Barbermaskine Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste barbermaskiner på markedet, når man skal ud og købe en ny barbermaskine. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte barbermaskiner. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, driftstid, opladningstid, pris, størrelse og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Braun Series 3 3090cc Barbermaskine

Er du træt af at, bruge en skraber hver anden dag, fordi du ikke gider at gå rundt med skæg. Så kan det være en god ide at, købe en barbermaskine som gør det hele lettere, det tager meget kortere tid og kan gøres når som helst. Derfor har vi lavet en liste, over 5 forskellige barbermaskiner, hvor denne model kommer ind på førstepladsen. Med en lang driftstid vil du let, kunne fjerne alle hår, som du har i ansigtet. Mens opladningstiden kun er en smule længere, end hvad driftstiden er, får du en kort opladningstid. Selv med disse enormt gode funktioner, så koster den her barbermaskine, faktisk ikke ret mange penge i indkøb. Derudover fylder den ikke ret meget, så du nemt kan tage den med, på farten hvis du har meget travlt.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
627,00 627,00 Til Butikken
656,00 656,00 Til Butikken
656,00 656,00 Til Butikken
1.045,00 1.045,00 Til Butikken

Driftstid

Når du kigger efter en barbermaskine, så skal du kigge efter, en model som har en god driftstid. Det er nemlig afgørende, for hvor lang tid du kan bruge den, før du skal oplade maskinen igen. Den her maskine har en driftstid, som er på hele 50 minutter, som er en god driftstid der let vil kunne klare flere omgange.

Opladningstid

Når du har brugt barbermaskinen i 50 minutter, skal den selvfølgelig til opladning, fordi det er en trådløs barbermaskine. Braun Series 3 3090cc har en opladningstid, som er på cirka 60 minutter, det er dog muligt at bruge den før, den er fuldt opladet.

Pris

Det kan godt lyde som mange penge at, skulle betale hele 799 kr. for en barbermaskine, men du kommer til at spare penge i det lang løb. Fordi du kommer til at spare penge, er fordi du slipper for at skulle, købe helt nye skrabere når du trænger til barbering.

Størrelse

Hvis du er meget på farten, så er den her barbermaskine, en meget god mulighed. Fordi den har en god størrelse, som lyder på en højde på 22,2 centimeter, en bredde på 5,7 centimeter, en dybde på 15,5 centimeter og en vægt på kun 1,2 kg.

Ekstraudstyr

Med i handlen er der en rensestation, den kan barbere når du er våd, derudover er der batteriindikator og der er en rensepatron med i handlen.


Braun Series 5 5030s Barbermaskine

Vil du gerne have en barbermaskine, som er i rigtig høj kvalitet, men som ikke koster alt for mange penge. Så er det her, måske den barbermaskine som du skal, tage et ekstra kig på. Den blev kåret som testvinder, af forbrugerrådet tænk.dk i november 2013. Den har en gennemsnitlig driftstid, som betyder at du kan bruge den, i næsten en hel time før den løber tør. Med en gennemsnitlig opladningstid, får du en barbermaskine, som ikke tager alt for lang tid, om at blive opladet til fuld strøm. Den største fordel ved denne barbermaskine, det er at den har en lav pris, men stadig leverer et stærkt produkt. Dette er en fin barbermaskine, som er meget let at bruge, mens den ikke er ret stor, hvilket mange foretrækker ved en barbermaskine.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
515,00 515,00 Til Butikken
551,00 551,00 Til Butikken
551,00 551,00 Til Butikken
599,00 599,00 Til Butikken
599,00 599,00 Til Butikken

Driftstid

Denne barbermaskine har ikke en driftstid, som er den største, men stadig rigtig god. Den har en driftstid, som er på 45 minutter, hvilket er den laveste, når man kigger på disse 5 forskellige barbermaskiner. Det er dog ikke noget, som skal skræmme dig væk, da 45 minutter burde være mere end rigeligt, til at fjerne dit skæg i ansigtet.

