Benzin Plæneklipper Test 2022 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste benzin plæneklippere på markedet, når man skal ud og købe en ny benzin plæneklipper. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte benzin plæneklippere. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, klippebredde, klippehøjde, pris, design og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


GROUW Selvkørende 460 MM 3i1 135CC

Denne benzin plæneklipper er den første, som vi nævner da den har, nogle funktioner som er enormt gode. Den er desuden meget effektiv, selv på trods af at, den har en lav indkøbspris. Så hvis du har en græsplæne, men ikke for mange penge, så er det den her model som du skal kigge på. Den har ikke den største klippebredde, derfor tager det nok lidt, længere tid at klippe din græsplæne. Dog er klippehøjden rigtig god, så du ikke skal klippe alt for ofte, da den klipper langt ned. Det er en billig benzin plæneklipper, som de fleste kan finde råd, til at købe selvom indkomsten ikke er alt for høj. Vi kan nemt anbefale en benzin plæneklipper, som denne da den er rigtig god, samt er den blevet rost af eksperttesterne og forbrugerne.

Klippebredde

Netop fordi den ikke har en stor klippebredde, så kommer det også til at, tage lidt længere tid at klippe hele din græsplæne. Men hvis du har en mindre græsplæne, så er den her model, helt klart en benzin plæneklipper som du skal tage et ekstra kig på, den har en klippebredde på 46 centimeter.

Klippehøjde

For at du ikke skal klippe dit græs ofte, så kræver det at din nyindkøbte, benzin plæneklipper har en lav klippehøjde. Så dit græs bliver klippet langt ned, så det ikke vokser alt for hurtigt, derfor har den her benzin plæneklipper en klippehøjde, som er helt ned til 2,5 centimeter.

Pris

Det her er ikke bare en billig benzin plæneklipper, men også en effektiv en af slagsen, den er utrolig billig at købe. GROUW Selvkørende 460 MM 3i1 135CC er kun overgået af en enkelt model, men den her benzin plæneklipper, har flere funktioner samt ekstraudstyr, og så koster den faktisk kun 1.795 kr.

Design

Designet er rigtig flot, mens den har enormt gode funktioner, det er en selvkørende benzin plæneklipper. Som kan samle græsset op, mens du er ved at klippe dit græs, det er derudover en kraftig motor som gør den enormt effektiv. Det er let at starte den, når den er startet, behøver du ikke bruge kræfter til at skubbe den rundt.

Ekstraudstyr

Opsamler på 60 liter, til at samle på græsset som du er ved at slå, på den måde får du en pænere græsplæne. Den kan dog også, slå græsset uden at du behøver samle det op, det kan i nogle tilfælde give en meget pænere græsplæne.


MTD SMART 51 BO

Hvis man tænker en ældre benzin plæneklipper, så falder denne benzin plæneklipper, nok i den tanke. Den er udstyret med en stille motor, som ikke larmer ret meget, selv når den kører på fuld tryk. Den har ikke meget fancy udstyr, den er egentlig bare produceret, til det den skal kunne gøre og det er at klippe din græsplæne. Den har en rigtig god klippebredde, som egner sig til en mellemstørrelses græsplæne, hvilket et normalt hus i Danmark har. Klippehøjden er helt individuel, som du let kan ændre på, ved at vælge mellem 3 forskellige længder. Det er den billigste benzin plæneklipper, hvilket også er afgjort, på grund af at der intet ekstra udstyr er med. Det er en fin benzin plæneklipper, som er designet så simpelt som muligt, hvilket er at foretrække for en benzin plæneklipper.

Klippebredde

Den har en rigtig god klippebredde, så du hurtigt kan få klippet din græsplæne, med en klippebredde på 51 centimeter. Egner den sig rigtig godt, til en mellemstor græsplæne, men kan godt klare en stor. Det vil dog bare tage lidt længere tid, end nogle andre modeller, som der er muligt at købe.

Klippehøjde

Du kan let vælge mellem 3 forskellige klippehøjder, hvilket er meget behjælpeligt, fordi det er meget forskelligt hvad folk foretrækker. Du kan vælge mellem meget kort, mellem og højt græs. Det går meget hurtigt at vælge, det eneste du skal gøre er at, hive i et håndtag som ændrer højden.

