Beurer køkkenvægt test 2024 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste køkkenvægte fra Beurer på markedet, når man skal ud og købe en ny køkkenvægt. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte køkkenvægte fra Beurer. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, kapacitet, design, måleenheder, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


BEURER KS51

Den første køkkenvægt på vores liste, over disse 5 forskellige køkkenvægte fra Beurer, er denne super effektive model. Den er en testvindende køkkenvægt, som kan bruges til alle formål, som man er afhængig af med en køkkenvægt. Den kan veje op til mange kilo, der er selvfølgelig altid en grænse, hvad angår vægtbegrænsning ved en køkkenvægt. Udover at være rigtig god, så er den meget flot at se på, den er desuden også brugervenlig, derudover har den forskellige måleenheder, så du ikke bliver begrænset og selv skal omregne. Sidst men ikke mindst, så har den en meget lav pris, så alle kan finde råd til at købe den.

Kapacitet

For at du kan bage en stor portion boller, så er det vigtigt at du har en køkkenvægt, som kan hjælpe dig med at veje det. Derfor er denne model udstyret, med en kapacitet så du kan, veje helt op til 5 kg ad gangen. Som er gennemsnittet, af hele vores liste over, disse 5 forskellige køkkenvægte fra Beurer.

Design

Det her er en meget flot køkkenvægt, som udover at være god til det, som den er designet til. Så er den også utrolig flot, den bliver leveret i et design af børstet stål, samt er den udstyret med et touch-display, så den er let at gøre ren efter brug. Når du vejer noget på denne køkkenvægt, så bliver det vist på et LED-display, så du hurtigt kan få et overblik over, hvor meget der er på vægten.

Måleenheder

Hvis du finder en opskrift på nettet, så kan noget af det mest irriterende være at skulle omregne den amerikanske vægt, om til den danske måleform. Det problem vil du ikke opleve, med en køkkenvægt som BEURER KS5, den kan nemlig måle i gram, milliliter, pund og ounces.

Pris

Beurer er kendt for at producere rigtig godt køkkenudstyr, de er desuden også kendte for at have, meget lave priser på deres produkter. Denne model har en utrolig lav pris, hvis du skal købe den, skal du faktisk kun betale en lille sum af 210 kr. Som gør at de fleste burde, kunne finde råd til at kunne købe, næsten uanset budget.

Ekstraudstyr

Den slukker automatisk, derudover er der også en advarsel ved for meget vægt.


BEURER KS34

Er du på udkig efter en køkkenvægt, som ikke kun kan bruges i køkkenet, så er det præcis den her model du skal kigge på en ekstra gang. Ekspert testerne har givet den meget gode anmeldelser, imens forbrugerne også har rost den til skyerne, efter de har købt den og testet den. Denne køkkenvægt har en meget stor kapacitet, så du kan veje selv mellemtunge ting, uden at være bekymret for om den kan klare det. Den har et meget stilrent design, som gør den meget let at rengøre, hvis du skulle være uheldig og spilde noget på produktet. Den kan veje flere forskellige ting, da den har forskellige måleenheder, hvilket gør det meget let at finde en opskrift på nettet. Derudover har den en lav pris, hvis du skal købe den, på nettet hos en forhandler.

Kapacitet

Hvis du skal veje store portioner, imens du enten er ved at bage eller lignede, så er det vigtigt at du har en køkkenvægt. En køkkenvægt som har en stor kapacitet, så du ikke skal veje, samme produkt over flere gange. Den her model fra Beurer, har en høj kapacitet, så du kan veje helt op til 15 kg ad gangen. Dette gør at du sparer en del tid, hvis du skal bage store portioner, så du kan gemme boller i fryseren.

Design

Da BEURER KS34 blev designet, var der tænkt på brugervenligheden, imens der også var tænkt på, hvor let den var at rengøre efter brug. Den har et meget stilrent design, imens der ikke er nogle knapper, hvor der kan komme mel eller lignede ned i. Den har et touch-display, samt et LCD-display så du let kan få et overblik, over hvor meget vægt der er på den.

