Barbermaskine Fra Braun Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste barbermaskiner fra Braun på markedet, når man skal ud og købe en ny barbermaskine fra Braun. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte bedste barbermaskiner fra Braun. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, driftstid, opladningstid, pris, størrelse og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


BRAUN Series 7-7898cc

Ønsker du et produkt, som er billigere, men stadig næsten lige så effektiv. Så tag et ekstra kig, på denne barbermaskine der, kommer fra Brauns serie 7 af barbermaskiner. Det er en lille og elegant barbermaskine, som virkelig bare fungerer, uanset om du står i badet eller et andet sted. Med en rigtig god driftstid, vil du med sikkerhed, kunne nå at barbere alle dine hår på kroppen. Mens du også køber, en barbermaskine som ikke, skal stå i oplader i ret lang tid før den er klar til brug igen. En barbermaskine som er i høj kvalitet, behøver ikke koste alverdens penge, hvor denne model viser det rigtig godt. Størrelsen gør at den, har en utrolig lav vægt, så du kan stå med den i lang tid inde i badet.

[afp id=”888″]

Driftstid

Med en driftstid som, er på op til 50 minutter, vil du med sikkerhed. Ikke formå at tømme, den for strøm når, du er ved at bruge den. Det burde være mere end, rigeligt til at få barberet alle dine hår. Denne innovative barbermaskine, fjerner de fleste hår, ved et enkelt strøg frem for, de normale 2 man bruger i gennemsnit.

Opladningstid

Opladningstiden er kun meget lidt, længere end hvad driftstiden er, hvilket gør det til en meget kort driftstid. Den her barbermaskine har, en opladningstid der kun, er på 60 minutter. Hvis du kun har kort tid at, oplade din barbermaskine i, så er denne barbermaskine et rigtig godt valg.

Pris

Selvom funktionerne på den her model, minder meget om de funktioner, som er nævnt på den første model. Så er prisen slet ikke, til sammenligning overhovedet da, BRAUN Series 7-7898cc er en del billigere at købe. Den har en pris, der kun ligger på 1.203 kr.

Størrelse

En letvægts barbermaskine som den her, er utrolig brugervenlig selv, når du har meget travlt. En af grundene til dette, er måske på grund af, den meget lave vægt. Den vejer nemlig kun, sølle 500 gram, når du skal bruge den hver eneste dag i badet.

Ekstraudstyr

Det er en barbermaskine, der er udstyret med, et selvrensende program. På den måde skal, du ikke selv gøre den rent efter brug, så du sparer enormt meget tid.


BRAUN Series 5 5190cc

Vil du have kvalitet, for dine penge når, du skal købe en ny barbermaskine. Denne barbermaskine er et, enormt godt eksempel på dette, da den er i høj kvalitet samt meget brugervenlig. Du kan med en barbermaskine, som den her fra Braun, få en meget præcis barbering hver gang. Driftstiden er rigtig lang, så du let kan få fjernet, alle de uønskede hår i ansigtet. Derudover er opladningstiden også, i den lave ende, så du ikke behøver vente på den er fuldt opladet. Prisen er dog også, rigtig lav så du ikke behøver, betale ret mange penge for et kvalitets produkt. Der er nævnt at, den er meget brugervenlig så, du kan anvende den i hele driftstiden, uden at du kommer til at mærke det.

[afp id=”889″]

Driftstid

Driftstiden er vigtig da, den afgør hvor lang tid, du kan bruge den før den skal oplades igen. Hvor den her barbermaskine, har en god driftstid, der let kan klare dit behov. Den her barbermaskine har, en driftstid som er på 50 minutter, hvilket er 50 minutters konstant brug.

Opladningstid

En barbermaskine fra Braun, har typisk en opladningstid, der ikke er særlig lang. Her går denne model ikke, ude for den kategori, fordi den har kun en opladningstid på 60 minutter. Som er den tid, det tager for din barbermaskine, når den er helt afladet, til den er fuldt opladet igen.

Pris

Fordelen ved at vælge, en barbermaskine fra Serie 5, det er prisen på produktet. Når du skal købe, BRAUN Series 5 5190cc der er en billig barbermaskine, så koster den faktisk 1.135 kr. Hvor det er det beløb, som du skal betale, for en barbermaskine i enormt høj kvalitet samt meget brugervenlig.

