Bagemaskine Test 2021 – De 5 Bedste Kåret Af Eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste bagemaskiner på markedet, når man skal ud og købe en ny bagemaskine. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte bagemaskiner. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, indbyggede programmer, brødstørrelser, design, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Morphy Richards Premium Plus

Er en testvindende bagemaskine, som har fået ekstremt gode karaktere fra diverse testere, imens den gør sig velegnet til mellemstørrelses familie. Den er meget god til at bage enten almindeligt brød, imens den også er god til at bage rugbrød, uden du skal gøre særlig meget for det. Den har mange indbyggede programmer, så du vælger selv hvordan du gerne vil have dit brød, imens den kan bage forskellige størrelses brød. Den har et let betjent og brugervenligt design, dog er prisen lidt høj imens den kommer med en del ekstraudstyr.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.309,00 1.309,00 Til Butikken
1.309,00 1.309,00 Til Butikken
1.309,00 1.309,00 Til Butikken
1.336,00 1.336,00 Til Butikken

Indbyggede programmer

Det er muligt at vælge præcis hvordan du gerne vil have dit brød, om du vil have en hård eller blød skorpe, så kan du frit vælge imellem 19 forskellige programmer. Hvis du gerne vil have et friskbagt brød, som der er blandet rosiner i imens den bliver bagt, så er det muligt fordi den har en dispenser på toppen. En dispenser der tilføjer enten nødder, rosiner eller lignede du vil have i, så tilføjer denne bagemaskine det automatisk hvis du vælger det.

Brødstørrelser

Udover de forskellige måder du kan vælge brødet skal være på, så er det også muligt at vælge forskellige brødstørrelser, hvis du fx bor alene og ikke har brug for et stort brød hver morgen. Det mindste brød den kan bage vejer 450 gram, som er en fin størrelses brød til en enkelt person, et mellem brød vejer 680 gram, som er mere end rigeligt til 2 personer. Det sidste og største brød, vejer hele 900 gram som passer fint ind i en familie på 3-5 medlemmer.

Design

Er designet i et utrolig flot design, som enhver kan lære at bruge på kort tid, da den er konstrueret så brugervenligt som overhovedet muligt. Der er 4 forskellige knapper som kan bruges, til at indstille denne bagemaskine med, dette gør den attraktiv blandt forbrugerne fordi den er flot at kigge på.

Pris

Morphy Richards Premium Plus ligger i den høje ende af prisskalaen, dog er det stadig en billig bagemaskine, som uden problemer burde leve op til de forventninger der er for den. En maskine som denne har et prisskilt som lyder på 1.342 kr.

Ekstraudstyr

Udover sin dispenser til nødder eller lignede, så har den også en timer-funktion så du kan stå op til friskbagt brød hver morgen, det eneste du skal gøre er at klargøre ingredienserne i maskinen, så sørger den for resten.


OBH Nordica Inox 6544

Vil du ikke købe en bagemaskine som har en masse ekstraudstyr, men som bare skal kunne bage et godt brød hver gang, så er denne model fra OBH måske en rigtig god valgmulighed for dig. Denne bagemaskine er meget simpel, da den ikke har noget fancy udstyr eller lignende, den kan bage dit brød og det er også det. Den har et godt antal indbyggede programmer, som du kan vælge hvordan du gerne vil have dit brød skal være, den har ikke noget program hvor du kan vælge en lille brødstørrelse. Meget simpel i design, imens prisen er skruet så langt ned som muligt.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
579,00 579,00 Til Butikken
618,00 618,00 Til Butikken
618,00 618,00 Til Butikken
634,00 634,00 Til Butikken
744,00 744,00 Til Butikken

Indbyggede programmer

På trods af at det er en meget simpel bagemaskine, så har den faktisk en god variation af indbyggede programmer, så du frit kan vælge hvordan du gerne vil have dit brød. Det kan være en sprød kant, eller en blød kant så du let kan bage brød til dine børn, uden at du skal begynde at skære skorperne af brødet. Denne bagemaskine fra OBH Nordica, har 12 forskellige indbyggede programmer, som let kan vælges på fronten af maskinen.