Måleenheder

Hvis du finder en opskrift på nettet, så plejer det at være let at følge den, det kan bare være et stort problem hvis den står i en anden måleenhed. Det problem vil du dog aldrig, opleve med en køkkenvægt, som den her fra Beurer. Den kan nemlig veje i flere forskellige måleenheder, den kan veje i milliliter, ounces, pund og gram. Så du let kan følge, en opskrift som ikke står i gram, men er skrevet med en engelsk måleenhed.

Pris

En køkkenvægt som denne, skal ikke koste mange penge at købe, det er Beurer heller ikke kendt for. De producerer produkter, som er meget gode, men som også er billige at købe. BEURER KS34 har en utrolig lav pris, som faktisk kun er på 279 kr.

Ekstraudstyr

Er med autosluk funktion, så du ikke spilder strøm, mens den også har en hold funktion.


BEURER DS61

Vil du gerne have en køkkenvægt, som er specielt designet til diabetikere, fordi den kan måle stort set alt din mad indeholder. Den har en indbygget hukommelse, så den kan huske 950 forskellige madprodukter, hvor den kan måle mange forskellige ting. Fordi den kan måle alt indholdet, så har den ikke en enorm høj kapacitet, men stadig en kapacitet der kan tilfredsstille dine behov. Udover at være flot, så har den også et lidt avanceret display, så du kan indstille den til de forskellige madprodukter. Af de forskellige måleenheder, kan der nævnes enormt mange forskellige, ting som den kan måle i mad produktet. Selvom den har enormt mange funktioner, så koster den ikke ret mange penge, så selv hvis du er studerende kan du finde råd til den.

Kapacitet

Det er vigtigt med en god kapacitet, især hvis du skal måle indholdet i maden, alt fra kilojoule til kilokalorier. Denne køkkenvægt har en kapacitet på 5 kg, hvor du få meget præcise tal, i forhold til hvad der er i det du vejer. Det er dog ikke muligt at veje meget store portioner, uden at skulle veje det over flere gange.

Design

Med et flot design som gør den flot at kigge på, imens den også er udstyret med et stort LCD-display, så du hurtigt kan aflæse hvad det du vejer indeholder. Den er derudover også udstyret, med et stort touch-display, hvor du kan vælge imellem de 950 forskellige programmer. Dette kræver dog at du læser manualen, fordi det er ikke let at huske alle de programmer i hovedet, men du kan dog indstille dem så du kan huske de vigtigste først.

Måleenheder

Som den eneste køkkenvægt på vores liste, som kan måle enormt mange forskellige ting, gør det denne køkkenvægt meget god til diabetikere. Den er også god til folk som vil tælle kalorier, fordi den kan nemlig måle kilokalorier, kilojoule, fedt, protein, carbonhydrater og kolesterol. Den er præcis helt ned til 1 gram, imens den også kan måle i ounce, pund, gram og milliliter hvis det er nødvendigt.

Pris

Selvom den kan måle mange forskellige ting, den er utrolig effektiv og flot, så behøver den ikke koste mange penge. BEURER DS61 har en utrolig lav pris, som ligger på sølle 294 kr. for et produkt i høj kvalitet, men til en lav pris.

Ekstraudstyr

Der er indbygget overbelastning indikator, indbygget indikator til når du skal skifte batteri, sidst men ikke mindst har den skridsikre fødder.


BEURER KS19

Er du på udkig efter en køkkenvægt, som bare skal kunne gøre, hvad en køkkenvægt skal kunne gøre. Det er den her køkkenvægt, som du skal kigge en ekstra gang på, fordi det er en simpel køkkenvægt. Den kan det den er designet til, hvilket er at veje ting, uden at skulle være meget avanceret på samme tid. Den har en gennemsnitlig kapacitet, som gør sig velegnet til en normal hverdag, hvor der er behov for en køkkenvægt. Ved at den er designet i glas, så er den meget let at rengøre, så du bare kan tage en fugtig klud. Den kan også måle i flere forskellige måleenheder, hvis dette skulle være nødvendigt, så er det let at ændre på hvilken måleenhed den skal bruge.

