Bagemaskine Fra Panasonic 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste bagemaskiner fra Panasonic på markedet, når man skal ud at købe en ny bagemaskine fra Panasonic, er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber dem, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte bagemaskiner fra Panasonic. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, størrelse, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Panasonic SD-ZB2512

En bagemaskine i hjemmet, kan være et udsøgt stykke maskine, når du ikke orker at stå og bage selv hver eneste morgen. Så er det bare at, sætte den her maskine til, fylde ingredienserne i og starte den. Så har du et helt friskbagt, stykke brød til dig selv, om morgenen når du står op. Den kan bage alt, fra scones til brød, så du kan vælge hvad du ønsker dig at spise. Den har en fin effekt, men ikke en effekt der gør at, den koster alt for mange penge når det gælder strømforbruget. Derudover fylder maskinen ikke for meget, hvilket er en fordel, hvis du ikke gider at have en maskine der fylder hele dit køkkenbord. Prisen er rigtig skarp, så du ikke skal betale, en formue for at købe en bagemaskine, der er i rigtig høj kvalitet og som er meget effektiv.

Effekt

Det er ikke nogen dyr bagemaskine, når det kommer til effekten, fordi den bruger ikke alt for meget strøm. Hvilket er vigtigt at, du kigger på effekten, før du køber den. Da nogle maskiner bruger, utrolig meget strøm under brug, det gør den her bagemaskine dog ikke, den er rigtig billig i strøm.

Størrelse

For at maskinen ikke, skal fylde for meget når, den står på dit køkkenbord. Så skal du kigge efter, en maskine der har en god størrelse, hvor den er let at flytte rundt på. Panasonic SD-ZB2512 vejer omkring 7,6 kg, mens højden er 38,2 centimeter, dybden er 25,6 centimeter og så har den en bredde på 38,9 centimeter.

Pris

Prisen kan have en stor betydning, for hvem der køber den, denne model har dog en skarp pris. Hvor du ikke behøver at, betale en formue for at købe den, men hvor du køber en super effektiv bagemaskine. Til en pris de fleste, vil kunne finde pengene til, hvis det er nødvendigt, denne model har en pris på 1.436 kr.

Ekstraudstyr

Den har en automatiseret dispenser til ekstra ingredienser, samt hele 17 forskellige programmer, så den kan bage stort set det hele.


Panasonic SD-ZX2522

Hvis du vil købe en bagemaskine, som har utroligt mange programmer, så den stort set kan bage alt. Så er det her, en bagemaskine som du skal, tage et ekstra kig på før du køber den. Det er en af, de mest funktionelle bagemaskiner, der overhovedet er på den her liste. Der er næsten ingen begrænsninger, i forhold til hvad den her bagemaskine, den kan bruges til i en travl hverdag. Den har en rigtig lav effekt, hvor den bruger meget lidt strøm, så den ikke koster særlig mange penge, når det gælder dit strømforbrug. Størrelsen er ikke meget anderledes end, hvad den tidligere model, den har når det gælder målene, derudover er den rigtig let at løfte rundt på. Prisen er måske i den høje ende, men du vil blive meget tilfreds, med en bagemaskine som den her, selvom den koster lidt flere penge at købe.

Effekt

Den motor som sidder i, den her bagemaskine det er en, motor som har et utrolig lavt strømforbrug. Den bruger minimalt med strøm, hvilket gør den til en bagemaskine, der er billig i strøm fordi effekten er lav. På sit højeste yder, motoren en effekt på 550 Watt, hvilket gør den super billig i strøm.

Størrelse

Det er en fordel at, du køber en bagemaskine som, kan bage en god størrelses brød. Men som stadig ikke, fylder for meget når den står fremme, hvilket den her bagemaskine den ikke gør. Den har en højde på 38,2 centimeter, dybde på 38,9 centimeter, bredde på 25,6 centimeter og så vejer den kun 7,6 kg.

Pris

Prisen kan godt virke lidt høj, men når du først læser, hvilket funktioner Panasonic SD-ZX2522 den har. Så er det en bagemaskine, der er alle pengene værd i sidste ende, da den faktisk har en meget solid og skarp pris. Hvor du faktisk kun behøver at, betale et lille beløb på 2.394 kr. for at købe denne model.

Ekstraudstyr

Den har hele 37 forskellige programmer, mens der følger en målekop, måleske, dejskraber og ælte klinge med når du køber den her maskine.


Panasonic SD-2511WXE

Hvis du bor i et mindre hjem, hvor køkkenbordet ikke er det største, så kan en bagemaskine godt være et problem at købe. Fordi det er ofte en maskine, som man har til at stå fremme, det vil du dog ikke opleve med denne model. Den er nemlig designet, til et mindre hjem, så der er plads til den over alt. Derudover har den et program, der gør at den kan forberede syltetøj. Effekten er ikke ret høj, så den ikke bruger for meget strøm, hvilket gør at den er billig i driftsomkostninger hver måned. Det er næsten blevet omtalt at, den her bagemaskine den ikke fylder særlig meget, hvilket er en kæmpe fordel så den kan stå på dit køkkenbord uden at fylde for meget. Det skal ikke være dyrt, når du skal ud at købe, en bagemaskine der er utrolig effektiv at bruge, men billig at købe.

Effekt

Du skal kigge rigtig godt, på den effekt din bagemaskine har, før du vælger at købe den. Hvor en bagemaskine som den her, den ikke koster ret mange penge, når det kommer til strømforbruget. Det betyder at effekten, den er i den lave ende, hvor du kun skal betale et mindre beløb i strøm hver måned.