Brødstørrelser

Denne bagemaskine har kun 2 forskellige størrelser i brød, hvilket godt kan begrænse de fleste hjem, især hvis man kun er alene. Så kan store brød godt være for meget, da man ikke ofte ikke får spist det hele, dog kan man som en lille familie uden problemer vælge at købe den. Fordi den kan nemlig levere to størrelsers brød i enten, 750 gram eller 900 gram, som er en god brødstørrelse.

Design

OBH Nordica Inox 6544 er en bagemaskine, som er designet så simpel som muligt, fordi de har lagt stor vægt på at alle kan betjene den. Den er produceret med en plastik top, som også gør at den er let at flytte rundt med, da vægten er meget lav.

Pris

Har en meget lav pris, næsten den laveste på hele vores liste, hvilket gør at den gør sig egnet for alle med et lavt budget. Den har en pris som lyder på 579 kr. på trods af den lave pris, så får du stadig en bagemaskine som er af høj kvalitet, hvilket gør at den holder i mange år.

Ekstraudstyr

Bliver leveret med målebæger, samt opskrifter, den har desuden også en timer-funktion så du kan indstille den til friskbagt brød hver morgen.


Gastroback 42820

Er en 3-1 bagemaskine som ikke kun kan bage brød, den kan også programmer så den kan lave marmelade, imens den også kan lave yoghurt. Dette er den eneste model, som er på vores liste der kan disse ting, hvilket kan spare dig for en masse tid i længden. Den har mange forskellige indbyggede programmer, så du let kan vælge hvordan dit brød skal være, kan bage brød med to forskellige brødstørrelser. Er designet meget simpelt, imens den har en fin pris når man kigger på, hvad man får for pengene.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
865,00 865,00 Til Butikken
1.056,00 1.056,00 Til Butikken

Indbyggede programmer

Fordi denne model kan lave både marmelade og yoghurt, så har den også en masse gode programmer, så du frit kan vælge hvordan dit brød skal være. Du kan vælge imellem mange forskellige indstillinger, der er nemlig 13 forskellige indbyggede programmer, som er indkodet i maskinen da den blev bygget. Den har selvfølgelig også de to special programmer, hvor det ene er til lave marmelade, mens det andet program er til at lave yoghurt med.

Brødstørrelser

Du kan bage imellem to forskellige størrelsers brød, det største brød du kan vælge er op til 750 gram, som giver et stort brød hvis det er nødvendigt. Det mindste brød du kan bage, vejer 500 gram derfor er denne bagemaskine velegnet til den enkelte person, som gerne vil have friskbagt brød hver morgen. Der medfølger også en boks til yoghurt, så du bare skal fylde ingredienserne i maskinen, så klare den resten.

Design

Har modtaget rigtig mange gode anmeldelser, fordi den er simpel i design, samt meget brugervenlig i design. Dette gør at de forskellige testere, har givet den meget høje karakterer, når de har testet den blandt mange forskellige bagemaskiner. Den er bygget i gode og stærke materialer, der gør at den er meget holdbar selv efter dagligt brugt, kan den holde i mange år så længe man behandler den pænt.

Pris

Gastroback 42820 er en af de mere tunge drenge på vores liste, hvis man begynder at snakke om indkøbspris, men kvalitet og pris går ofte hånd i hånd. Den koster lidt mere end de andre på vores liste, dog skal du ikke lade dig skræmme af denne pris, denne bagemaskine koster 814 kr.

Ekstraudstyr

Er udstyret med timer-funktion, samt et hurtigt program som kan bage et brød på kun 59 minutter.


Princess Wake Up

Er du også træt af at få dej på fingrene, imens der også ryger mel over det hele og på tøjet, så kan denne bagemaskine fra Princess være noget for dig. Hvis du vælger at købe en bagemaskine, skal du kun tilføje ingredienserne, så klarer maskinen resten og du får friskbagt brød. Den har mange indbyggede programmer, så du let kan vælge imellem dem, hvis du gerne vil have brødet skal bages på en bestemt måde. Du kan bage nogle gode størrelsers brød store som små, den kommer selvfølgelig i et meget brugervenligt design, imens den har den laveste pris på hele vores liste.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
529,00 529,00 Til Butikken
558,00 558,00 Til Butikken
558,00 558,00 Til Butikken
559,00 559,00 Til Butikken

