Badevægt test 2024 – Få et godt overblik over din vægt i dag!

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 7 bedste badevægte på markedet, Når man skal ud og købe en ny badevægt, så er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-7-liste med de bedste bedømte badevægte, disse 7 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, pris, design, maksvægt, andre målinger og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Beurer BF 700

Denne badevægt er blevet kåret som testvinder hos Tænk.dk og Råd & Rön, den blev kåret som en klar vinder hos disse, da den med sit flotte design og brugervenlighed. Har gjort det let og hurtigt at måle sin vægt om morgenen, den har desuden også en høj maksvægt som måler præcist i sine målinger, den kan også holde styr på op til 8 forskellige brugere, så du kan holde øje med om du har tabt dig eller taget på.

Pris

Som testvinder forventer man næsten at en badevægt er dyr, det er dog slet ikke tilfældet her, da du får en badevægt som er billig at købe, men som stadig har fået topkarakter hos forskellige testere. Du kan erhverve denne badevægt for kun 379 kr., som er en pris alle burde have råd til, at kun købe ind, selv på en lav indkomst.

Design

Med et flot design i sort glas, som sammen med sine sensorer der måler din BMI, får du her en badevægt der kan det hele. Den har et LCD-display som gør det meget let at aflæse, en af de store grunde til at den blev nummer 1, er på grund af dens store brugervenlig. Der gør at alle kan finde ud af denne badevægt.

Maksvægt

Hvis man er en person som har lidt for meget på sidebenene, så kan det være svært at finde en badevægt som kan veje dig, det skulle gerne være muligt på denne badevægt. Da den har en stor maksvægt på hele 180 kg, så er det muligt at veje selv på store personer.

Andre målinger

Beurer BF 700 kan måle næsten alt, det er muligt at måle din BMI, kropsvæske, knoglemasse, muskelmasse. Så hvis du er typen der går meget op i træning, så er denne badevægt rigtig god, fordi den kan måle det hele.

Ekstraudstyr

Denne badevægt har hukommelse til at holde styr på op til 8 personer, den har desuden også en bluetooth-funktion, der betyder at du kan holde styr på dine målinger via din telefon.


Det er muligt at koble din telefon til, så du kan holde øje med dine målinger fra du er startet med din træning, da de bliver gemt på din mobil. Dette gør det let at få et overblik over dit startpunkt, så du kan se om du har fået en større muskelmasse og lavere fedtprocent.


Beurer BG 13

Ønsker man en simpel badevægt som alligevel har ekstraudstyr, denne badevægt er blevet kåret som testvinder i Tyskland, for sin gode brugervenlighed der gør den let at betjene. Simpel i design som minder om en traditionel badevægt de fleste hjem har, denne badevægt kan dog måle en del mere end din kropsvægt.

Pris

Som den absolut billigste på vores liste over badevægt test, kommer denne rigtig fine badevægt som er af høj kvalitet, men som er billig at købe. Prisen for denne badevægt ligger faktisk kun på 221 kr., hvilket er meget billigt for en badevægt, der er blevet testvinder i Tyskland.

Design

Beurer BG 13Kommer i et simpelt design, der gør at den passer ind i de fleste hjem, fordi den ikke har behov for at skille sig ud fra mængden. Den bliver leveret i et design af glas, som har et stort LCD-display som gør den let at aflæse.

Maksvægt

Vægten her har kun en maksvægt på 150 kg, dette betyder at kraftige personer som vejer for meget, måske ikke vil kunne veje sig på den, dog er det de færreste der har en kropsvægt på over 150 kg.

Andre målinger

Selvom det er en simpel badevægt, så betyder det ikke at den kun kan måle din kropsvægt, den kan desuden også måle din BMI, fedtprocent, muskelmasse og knoglemasse. Det er også muligt at indstille vægten til pund og stone, hvilket gør at engelsktalende mennesker også kan bruge den.

Ekstraudstyr

Det er muligt at gemme op til 10 bruger profiler på badevægten, så det er let at holde styr på dine målinger.


CASO BS1 – CS3412

Ved at købe denne badevægt, får du en badevægt hvor der er gået op i alle detaljer, den er blevet kåret som testvinder hos Politiken og hos tyske Haus % Garten. Det er en badevægt som kommer i et enkelt design, som ikke har noget ekstraudstyr.

Pris

Er man vild med en simpel badevægt som ikke skal kunne en hel masse, så er det helt klart badevægten som passer til dig. For kun 419 kr. kan du købe den, hvilket gør den til en relativt billig badevægt, som gør at alle kan have råd til den.

Design

Denne badevægt kommer i et pragtfuldt design, et design som ingen andre på vores liste er designet med. Den kommer i en design af hårdt glas i hvid, der med sine tal bliver oplyst i en rød farve, så det er nemt at se selv i mørke.

Maksvægt

Den her badevægt kan veje stort set alle personer, men sin høje maksvægt på hele 200 kg, så kan du veje dig selv og dine husdyr på samme tid. Vægten kan købes ind til personer som har en meget høj BMI, netop på grund af sin høje maksvægt.

Andre målinger

Caso BS1 kan desværre kun måle vægten, den er ikke designet med mange andre ekstrafunktioner. De fleste der køber en badevægt, har jo også kun brug for at man kan veje sig og det er det.

Ekstraudstyr

Badevægten her kommer ikke med nogle former for ekstraudstyr, hvilket gør den simpel at have i hjemmet.Fitbit Aria 2

Hvis du gerne vil have en badevægt, der er blevet skamrost til skyerne af udenlandske testere, der med sit enkle design nemt passer ind i de fleste hjem. Det er en simpel badevægt i udseende, men har faktisk også ekstraudstyr, som gør at du kan måle i pund og stone.

