Bærbar Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste bærbar på markedet, når man skal ud og købe en ny bærbar. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte bærbar. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, processor, hukommelse, harddisk, batteritid og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


ASUS ZenBook Duo UX481FL-BM020T

Den her innovative bærbar, som er fra producenten Asus, er en enormt effektiv bærbar. Skæren er en fuld HD skærm, som har en opløsning på 1920 x 1080, det arbejder meget godt sammen med grafikkortet. Derudover sidder der også, et rigtig godt grafikkort, som kan spille de største titler på markedet. Med det webcam som sidder, i computeren kan du, tage billeder i meget høj opløsning. Der sidder en kraftig cpu, som er en af de nyeste generationer, af denne version processor. Den hukommelse som sidder, i maskinen er rigtig hurtige, mens der også er et stort antal af dem. Med en af de hurtigste harddiske, som en bærbar kan have, starter din pc op på få sekunder. Selv hvis du har glemt din oplader, kan du bruge den i mange timer, før den skal oplades igen.

[afp id=”872″]

Processor

Det er vigtigt med en kraftig, men stadig ikke alt for dyr processor, en god blanding er et ideelt valg. Processoren som sidder i denne bærbar, hedder i7 10510u hvilket er en hurtig processor, som kører med 1,7 GHz og under turbo kører med 4,9 GHz. Mange spil eller lignede, kræver en stærk processor, som kan klare store opgaver, hvilket den her processor meget let kan klare.

Hukommelse

For at din bærbar, kan arbejde hurtigt med, alt det data du sender gennem den. Så kræver det at, du har hurtige ram, samt en del af dem. En bærbar som ASUS ZenBook Duo UX481FL-BM020T, har hele 16 gb ram, hvor de har en hastighed som er på 2.133 MHz. Det betyder i korte træk at, du køber en bærbar, som let og hurtigt, sender din data videre i systemet.

Harddisk

Hvis du ikke kan lide at, have en bærbar som, starter meget langsomt op, eller som loader dine spil langsomt. Så kræver det at, du har en SSD harddisk, enten en almindelig SSD harddisk, eller en nyere model. Den her bærbar har en 512 gb SSD harddisk, som også hedder en m.2 SSD harddisk, hvilket er en af de hurtigste på markedet.

Batteritid

Batteriet som sidder i den her model, er en 4 cellet litiumion batteri, som har en lang batteritid. Ved almindelig brug har den her bærbar, en batteritid på op til 22 timers brug, dog ændres det ved at, du bruger den til at spille computerspil eller lignede på.

Pris

Selvom med alle de enormt gode funktioner, samt at det er en eftertragtet bærbar, som uden tvivl er et godt køb. Prisen på en attraktiv og stærk model, som den her fra Asus, koster kun 11.890 kr. at købe, hvilket er et lavt beløb, når man kigger på funktionerne.

Ekstraudstyr

Skærmen er ikke en almindelig skærm, men den fungerer faktisk som, en touch skærm, som betyder at du kan trykke på den.


ASUS ZenBook UX433FA-PURE1

Denne ultra tynde og meget lette bærbar, vejer sølle 1,1 kg, så du bemærker ikke du løfter rundt på den. Når den er foldet sammen, er den kun 1,59 centimeter tyk, 31,9 centimeter bred og 19,9 centimeter dyb. Det integreret grafikkort levere, masser af kræfter til din computer, så du kan spille mange forskellige titler. Processoren er rigtig stærk, hvilket betyder at den, fungerer rigtig god til gaming, eller almindeligt skolearbejde. Med en god portion ram, som er hurtige og effektive, så din computer ikke føles langsom under brug. Selvom det er en lille bærbar, har den stadig en lynhurtig harddisk, som giver dig godt med plads, men behandler den data meget hurtigt. Hvis der er fuld strøm på batteriet, kan du tage af sted om morgen, uden at tænke på at oplade den igen. Det her er en billig bærbar, som næsten alle studerende, kan finde råd til at købe.

[afp id=”873″]

Processor

En stærk processor er vigtig, da det i bund og grund, er hjertet af din computer. Der er mange former for processer, hvor en i3 er en almindelig processor, som fungerer fint til skolearbejde. Hvor en i5 er beregnet til gaming, det er den her bærbar udstyret med, den har nemlig en processor der hedder i5 8265u.

Hukommelse

Der er placeret 8 gb DDR3 ram, i den her bærbar, som ikke er de bedste. Men det er stadig ram, som kan håndtere en god portion data, uden at computeren føles langsom. Disse ram har desuden, en hastighed som er på 2133 MHz, hvilket nogle meget hurtige DDR3 ram.