Opladningstid

Barbermaskine her har, en opladningstid som er på en time, hvilket faktisk er en god opladningstid. Det er nemlig muligt at finde, en barbermaskine som har en opladningstid, som er på mere end 3 timer. Den her barbermaskine har dog, kun en opladningstid som er på 60 minutter, hvilket ikke er ret meget.

Pris

Braun Series 5 5030s er en billig barbermaskine, hvor man typisk ville tro at, det er en dårlig barbermaskine. Det er dog slet ikke tilfældet, når man snakker en model, som den her fra Braun. Den koster kun 475 kr. hos en af nedenstående forhandlere, det er den billigste barbermaskine, blandt disse 5 forskellige barbermaskiner.

Størrelse

Netop fordi det er en billig barbermaskine, så betyder det også at, den ikke fylder ret meget. Hvilket er en meget god ting, hvis du ikke har en stor taske, når du fx skal på ferie i udlandet. Den har en højde på kun 16 centimeter, en dybde på 4,5 centimeter, en bredde på 6 centimeter og vejer kun 430 gram.

Ekstraudstyr

Den har en batteriindikator, en trimmer til langt hår mens den også er vaskbar under vand.


Braun Series 7 7865cc Barbermaskine

Den her barbermaskine har en funktion, som hedder sonisk teknologi, hvilket aflæser dit skæg. Så du ikke risikere at, du misser noget skæg, når du er i gang med at barbere dig. Dette er udviklet efter mange timers, forskning af nogle professionelle, som forsker i perfektion samt brugervenlighed. Denne barbermaskine har en god driftstid, som er meget gennemsnitligt, når det kommer til en barbermaskine. Den har også en opladningstid, som også er kort hvilket, betyder at du kun skal vente i en kort periode. Den omtalte sonisk teknologi, betyder også at prisen, er en del højere end en barbermaskine uden. Det er en barbermaskine, som også er i den lidt store ende, når det kommer til størrelse samt vægt.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.785,00 1.785,00 Til Butikken
1.799,00 1.799,00 Til Butikken
1.933,00 1.933,00 Til Butikken

Driftstid

Med en driftstid som er på 50 minutter, kan du købe en barbermaskine, som har en meget gennemsnitlig driftstid. Som med den soniske teknologi, gør at du let kan barbere, sit skæg i ansigtet på kort tid. Fordi du ikke skal bruge lang tid, på grund af den soniske teknologi, vil du ikke opleve at du har hår der er efterladt.

Opladningstid

Når det gælder opladningstiden, så er det vigtigt, at du kigger efter en med så lav en tid som muligt. Dette gør at du skal vente, kortest muligt tid, når du skal oplade din nye barbermaskine. Ved en barbermaskine som denne, har den en opladningstid, som kun er på 60 minutter fra helt afladet, til at den er fuldt opladet igen.

Pris

Når du ser prisen, så kan du hurtigt blive skræmt, da det godt kan lyde som en høj pris. Men du skal huske, hvilken kvalitet du får, for dine penge når du køber den her barbermaskine. Braun Series 7 7865cc har en pris, som ligger på cirka 1.249 kr. som er i den høje ende, når det kommer til forskellige barberings maskiner.

Størrelse

Det her er også en af de større barbermaskiner, højden ligger på 25,2 centimeter, mens den har en bredde og dybde på 15,7 centimeter. Derudover har den også en høj vægt på 1,1 kg, så du føler du har et god greb, når du anvender den her maskine.

Ekstraudstyr

En fantastisk ting, er at der medfølger rensestation, den er vaskbar og fungerer under vand. Der følger også en trimmer med til langt hår, så du ikke skal stå med en saks.


Philips S3510 Barbermaskine

Den første og eneste barbermaskine, som kommer fra denne producent Philips, er en rigtig god og holdbar maskine. Har du ikke mange penge, men stadig gerne vil have, en barbermaskine som bare fungerer. Denne maskine har en god driftstid, mens den har en kort opladningstid. Derudover er det som sagt, en rigtig billig barbermaskine, mens størrelsen gør den let at tage med rundt. Ekspert testerne anbefaler den her barbermaskine, fordi den har nogle meget gode funktioner, som gør at den er anbefalet af mange firmaer rundt omkring.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
490,00 490,00 Til Butikken
490,00 490,00 Til Butikken
545,00 545,00 Til Butikken
645,00 645,00 Til Butikken

Driftstid

Det er et godt udgangspunkt at, kigge på driftstiden når du, vil ud og handle en ny barbermaskine. Det er vigtigt at du kigger, efter en barbermaskine, som har en lang driftstid. Philips S3510 har en driftstid, som er på 50 minutters konstant brug, hvilket sagtens burde kunne klare et ansigt.