Pris

Som en badevægt der er lidt pebret i sin pris, får du her en super flot og meget funktionel badevægt, der kan klare de fleste krav som bliver stillet til den i et normalt hjem. Prisen er på kun 999 kr. som måske godt kan lyde som meget, men du får en løsning til hjemmet som kan holde i rigtigt mange år ud i fremtiden.

Design

Et meget elegant design i sort glas som er holdbar i mange år, det simple design gør den utrolig brugervenlig så alle kan finde ud af at betjene den. Den har et lille fint LCD-display som viser den præcise vægt i kilo.  

Maksvægt

Med en stor maksvægt kan stort set alle veje sig på denne badevægt, hvilket gør den ekstrem praktisk i det almindelige hjem, den store maksvægt på 180 kg gør den brugbar for næsten alle med en relativt normal BMI.

Andre målinger

Fitbit Aria 2 kan måle i både pund og sten, hvilket gør at alle i verden kan bruge den, den kan desuden også måle din BMI, fedtprocent og muskelmasse.

Ekstraudstyr

Fitbit har udviklet deres egen app, der kan synkroniseres med denne badevægt, så du let kan se dine målinger når du ikke er i nærheden af vægten.


QardioBase 2

Med en badevægt der automatisk genkender personen der stiller sig op, efter personen har registreret sig på den. Den er med sit helt unikke design som sjældent er blevet set, andre steder end hos QardioBase. Får du en smart badevægt, som med sin egen gratis app gør det let at følge dit forløb.

Pris

Hvis man ikke har et stort budget at købe en badevægt for, så kan prisen på denne lyde ret høj. Fordi med et prisskilt på 969 kr. kan købes hos flere forhandlere på nettet, dog er det vigtigt at læse brugsanvisningen når den er blevet leveret, så du kender til den.

Design

QardioBase 2har et helt unikt design, den bliver leveret i et sort design i glas som er formet i en rund form, hvor vægten lyser op via et LCD-display som viser tallene i en grøn farve. Det er ikke ofte man ser en badevægt der er rundt, som alligevel har et super enkelt design.

Maksvægt

Med en stor maksvægt på hele 180 kg, kan næsten alle stille sig op på denne badevægt, uden at skulle bekymre sig om den kan veje dem.

Andre målinger

Badevægten her kan måle din BMI, men har også en indstilling der kan veje gravide kvinder så de kan spore deres forløb.

Ekstraudstyr

Kommer med sin helt egen app, så dine målinger bliver synkroniseret med din mobil eller tablet, denne app er desuden også gratis at downloade.


Tanita RD901

Ønsker man sig en avanceret badevægt, som er en af de mest præcise badevægte på vores liste. Den måler meget mere end din kropsvægt, som automatisk bliver sendt over til din mobil eller tablet, dog kan den kun samarbejde med Apple produkter.

Pris

Ønsker man sig en top moderne badevægt, som har mange ekstrafunktioner så er prisen også højere. Tanita RD901kan købes for 1.618 kr. som måske kan lyde som man penge, men du får også en badevægt som er i front med design og ekstraudstyr.

Design

Med et brugervenligt design som gør den let at betjene, den har et stort LCD-display som er placeret i midten på vægten. Den viser om du ligger på den gode eller mindre gode side af din BMI, dette måles via sensorer på badevægten.

Maksvægt

Med en utrolig høj maksvægt på hele 200 kg, egner den sig til stort set alle personer, store som små. Denne badevægt gør sig rigtigt godt egnet, da den har en stor nøjagtighed op til de 200 kg som den kan veje op til.

Andre målinger

Tanita RD901 er specielt egnet til personer, som gerne vil holde styr på alt i sin krop, om det er muskelmasse, fedtprocent, kropsvæske eller bare din BMI. Så kan denne badevægt måle det hele, du vil også få informationer om du skal tabe dig.

Ekstraudstyr

Badevægten her kan sende dine målinger til din mobil eller tablet.


Beurer BF 800

Denne badevægt kommer i et stilfuldt design, der er ideel til personen der træner meget, eller bare godt kan lide at holde styr på sin vægt. Den har desuden også en Bluetooth funktion, så du let kan se dine målinger, på den måde skal du ikke skrive noget ned, efter hver vejning.

Pris

Denne badevægt koster noget mere end førstepladsen på vores liste, du får dog en badevægt som kan fungere i mange år, plus du får en del ekstrafunktioner. Prisen på denne badevægt er 912 kr. som godt kan lyde som en del penge, men du får en kvalitets badevægt.

Design

Denne badevægt har fået topscore hos forskellige testere, den har desuden også et stilfuldt design i sikkerhedsglas, som der sammen med sit blå LCD display gør det meget let at se sine målinger. Den kan også kobles til din mobil, så du let kan sætte den ind i et skab hver gang efter brug, hvis der ikke er meget gulvplads.

Maksvægt

Denne badevægt har en stor maksvægt på hele 180 kg, får du en badevægt som kan veje de fleste mennesker, hvis du er søgende efter badevægt der kan måle din vægt samt veje dig i kilo, stone og pund, så er Beurer BF 800 for dig.

Andre målinger

Denne badevægt kan måle din BMI, fedtprocent, BMR, AMR, knoglemasse, kropsvæske og muskelmasse. Dette betyder at du roligt kan benytte denne badevægt, hvis du går meget op i træning og gerne vil holde øje med dine andre målinger.

Ekstraudstyr

Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 7 bedste badevægte i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom pris, design, maksvægt, andre målinger, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige badevægte når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse badevægte, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige badevægte. og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.