Størrelse

Det er ikke nogen stor barbermaskine, hvilket gør at du uden problemer, kan tage den med i tasken. Hvis du er meget på farten, så er en barbermaskine som BRAUN Series 5 5190cc, et ideelt valg da den kun vejer 500 gram. Det gør at du, let kan pakke den ud og gå, i gang med at barbere dit skæg med det samme.

Ekstraudstyr

Den er vandtæt, samt er der trimmer til langt hår, mens der også er automatisk rense program, når du sætter den i den medfølgende rensestation.


BRAUN Series 7 7899cc

Med en innovativ teknologi, som hedder Sonic teknologi, læser den og tilretter sig efter, hvordan dit skæg sidder i dit ansigt. Der er op til 10.000 pulseringer, i minuttet så dit skæg, bliver barberet helt tæt. Om du vil bruge den, før du går i bad, eller mens du er i bad er helt op til dig. Den maksimale driftstid er rigtig god, så du sagtens kan, bruge den flere gange før, du skal sætte den til oplader igen. Opladningstiden er meget gennemsnitlig, når det kommer til, den her liste over 5 forskellige barbermaskiner fra Braun. Det er ikke nogen dyr barbermaskine at, købe selvom du måske er studerende, så kan det godt betale sig at, betale et større beløb i sidste ende. Den er lidt tungere, end flere af de andre modeller, hvilket godt kan mærkes i længden.

[afp id=”890″]

Driftstid

Den røde tråd som, der går gennem den her liste, det er både driftstiden men også opladningstiden. Den her barbermaskine fra Serie 7, har den helt gennemsnitlige driftstid, som er på 50 minutters konstant brug. Hvis du ikke har meget skæg, så kan du let bruge den, mange gange før den skal oplades igen.

Opladningstid

Der er ingen forskel, på hvilken opladningstid den, her barbermaskine som hedder BRAUN Series 7 7899cc. Det er ikke en opladningstid, som er meget lang, den ligger nemlig kun på 60 minutter fra start til slut. Den er selvfølgelig også trådløs, så du ikke skal stå og bøvle, med en ledning som altid er i vejen.

Pris

Kvalitet behøver ikke koste, en bondegård at købe, hvor denne barbermaskine beviser det meget godt. BRAUN Series 7 7899cc er rigtig billig, du køber en barbermaskine, som du på ingen måde vil fortryde at, du har købt selvom den koster 1.317 kr. det er en lav pris, især når man kigger på funktionerne, samt holdbarheden på produktet.

Størrelse

Det er en god barbermaskine, som har en meget normal størrelse, som gør den behagelig at bruge. Den har dog en vægt, som er lidt større, som betyder at den er tungere. BRAUN Series 7 7899cc har en vægt, som er på 900 gram, hvilket er en del mere end de andre modeller.

Ekstraudstyr

Der medfølger en rengørings stand, rejse taske, 2 rensepatroner, en smart plug oplader og børste til rensning.


BRAUN 9240s

Selvom den er placeret sidst, på den her liste, over 5 forskellige barbermaskiner fra Braun. Så er det måske, en af de bedste, barbermaskiner i sin prisklasse. Den fanger mange flere hår, med et enkelt strøg, end mange andre modeller gør med flere strøg. Når du er færdig, med at barbere dit skæg, ender du med en meget glat hud. Det er ingen overraskelse, når man nævner hvilken driftstid, som dette sidste skud på stammen har. Det er det samme tilfælde, med hvilken opladningstid som, denne barbermaskine har. Prisen er måske lidt høj, men du får en barbermaskine, som er særligt effektiv og blevet rost rigtig meget. Størrelsen er rigtig god, så du kan købe en barbermaskine, som du vil blive meget glad for. Du ender ud med minimalt hudirritation, så din hud er rigtig flot, uden røde knopper efter barbering.

[afp id=”891″]

Driftstid

Driftstiden er på den gennemsnitlige 50 minutter, som du kan se, ved alle de andre modeller på den her liste. Det er en lang driftstid, hvor du må garanti, burde have tid nok til at få fjernet alt hår. Som du ønsker at fjerne, fra enten dit ansigt, eller andre stedet på din krop.