Opladningstid

Philips S3510 har en opladningstid, der kun er på 60 minutter, for en hel opladning. Gennemsnittet er cirka 60 minutter, hvor denne barbermaskine, er inden for denne grænse. Det betyder at du køber en barbermaskine, som er hurtig til at oplade, selv hvis den går ud.

Pris

Det er en af de billigste, men stadig mest effektive, barbermaskiner blandt disse 5. Du kan købe en barbermaskine, som den her for kun 479 kr., hvor du køber en meget god og utrolig effektiv barbermaskine. Det er et lavt beløb, for så god en barbermaskine, så selvom du er studerende kan du finde råd til den.

Størrelse

Det er en barbermaskine, som har en god størrelse, som stort set alle barbermaskiner har. Den har en højde på kun 15,5 centimeter, en bredde på 6 centimeter og en vægt på kun 270 gram. Hvilket også er blevet rost, af forbrugerne at det er en meget let og nem barbermaskine, som er utrolig let at anvende.

Ekstraudstyr

Der er batteriindikator, som viser hvor meget strøm, som maskinen har tilbage efter brug. Mens der også er trimmer til langt hår, du kan desuden også vaske den under vand efter brug.


Braun Series 7 7840s Barbermaskine

Går du efter en barbermaskine, som er i enormt høj kvalitet, som har nogle meget gode funktioner. Så er det den her barbermaskine, som du skal købe, Braun er anerkendte for at producere, kvalitets produkter i høj kvalitet. Braun har en god gennemsnitlig driftstid, når det kommer til barbermaskiner, hvilket også kan ses på den her maskine. Derudover har den også en opladningstid, som er så kort som mulig, det tager dog stadig lidt tid at, oplade et stort batteri som den her har. Prisen på en barbermaskine, som den her er den højeste, som der er at finde af disse 5 forskellige barberings maskiner. Den har en normal størrelse, når det gælder en almindelig, barbermaskiners størrelse på markedet, hvilket sikrer dig at den ikke bare forsvinder eller at du taber den let.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Driftstid

Denne barbermaskine har en driftstid, som ligger på 50 minutter, under konstant brug. Driftstiden betyder at, du kan bruge den i hele 50 minutter, før den løber tør for strøm og skal oplades igen. Dette burde være mere en rigeligt, når det kommer til en barbering, selv hvis du har langt skæg.

Opladningstid

Men en stærk lader, får du også en hurtig opladningstid, en opladningstid der er på 60 minutter. Fra at du har en barbermaskine, som ikke har noget strøm på overhovedet, til at den er helt opladet igen og klar til brug. Braun har denne typiske opladningstid, hos de fleste af deres barbermaskiner, hvilket faktisk er en kort opladningstid.

Pris

Den store ulempe, når det kommer til Braun Series 7 7840s, det er at den har et højt prisskilt. Hvilket godt kan være en skramme faktor, fordi det kan godt være at, det er mange penge at, skulle betale på en gang. Braun Series 7 7840s har en pris, der lyder som følgende 1.494 kr.

Størrelse

Denne barbermaskine er en helt normal barbermaskine, når det kommer til størrelsen, den måler 22,2 centimeter i højden, har en vægt på 0,45 kg, en bredde på 6,7 centimeter.

Ekstraudstyr

Det er muligt at bruge maskinen under bruseren, mens der også er batteriindikator på, der følger også en trimmer til langt hår med i handlen.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste barbermaskiner i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom driftstid, opladningstid, pris, størrelse, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige barbermaskiner når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse barbermaskiner, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige barbermaskiner og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.