Pris

Det er en god og effektiv benzin plæneklipper, som du kan købe for en lav pris, faktisk den billigste benzin plæneklipper på vores liste. Det skal ikke koste mange penge at, købe denne model for, MTD SMART 51 BO koster faktisk kun 1.626 kr. På grund af den lave pris, så får du heller ikke meget ekstraudstyr, med når du køber den.

Design

Det er ikke nogen meget smart maskine, den er designet til et enkelt formål, som er at slå dit græs meget effektivt. Den har ikke nogen selvkørende funktion, så du er nødt til at, selv at skubbe den rundt når du er ved at klippe dit græs.

Ekstraudstyr

Du kan justere klippehøjden, mens der også er sideudkast, ellers er der ikke noget ekstraudstyr.


AL-KO Highline 51.5 SP-A

Kan du godt lide at gå op i at, din benzin plæneklipper har meget ekstraudstyr, samt enormt mange funktioner. Så du skal lave mindst muligt, mens du er ved at slå dit græs, så er det her den helt rigtige benzin plæneklipper for dig. Denne benzin plæneklipper gør sig velegnet, til en meget stor have, men kan sagtens bruges på en mindre have. Den har en god og bred klippebredde, så du skal bruges mindst muligt tid, på at klippe græsset i din have. Derudover kan den også klippe dit græs, så det er meget lavt, hvilket også betyder du skal bruge så lidt tid på at klippe græsset. Den har dog også en pris, som er lidt høj men ikke alt for høj, så du stadig kan købe en effektiv benzin plæneklipper. Udover at være effektiv, så er det faktisk også en flot benzin plæneklipper, som de fleste faktisk går meget op i.

Klippebredde

En benzin plæneklipper som denne, har en rigtig god klippebredde, så du tager størst muligt areal på kortest tid. Derfor har producenten også tænkt på at, en model som er egnet til en stor have, har en stor klippebredde. Den her benzin plæneklipper, har en klippebredde som er på hele 51 centimeter, som er i den høje ende.

Klippehøjde

For at du kan få en symmetrisk græsplæne, så kræver det at du køber en, benzin plæneklipper som klipper pænt og jævnt. Derfor er en benzin plæneklipper, også at foretrække da den ikke bliver påvirket, af enten strømniveauet eller lidt højere græs. AL-KO Highline 51.5 SP-A har en klippehøjde, som er på 3 centimeter, hvilket ikke er for lidt eller for meget.

Pris

Netop fordi denne benzin plæneklipper, har flere ekstrafunktioner, så har den også en lidt høj pris. AL-KO Highline 51.5 SP-A har en pris, som lyder på 2.699 kr.  hvilket også er den benzin plæneklipper, som har den højeste pris, blandt disse 5 forskellige benzin plæneklippere.

Design

Det er ikke bare en effektiv, men også meget flot benzin plæneklipper, den bliver leveret i en rød farve. Som er produceret i stærke materialer, hvis den bliver serviceret til tiden, så kan den let holde i mange år. Derudover har den også, græsopsamler så det ikke bliver efterladt, på din græsplæne når du har klippet græsset.

Ekstraudstyr

Det er en selvkørende benzin plæneklipper, den har desuden også sideudkast, høje baghjul og er en bioklip maskine.


Texas Razor 5150 TR/WE3

Denne 4 i 1 benzin plæneklipper, kan bruges til næsten alt, samt klare næsten alle opgaver. Den er udstyret med en 4 takts motor, som yder hele 3,2 kWm, hvilket sørger for at den klare det hele. Derudover har den elektronisk start, så du ikke skal stå og hive i en snor, for at starte den når plænen trænger. Med en stor klippebredde, klarer den snildt en meget stor græsplæne, meget hurtigere end hvad en normal plæneklipper kan. Det er let at indstille plæneklipperen, så du kan klippe græsset, i flere forskellige højder. Det er en benzin plæneklipper, som har en rigtig god pris, den er lidt højere end de andre, men stadig ikke en alt for dyr plæneklipper. Det her er en flot benzin plæneklipper, som har rigtig mange funktioner, så du slipper for at bruge kræfter når du klipper græsset.