Indbyggede programmer

Denne bagemaskine har en masse indbyggede programmer, som du frit kan vælge imellem før du starter den, det eneste du skal gøre er at fylde den med de ingredienser som er nødvendige. En bagemaskine som den her, er udstyret med 15 forskellige indbyggede programmer, hvor du kan vælge imellem hvilken skorpe du vil have. Det varierer fra hvilket slags brød du bager, så skal de have forskellige temperaturer

Brødstørrelser

Om du er alene eller i er en familie på 3-4 medlemmer, så kan denne bagemaskine levere friskbagt brød, da den kan lave både store og små stykker brød. Den lav brød som er fra 680 gram, op til 900 gram, hvilket betyder at den har en rigtig fin brødstørrelse. Som let kan sørge for friskbagt brød, da den med en timer kan sørge for at du står op til helt friskt brød.

Design

På grund af den lave pris, så bliver den også produceret i materialer, som ikke er de dyreste. Dette betyder dog ikke at den ikke er holdbar, eller effektiv til at bage brød, fordi det er den i hvert fald. Den er meget nem at betjene, hvilket du hurtigt vil lære, så du er klar til at klargøre den hver aften før du går i seng.

Pris

På grund af de mindre dyre materialer, så er prisen også skruet helt i bund, det er en bagemaskine som er billig i indkøb. Princess Wake Uphar en indkøbspris, som lyder på 568 kr. som gør at stort set alle, kan finde råd til at købe denne model.

Ekstraudstyr

Hvis du køber denne, så er der inkluderet 1 målebæger, 1 måleske, 1 røre skål med håndtag, 1 blandeskovl og 1 krog til at fjerne ælte padlerne.


Russell Hobbs 18036-56

Ønsker du at købe en bagemaskine, som kan udfylde de fleste behov, som der er til en bagemaskine. Så kan denne model være perfekt til dig, det er en af de modeller, som kan lave de største brød på vores liste. Den har desuden en funktion, som kan holde brødet varmt i op til en time, efter den er færdigbagt. Den har nogle gode indbyggede programmer, som er lette at vælge imellem, imens den kan lave små brød og meget store færdigbagte brød. Simpelt og brugervenligt design, imens den har en meget lav pris, som gør den meget attraktiv blandt vores forhandlere.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
577,00 577,00 Til Butikken

Indbyggede programmer

Denne bagemaskine har 12 forskellige indbyggede programmer, hvor du nemt og hurtigt kan vælge hvad og hvordan du skal bage, den kan blandt andet lave marmelade og klargøre dej til kager. Den har desuden også et hurtigt program, som kan bage dig et brød på kun 55 minutter, uden at du skal gøre andet end at fylde den med ingredienser.

Brødstørrelser

Som den bagemaskine på vores liste, som kan bare de største brød samt en del mindre brød, får du en maskine som er velegnet til en familie på 4-5 medlemmer. Den kan bage et brød som er kun 450 gram, mens den også kan bage et brød som er helt op til 1.000 gram, så du ikke behøver bage et nyt brød hver dag. Men hvor du kan bage et brød, som kan vare i mere end et par dage.

Design

Kommer i et meget simpelt design, hvor de ydre materialer er produceret i plastik, mens de indre materialer er af metal. På toppen sidder der knapper til at betjene den, her kan du vælge hvilket program du har lyst til, det er desuden muligt at holde brødet varmt i en hel time som er meget lang tid.

Pris

På trods af de mange lækre funktioner, så er prisen skruet så langt ned som muligt, så de fleste faktisk har råd til at købe den. En af grundene til at den er så billig, er på grund af at materialerne ikke er dyre at fremstille, som selvfølgelig er at fortrække når man skal købe en ny bagemaskine. Hvis du skal ud og købe Russell Hobbs 18036-56, skal du kun betale i omegnen af 589 kr. som er en lav pris, for selv en studerende.

Ekstraudstyr

De aftagelige dele kan tåle at blive vasket i en opvaskemaskine.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste bagemaskiner i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom indbyggede programmer, brødstørrelser, design, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige bagemaskiner når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse bagemaskiner, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige bagemaskiner og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.