Størrelse

Størrelsen på lige netop, den her bagemaskine betyder at, den kan stå i en mindre bolig. Hvor der ikke altid er, særlig meget bordplads til at, have maskiner stående fremme. Den er meget smal, så den kun har en bredde på 25,6 centimeter, dybde på 38,9 centimeter, højde der er på 38,2 centimeter og så vejer den kun sølle 7 kg.

Pris

Som en af de billigste bagemaskiner, der er på den her listen, så er det en super billig bagemaskine at købe. Panasonic SD-2511WXE er den billigste bagemaskine, der er placeret blandt, de her 5 forskellige bagemaskiner. Hvor der snakkes pris, så koster den kun et beløb, som er på sølle 1.508 kr.

Ekstraudstyr

Hvis du vil have nødder, eller tørret frugt i dit brød, så kan den her model gøre dette. Den har nemlig en dispenser, til at opbevare nødder så den, selv putter nødder eller tørret frugt i dit nybagte brød.


Panasonic Croustina

Hvis du vil have friskbagt brød, hver eneste morgen uden rigtigt at, du skal gøre noget for det. Du behøver end ikke holde øje, med hvad din bagemaskine den laver, da den kan klare det hele for dig. Det eneste du skal gøre, det er at gøre indholdet klar, hver aften før du vælger at gå i seng. Så skal du sætte, timeren til på din bagemaskine, så klarer den resten af arbejdet for dig. Denne model har en god effekt, det er ikke den laveste, men slet heller ikke den højeste. Det betyder at den, ikke koster for mange penge, når du kigger på strømforbruget. Den fylder også minimalt, så du ikke køber en bagemaskine, der er kæmpestor og tager alt bordplads i dit køkken. Det er ikke nogen dyr maskine, hvilket betyder at den er billig, når den skal købes men stadig er enormt effektiv under brug.

Effekt

Hvis du vil købe, en super god bagemaskine, der er rigtig let at anvende. Så er den her måske noget for dig, da den er utrolig brugervenlig, samt har en stærk motor i den. Den kraftige motor har en lav effekt, hvor den ikke bruger alt, for meget strøm fordi effekten kun er på 700 Watt.

Størrelse

Fordelen ved at købe en bagemaskine, der ikke fylder for meget, giver lidt sig selv. Det er en maskine, der let kan bage et brød, som er mere end nok, til et par som gerne vil have friskbagt morgenbrød. Dimensionerne på denne bagemaskine, det er en bredde på 27,3 centimeter, dybde på 40,4 centimeter og så er den kun 34 centimeter høj.

Pris

Selv med de enormt gode funktioner, så er det her ikke en bagemaskine, som koster alt for mange penge. Panasonic Croustina har en skarp pris, hvor du kun betale et lille beløb, for en kvalitets bagemaskine. Hvor det ved den her, bagemaskine er et beløb, der er på 1.704 kr.

Ekstraudstyr

Med hele 18 programmer, så kan du bage lige næsten hvad hjertet, det begærer for dig.


Panasonic SD-ZD2010KXH

Den sidste model af, de her bagemaskiner fra Panasonic, det er den her super fede bagemaskine. Som har fået enormt gode, anmeldelser af forbruger for at, være en solid og slidstærk bagemaskine. Mens eksperterne har givet, den rigtig gode karakter, for at være effektiv, brugervenlig og givet stor ros for designet. Den har en sikkerhedsfunktion, som beskytter mod overbelastning, hvis der nu skulle slå et lyn ned, eller der sker noget helt uventet. Den har ikke nogen for stor effekt, mens den stadig er rigtig god, så ændrer det ikke på at, den er meget effektiv under brug. Størrelsen er rigtig god, så den ikke fylder for meget, men stadig kan bage et brød som kan stoppe sulten, på et par med et lille barn. Den har heller ikke en pris, som vil kunne skræmme, de fleste kunder væk da den er meget attraktiv, når den skal købes så er prisen rigtig god.

Effekt

Det kan være en god ting at, du køber en bagemaskine, der har en lav effekt. Men du skal selvfølgelig læse, op på den bagemaskine, som du gerne vil købe. Hvor du læser alle funktionerne, før du køber den, da effekten er vigtig da den er afgørende for driftsomkostningerne. Hvor denne bagemaskine, den har en effekt, der er på kun 700 Watt.

Størrelse

Hvis du køber en bagemaskine, som du ikke have læst op, på størrelsen så kan, det være utrolig irriterende når den fylder for meget. Den her model har en størrelse, som gør at Panasonic SD-ZD2010KXH ikke fylder for meget, men faktisk passer ind i næsten alle hjem. Den vejer nemlig kun, 7 kg når den skal løftes, mens de andre mål er rigtig gode.

Pris

Prisen er meget skarp, så du kun skal betale, en mindre sum for en bagemaskine fra Panasonic. Når du skal kigge, på de mange forskellige slags, bagemaskiner som man kan købe. Så er det her en eftertragtet model, da den bare fungerer og gør det super godt, den vil du kunne købe for 1.835 kr.

Ekstraudstyr

Der er en timer på, så den automatisk selv starter, efter hvilket klokkeslæt du vælger. Der er dog et maksimum, på 13 timer som den, kan tælle ned fra.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bagemaskiner fra Panasonic i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, størrelse, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige bagemaskiner fra Panasonic når de skal ud at købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af bagemaskiner fra Panasonic, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige bagemaskiner fra Panasonic og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.