Klippebredde

Det er vigtig med en stor klippebredde, når du skal ud og købe en helt ny, benzin plæneklipper da det afgør, hvor lang tid du skal bruge. På at klippe din græsplæne, uanset størrelsen på den, jo større klippebredde jo hurtigere. Den her model har en klippebredde, som ligger på hele 51 centimeter, hvilket er i den høje ende.

Klippehøjde

Du kan indstille klippehøjden, med op til 7 forskellige højder, højden kan justeres fra 25 millimeter og helt op til 75 millimeter. Hvor du kan vælge mellem, de 7 forskellige højder, så du let kan vælge hvad der passer til din have.

Pris

Texas Razor 5150 TR/WE er ikke bare billig, men du får virkelig meget, for en pris på kun 2.589 kr. Hvis du gerne vil have en benzin plæneklipper, der er i høj kvalitet, men til en rigtig god og fair pris, så er det en model som denne du skal tage og købe.

Design

Du kan vælge mellem at bruge græsopsamleren, eller om du vil skyde græsset, ud af siden på benzin plæneklipperen. Dette kan gøres meget enkelt, derudover har den også elektronisk start, så du slipper for at stå og bruge kræfter på at hive i en snor.

Ekstraudstyr

Mange ekstrafunktioner såsom elektronisk start, selvkørende, høje baghjul, græsopsamler, bagudkast og sideudkast.


Al-KO Classic 4.65 P-B

Har du brug for en benzin plæneklipper, som er meget effektiv, men som heller ikke skal koste for meget. Så skal du kigge på denne benzin plæneklipper, en ekstra gang fordi den er god, men også billig at købe. Udover at være billig, så har den også mange gode funktioner, der er meget behjælpelige i en travl hverdag. Den har ikke den største klippebredde, men alligevel en stor nok klippebredde, til hurtigt at klare din store græsplæne. Klippehøjden kan justeres i mange forskellige højder, hvor den højeste klippehøjde, efterlader græsset i en god længde. Høj kvalitet skal ikke være dyrt, det er denne benzin plæneklipper, et meget godt eksempel på med en lav pris. Designmæssigt er den rigtig flot, samt i kvalitets materialer, samt en opsamler som viser hvor meget plads der er tilbage i den.

Klippebredde

Med en klippebredde på 46 centimeter, kan den klare græsplæner, som er op til 800 kvadratmeter. Motoren er på hele 125 kubik, så du får mange kræfter, selv på trods at motoren, ikke er den mest fyldige. Den kan klippe med, op til 2.900 omdrejninger, i minuttet på fuld styrke.

Klippehøjde

Med en justerbar klippehøjde, kan du ændre din klippehøjde, i op til 7 forskellige højdetrin. Den laveste klippehøjde er på 25 millimeter, mens den højeste klippehøjde, er på hele 75 millimeter. Det er dog kun at hvis, græsset er meget langt, skal klippes i 75 millimeter, så du får det bedste mulige resultat.

Pris

Når du kigger på hvad du får, for dine penge når du køber Al-KO Classic 4.65 P-B, så har den en meget lav pris. Du får rigtig meget benzin plæneklipper, for dine penge når du køber denne benzin plæneklipper, som faktisk kun koster 2.136 kr. Som er en lav pris, hvis du kigger på kvaliteten, samt holdbarheden af denne benzin plæneklipper.

Design

Designet er rigtig flot, den bliver leveret i 3 forskellige farver, hvor farverne er sort, rød og sølvmetal. Den er produceret i kraftige materialer, som gør at Al-KO Classic 4.65 P-B, har en totalvægt på 26 kg. Fordi den ikke er selvkørende, gør det at den ikke er så tung at, køre rundt med i længere tid.

Ekstraudstyr

 Selvom den ikke er så dyr, så er der også ekstraudstyr med, den har høje baghjul, en græsopsamler på 65 liter og så kan den kaste græsset bagud.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste benzin plæneklippere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom klippebredde, klippehøjde, pris, design, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige benzin plæneklippere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse benzin plæneklippere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige benzin plæneklippere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.