et gaming headset, fra Kingston været eftertragtet, af flere årsager blandt andet prisen og komfort. Der er selvfølgelig modeller, som koster ret mange penge, men helt basalt er prisen meget overskuelig. Kingston HyperX Cloud Stinger, er et af de billigste modeller, som kun har en pris på 390 kr.

Design

Størstedelen af gaming headset fra Kingston, plejer man at kunne tage mikrofonen af, det her produkt er dog ikke en del af dette. Det gør dog ikke at, det her gaming headset, er dårligere end andre modeller fra Kingston. Det bliver leveret i hård sort plastik, der gør det til et meget holdbart, men også effektiv til stort set alt brug.

Forbindelse

På grund af den lave pris, så er Kingston HyperX Cloud Stinger, forbundet via kabling til dine produkter. Det gør at der ikke, kommer til at ske nogle forsinkelser, eller nogle forstyrrelser på dine forbindelse. Kablet har en længde på 1,3 meter, mens det med lydsplitter, har en længde på i 1,7 meter i alt.

Størrelse

Med en vægt på 311 gram, samt nogle meget komfortable, ørepuder kan du bruge den. I meget lange sessioner, uden at du bemærker, det mindste på dit hoved eller får ømme øre. Der er nemlig hukommelse skum, i de ørepuder så de former, sig efter formen på dit hoved og øre.

Ekstraudstyr

Du kan slukke eller tænde for din mikrofon, eller skrue op og ned, på lyden i dit spil.


Corsair HS50 PRO STEREO

Har du børn eller foregår, der meget i baggrunden, når du spiller computer eller på din konsol. Så kan dine venner, eller dem du spiller med, ofte blive forstyrret af baggrundslyden. Frekvensresponsen er meget varierende, den kan gå fra 20 Hz, samt op til 20.000 Hz hvilket gør at du får en meget klar lyd, uanset hvad du lytter til. Prisen er rigtig god, så du behøver ikke betale, nogen høj sum for dette kvalitets headset. Designet er også en af grundene, til at mange foretrækker, et gaming headset som det her. Forbindelsen er ligesom alle, andre modeller blandt den her liste, over 5 billigste gaming headset. Når du pakker det sammen, fordi du skal have det, med i en taske eller lignede, så er størrelsen heldigvis ikke et problem.

[afp id=”895″]

Pris

Selvom en pris på, 449 kr. lyder som mange penge, er det dog et meget lavt beløb. Især når man kigger, på hvor høj kvaliteten, samt hvor meget gaming headset, som du får for dine penge. Derfor hvis du vil, købe et gaming headset som, du føler dig rigtig god tilpas med, så er dette headset fra Corsair et stærkt valg.

Design

Der er både pude til toppen, af dit hoved mens der også, er puder til dine ører. Det betyder at komforten, er på sit højeste, da mange ikke gider at, anvende et gaming headset. Som giver dig hovedpine, eller ondt i ørene efter, et par timers brug. Mikrofonen er selvfølgelig også aftagelig, så du ikke behøver at, have den foran dig hele tiden.

Forbindelse

Om du bruger en ny telefon, som ikke er udstyret, med et almindeligt jackstik. Så kan du uden problemer, bruge Corsair HS50 PRO STEREO, fordi der medfølger en omformer med til dette. Du kan bruge den, til både Xbox, Ps4, computer, din mobil eller tablet.

Størrelse

Med en højde på 20,5 centimeter, bredden er på 16 centimeter, dybden er også på kun 10 centimeter. Derudover vejer det her gaming headset fra Corsair, kun 325 gram som, er en ideel vægt til almindelig brug. Farven er desuden også grøn, så det ikke bare er komfortabelt, men også flot.

Ekstraudstyr

Der er noise cancelling funktion, på mikrofonen så baggrundsstøjen, ikke bliver opfanget til en vis grad.


Kingston HyperX Cloud

Det sidste skud på stammen, er måske et af, de gaming headset som der er solgt flest af. Især hvis man skal sammenligne, blandt de forskellige modeller, som den her liste har. Det er et utrolig populært gaming headset, som næsten kun har fået, gode anmeldelser blandt alle forbrugere på markedet. Det har en lidt høj pris, men du vil på ingen måde, komme til at fortryde dit køb. Det er et stilet gaming headset, som ikke kun er flot, men også har et af de bedste komfort. Forbindelser sker med et kabel, som er rigtig langt, hvilket betyder du kan gå et stykke fra din computer. Det er et fint og kompakt gaming headset, som ikke fylder særlig meget, samt er utrolig let at sidde med på hovedet.

[afp id=”896″]

Pris

Det er et gaming headset, som har en af, de højeste priser blandt den her liste. Så vil du med garanti, ikke fortryde at du, bruger det beløb på et gaming headset. Det er nemlig et gaming headset, som er meget holdbart, samt kan holde i mange år. Hvis du vil ud og købe det, så vil du skulle betale, et beløb på kun 495 kr.

Design

Kingston HyperX Cloud har et simpelt design, men stadig et design, som er meget funktionelt. Størstedelen af dette gaming headset, er i en hård sort plastik, mens metallet er i en sølv farve. Mikrofonen er aftagelig så, det kun fungerer som et, sæt høretelefoner til musik og film.

Forbindelse

Forbindelsen til din computer, mobil, tablet eller anden konsol. Er selvfølgelig med kabel, så du opnår en sikker og uforstyrret forbindelse, hvilket er vigtig når du sidder og spiller computerspil. Kablet er 1,3 meter langt, så du let kan rejse dig op, uden at du skal tage dit gaming headset af.

Størrelse

Der medfølger en pose, som du kan transportere, Kingston HyperX Cloud i. Det er et gaming headset, som kan pakkes sammen, så det fylder meget lidt. Det har en vægt, som kun er på 337 gram, mens det også har en højde på 19,5 centimeter, dybde på 9,5 centimeter og en bredde på 15 centimeter.

Ekstraudstyr

Der er ikke behov, for noget ekstraudstyr, da det er et perfekt gaming headset.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste og billigste gaming headset i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom pris, design, forbindelse, størrelse, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige bedste og billigste gaming headset når de skal ud og købe et nyt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse gaming headset, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige gaming headset og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.