Opladningstid

Med en enkelt times opladning, har du mulighed for at, bruge den i 50 minutter. Det er en fornuftig opladningstid, som ligger på 60 minutter, for en fuld opladning. Der er ikke meget at, sige om opladningstiden da, det er fortalt med alle, de andre barbermaskiner blandt den her liste.

Pris

Som en af de barbermaskiner, der er fra den nyeste serie, der hedder serie 9. Så er BRAUN 9240s, faktisk ikke ret dyr at købe, hvilket er en fordel da den er meget eftertragtet. Hvis du vil købe, en barbermaskine der bare fungerer, men til en fornuftig pris på 1.527 kr. så er den her model, det helt rette valg.

Størrelse

Det er en af de, bedste barbermaskiner på den her liste, hvis du skal købe en barbermaskine. Så vil det åbenlyse valg, med garanti være BRAUN 9240s, da den er komfortabel, derudover har den også, kun en vægt på 640 gram.

Ekstraudstyr

Den er 100% vandtæt, så du kan stå i bruseren og barbere dig, mens der også medfølger en rejsetaske. Der er desuden også, en børste så du kan rense den, samt olie til bladene, så de forbliver skarpe og stærke.


BRAUN Series 9 9295cc

Kan du godt lide at, anvende en barbermaskine som, ikke bare er rigtig god. Men som også har et design, som hurtigt vil skaffe den opmærksomhed, så er den her barbermaskine det helt rigtige valg for dig. Den er enormt flot, da den har et blankt ydre, i titaniums belægning som får den til at skinne. Med 10.000 mikrovibrationer formår, den her barbermaskine at, fange mange flere hår hver gang du kører over hår. Med en god driftstid, kan du let anvende den, i lang tid før den skal oplades igen. Det er en barbermaskine, som kun skal oplade, lidt længere tid end den kan anvendes. Prisen er høj for, en barbermaskine i rigtig høj kvalitet, hvilket måske godt kan skræmme nogle forbrugere væk. Det er ikke nogen stor barbermaskine, men den har stadig, en vægt som gør at du føler en høj komfort med den i hånden.

[afp id=”887″]

Driftstid

Om du vil bruge den, under bruseren eller du vil stå foran spejlet, kan du frit selv vælge. Den her barbermaskine er, nemlig 100% vandtæt så, den vil ikke tage skade af vandet fra din bruser. Det er en barbermaskine, som har en driftstid, der er på hele 50 minutters uafbrudt drift.

Opladningstid

BRAUN Series 9 9295cc har en kort opladningstid, så det ikke tager, særlig lang tid fra den er løbet tør. Til at den er fuldt opladet igen, hvilket er en fordel, da nogle maskiner faktisk kan tage mange timer, før den er helt opladet igen. Når den er løbet, helt tør for strøm, tager det kun 60 minutter til den er helt opladet.

Pris

Prisen på BRAUN Series 9 9295cc, kan godt virke som mange penge, men du vil ikke fortryde dit køb på nogen måde. Det er nemlig en barbermaskine, som koster hele 3.325 kr. som er ret mange penge, men kvalitet koster selvfølgelig penge at købe.

Størrelse

Med et ergonomisk design, kan du bruge den, i hele driftstiden uden. At du kommer til at, føle det i dine håndled, en af grundene er også den lave vægt. Når du står med BRAUN Series 9 9295cc, i hånden vejer den, kun sølle 800 gram, som er en lav vægt du kan bruge i lang tid.

Ekstraudstyr

Der er mange ekstrafunktioner, hvor et automatisk rense program, er et af dem. Den er selvfølgelig også trådløs, så du kan tage den, med over alt i hjemmet. Der medfølger også en rensestation, som automatisk renser din, barbermaskine efter brug.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste bedste barbermaskiner fra Braun i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom driftstid, opladningstid, pris, størrelse, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige bedste barbermaskiner fra Braun når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse bedste barbermaskiner fra Braun, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige bedste barbermaskiner fra Braun og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.