Harddisk

De nyeste SSD harddiske, er nogle meget tynde harddiske, som fylder meget lidt. Dette gør at du kan købe, en bærbar som fylder meget mindre, hvilket der også sidder i ASUS ZenBook UX433FA-PURE1. Den harddisk er en m.2 harddisk, der har 512 gb plads.

Batteritid

Batteriet har en god levetid, så du ikke behøver at, have din oplader i nærheden. Hvis du kun bruger den, til helt almindeligt brug, har din bærbar en batteritid, som er op til 14 timer. Den bliver dog forringet, hvis du spiller computerspil, eller laver noget krævende af din bærbar.

Pris

Det her er en billig bærbar, som ikke koster noget højt beløb, hvis du skal købe den. Det er en bærbar som, har et prisskilt som er på 7.499 kr. hvor du køber, en kvalitets bærbar som er meget effektiv, men til et lille beløb.

Ekstraudstyr

Bagbelyst tastatur, wifi, sd kortlæser og bluetooth, er nogle af de få stykker ekstraudstyr, som følger med i handlen.


Lenovo ThinkPad E595

Skal du til at starte på studie, eller mangler du en, bærbar som kan klare hverdagens opgaver. Så skal du tage, et ekstra kig på en, bærbar som den her fra Lenovo. Det er en enormt stærk skolecomputer, som klarer alle de krævende opgaver, som du kan risikere at få for mens du går på studie. Det er desuden den første, men også den eneste bærbar, der er udstyret med en AMD processor. Derudover er den udstyret, med et AMD radeon vega 8 grafikkort, som sagtens kan spille, de mest almindelige titler på markedet. Den har et stort antal ram, som også er meget hurtige, hvilket er enormt vigtigt. Mens harddisken er rummelig, mens det også er, en enormt hurtig harddisk. Det er den bærbar, på vores liste der er den billigste, men stadig meget effektiv bærbar.

[afp id=”874″]

Processor

Det er blevet nævnt at, den processor som sidder i denne maskine, er den første og eneste processor, som er produceret af AMD. Der er dog ingen grund, til bekymring fordi den her processor, er fra den nyeste version der hedder Ryzen. Hvilket er nogle enormt kraftfulde cpu’er, der er meget effektive, processoren hedder AMD Ryzen 3500u, som kører med en hastighed på 2,1 GHz.

Hukommelse

Med en enkelt ram blok, som har en kapacitet på 16 gb, får du en fin kapacitet. Det er nogle hurtige ram, så din bærbar har en god hukommelse, disse ram hedder DDR4. Hvilket er en af de bedste modeller, som du kan købe, når det kommer til ram. Det er desuden muligt at, putte ekstra 16 gb ram i, så du i alt har 32 gb ram.

Harddisk

Lenovo ThinkPad E595 har en, harddisk med en god kapacitet, det er en harddisk på 512 gb plads. Den største fordel er dog at, denne harddisk er meget hurtig, så du kan arbejde hurtigt med din data, samt starte din computer op på meget få sekunder, da det er en m.2 SSD harddisk.

Batteritid

Processoren kræver mere strøm, hvilket også gør at, batteritiden er lidt lavt. Dog kan du stadig let, anvende den i længere tid, før den løber tør for strøm. Fra den er fuldt opladet, til at den er løbet tør for strøm, går der cirka 10,3 timer, alt efter hvad du anvender den til.

Pris

Som den billigste bærbar, på den her liste, så er Lenovo ThinkPad E595 en meget billig bærbar at købe. Det er en ideel bærbar at, købe til skolebrug eller lignede, da den har en lav pris som kun er på 5.135 kr. Derfor kan du næsten, uanset indkomst finde råd, til at købe den her model.

Ekstraudstyr

Der er trackpoint på tastaturet, så du ikke behøver en almindelig mus, eller at bruge din numpad.


Lenovo Legion Y540-15IRH

Hvis du er på udkig, efter en meget stærk skole computer, hvor du ikke går ned på styrke. Dog er den her bærbar, også en ideel bærbar, til gaming af store titler. Det er en nyere model grafikkort, som sidder i denne bærbar, det hedder nemlig RTX 2060, som er et meget kraftigt grafikkort. Med dette grafikkort vil, du ikke opleve at, du ikke kan spille i højeste grafik. Der sidder også en kraftig processor, som kan håndtere selv, meget tunge opgaver såsom videoredigering. Med en stor portion hukommelse, som desuden også er lynhurtige, da de er nogle meget kraftige ram. Harddisk er stor og rummelig, mens den også er kraftig, samt rigtig effektiv til alt data. Batteritiden er ikke ret stor, hvilket er den eneste ulempe, ved at købe denne bærbar. Prisen er også i den høje ende, men jo bedre bærbar du vil købe, jo mere koster det selvfølgelig.