Kapacitet

Dette er en simpel køkkenvægt, derfor har den heller ikke nogen vanvittig kapacitet, det er dog heller ikke altid nødvendigt. Fordi en kapacitet på 5 kg, burde let kunne klare de behov, som et almindeligt menneske har når de skal lave mad eller bage.

Design

Den her køkkenvægt, kan købes i flere forskellige designs, dog variere prisen også derefter. Den kan købes i et design, hvor der er lamineret et lag med vaffelis, imens den også kan købes med et design af bær. Derfor skal du vælge, hvad du synes er flottest og passer bedst til dit hjem. Derfor har de også designet den uden knapper, så det er lynhurtigt at rengøre køkkenvægten fra Beurer efter brug.

Måleenheder

Den kan veje dine madprodukter, imens du også kan skifte, imellem forskellige måleenheder. Hvis du har lyst, kan du bruge følgende måleenheder, hvor du kan brug gram, pund, ounces og milliliter. Det er dog ikke nødvendigt, hvis du bare finder opskrifterne, så de står på dansk og ikke engelsk, da du så skal skifte måleenhed.

Pris

Alt efter hvilket design du vælger, så er der også forskel på priserne, den billigste koster kun 110 kr. som er en enormt lav pris, for en køkkenvægt fra Beurer. De er trods alt anerkendte for at producere køkkenudstyr i høj kvalitet, men til små penge.

Ekstraudstyr

Efter brug slukker den automatisk, samt er der nulstillings funktion som der er ved alle køkkenvægte.


BEURER KS25

Den sidste køkkenvægt som vi nævner, er denne elegante men lille køkkenvægt, som ikke fylder særlig meget. Dette gør at du let kan pakke den væk, eller tage den med på farten, hvis der ikke er en køkkenvægt det sted du skal hen. Den har en mindre kapacitet, faktisk den mindste på vores liste, hvilket godt kan begrænse køberne. Som den første og eneste, er den ikke designet med et touch funktion, men almindelige knapper. Imens den har et stort LCD-display, så du ikke kan undgå at se, hvor mange gram du har på vægten. Derudover kan den bruge de gennemsnitlige måleenheder, som typisk er set ved disse køkkenvægte, sidst men ikke mindst så har den en meget lav indkøbspris.  

Kapacitet

Fordi den kun har en kapacitet på 3 kg, så kan det godt begrænse produktet i køkkenet, dog er der en glasskål med i købet. Den her glasskål har en kapacitet, på cirka 1,2 liter som kan stilles på køkkenvægten. Med den mindre kapacitet, vil det begrænse dig, i forhold til hvor store portioner du kan veje ad gangen.

Design

Det her er en lille køkkenvægt, som ikke fylder ret meget, den måler kun 22 x 15 x 5 centimeter. Derudover har den et stort display, så det gør det let at se vægten, imens du også let kan nulstille vægten. Hvis du putter for høj belastning, på den her køkkenvægt, så giver displayet dig en indikation om dette.

Måleenheder

Dette er en simpel køkkenvægt, men BEURER KS25 kan stadig måle, i flere forskellige måleenheder. Det er muligt at måle i gram, kilo og pund, som du let kan skifte imellem, ved at trykke på en enkelt knap, som er på køkkenvægten fra Beurer.

Pris

Fordi det er en enkel og simpel køkkenvægt, så skal den jo ikke koste ret meget, hvilket også afspejles i prisen. BEURER KS25 koster kun 149 kr. hos den billigste forhandler, som er en lav pris, for et produkt i rigtig god kvalitet.

Ekstraudstyr

Er udstyret med autosluk funktion samt overbelastnings funktion.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste køkkenvægte fra Beurer i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom kapacitet, design, måleenheder, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige køkkenvægte fra Beurer når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse køkkenvægte, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige køkkenvægte og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.