[afp id=”875″]

Processor

Den processor som sidder i denne bærbar, er en meget kraftig processor, som er fra Intel. Det er en processor, som hedder Intel i7 9750h, det er en enormt hurtig processor. Den sender din data, meget hurtigt rundt til de forskellige komponenter, der sidder nemlig 6 kerner i cpu’en.

Hukommelse

Hvis 16 gb ram ikke, er nok til dit forbrug, så kan du doble denne kapacitet op. Der er hele 16 gb ram, i Lenovo Legion Y540-15IRH fra fabrikken af, disse ram har en hastighed på 2666 MHz. Det er let at udskifte ram, hvor du også kan putte flere ram i, så du kan have op til 32 gb ram på samme tid.

Harddisk

Kapaciteten på en harddisk er vigtig, dog gælder det også om, hvor hurtig denne harddisk er. Dog er denne bærbar, udstyret med meget nyt udstyr, hvor harddisken også er ny. Det er nemlig en m.2 SSD harddisk, som har hele 512 gb data, hvor den behandler disse data meget hurtigt.

Batteritid

Som den første og måske, den eneste ulempe Lenovo Legion Y540-15IRH har, kan kun være den korte batteritid. Hvis du anvender den, uden at bruge din oplader, så er batteritiden kun på 5 timer. Hvilket er den laveste batteritid, blandt disse 5 forskellige bærbar.

Pris

Fordi Lenovo Legion Y540-15IRH, har nogle af de bedste komponenter, så er prisen også lidt høj. Hvis du skal købe, den her enormt kraftige og stærke bærbar, skal du betale en pris på 14.349 kr. Det er et beløb, som godt kan lyde højt, men du får en slidstærk bærbar.

Ekstraudstyr

Det er muligt at putte adgangskode, på din harddisk, samt ved din computer når du starter den op.


Razer Blade Stealth

Kender man lidt til gaming, så burde man også, kende til producenten af den her bærbar. Det er en af de producenter, som er mest kendt verden over, blandt det meget populære gaming community. De leverer slidstærke produkter, samt meget kraftige produkter også, som holder i mange år. Der er et meget fint integreret grafikkort, som hjælper dig til at, spille flere forskellige titler, dog anbefales den ikke til de største titler. Processoren er en stærk processor, som Intel har produceret, den har en god hastighed også. Hukommelsen er meget gennemsnitlig, som håndterer den data som, den modtager rigtig fint. En mindre harddisk som, arbejder hurtigt gør at, du ikke behøver tænke over om den er langsom. Den har en lang batteritid, så det ikke altid er nødvendigt at, have din oplader tæt på dig hele tiden. Prisen er ret høj, hvilket man ofte ser, ved en bærbar af dette mærke.

[afp id=”876″]

Processor

En stærk og kraftig processor, er en nødvendighed, hvis du vil have en hurtig bærbar. Den her processor er designet, til at håndtere mange opgaver, på samme tid uden at hastigheden ændres. Det er en i7 8565u, som har en hastighed på 1,8 GHz, mens den under turbofunktion har en hastighed på 4,6 GHz.

Hukommelse

Med nogle ram der hedder DDR3, er det ikke den hurtigste, bærbar på markedet, men den fungerer rigtig godt. Med 8 gb DDR3 ram, behøver du ikke mere, hvis du kun bruger den til at lave, skolearbejde eller spille sims eller counter-strike på.

Harddisk

I denne bærbar sidder, der en god og hurtig harddisk, som har en kapacitet på 256 gb. Det er selvfølgelig en m.2 SSD harddisk, da de fylder meget lidt, men er de hurtigste på markedet. Dette gør at Razer Blade Stealth, kun vejer 1,28 kg, mens den er 1,48 centimeter tyk når den er foldet sammen.

Batteritid

Det er ikke en bærbar, som bruger særlig meget strøm, hvilket er en kæmpe fordel. Fordi du kan anvende, den hele dagen før, den trænger til en opladning. Razer Blade Stealth, har nemlig en batteritid, der er på 13 timers drift. Dog er batteritiden lavere, hvis du laver opgaver, som er krævende for den.

Pris

Razer er bare et mærke, som har en højere pris, hvilket godt kan skræmme nogle kunder væk. Prisen på den her bærbar, ligger på omkring 11.999 kr. som er ret højt. Da man vil kunne, betale samme pris for, en bærbar som er bedre og hurtigere. Men Razer er bare kvalitet, hvilket man ikke kan, tage fra den producent.

Ekstraudstyr

Der er Chroma belysning i tastaturet, som gør at du, kan vælge hvilken som helst farve du gerne vil have.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bærbar i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom, processor, hukommelse, harddisk, batteritid, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige bærbar når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse bærbar, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige bærbar og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.