Badevægt Fra SOEHNLE Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste badevægte fra SOEHNLE på markedet, når man skal ud og købe en ny badevægt. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte badevægte fra SOEHNLE. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, design, maksimal vægt, størrelse, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


SOEHNLE Shape Sense Connect 100

Hvis du går meget op i din krop, fordi du motionere meget, eller fordi du træner meget. Så ville det være ideelt, at købe en badevægt som, kan måle stort set alle ting i din krop. Du kan måle din fedtprocent, væskeprocent, BMI, muskelmasse og dit anbefalede daglige kalorieindtag. Designet gør den til, en stilren badevægt mens, den stadig er enormt flot at kigge på. Det er en badevægt, som har rigtig mange funktioner, mens den stadig ser simpel ud. Den maksimale vægt den kan holde til, den er rigtig høj, hvilket betyder at den næsten, kan veje alle personer der køber den. Den fylder ikke særlig meget, fordi størrelsen er meget attraktiv, men også betyder at den er let, at gemme væk efter brug. Høj kvalitet behøver ikke, koste en bondegård at købe, hvilket denne gode badevægt er et meget godt bevis på.

[afp id=” 1093″]

Design

Der er ikke et behov, for et stilet design fordi, det gør intet ved hvor effektiv din badevægt er. Selvfølgelig vil man gerne, købe en badevægt der, ser nogenlunde ud i udseende. Denne meget stilrene badevægt, har et rigtig flot design, som stadig er rigtig simpelt men flot at kigge på. Der sidder et LCD display på, der er ekstra stor og nem at aflæse, selv hvis du står langt fra

Maksimal vægt

SOEHNLE Shape Sense Connect 100, er en badevægt, der har en rigtig høj maksimal vægt. Det er næsten alle, personer med en høj personvægt, der let kan veje sig på denne badevægt. Dog har den en grænse, den grænse ligger på omkring 180 kg, der er den maksimale vægt den kan holde til.

Størrelse

En kæmpe fordel ved, at købe denne badevægt, det er størrelsen på den. Den fylder nemlig ikke særlig meget, fordi den har en mindre størrelse, så du let kan flytte den ad vejen. Den måler 32 centimeter i længden, mens den også måler, 32 centimeter i bredden.

Pris

Det er en rigtig effektiv badevægt, der har mange funktioner, der gør den meget eftertragtet blandt forbrugerne. For at købe SOEHNLE Shape Sense Connect 100, skal du kun betale et lille beløb, det beløb ligger på omkring 550 kr. hvilket ikke er nogen høj pris, for en badevægt der kan holde i mange år.

Ekstraudstyr

Der er børnesikring på batteriet, fordi den er nemlig skruet fast, så dine børn ikke kan fjerne batterierne i produktet.


SOEHNLE Style Sense Compact 200

Hvis du er på udkig, efter en stærk og flot badevægt, så skal du tage et ekstra kig på den her model. Det er desuden også, en meget præcis badevægt, der giver dig den helt rigtige kropsvægt du har. Det er en badevægt, der har fået gode anmeldelser, af både forbrugerne men også af eksperterne, der har testet den under specifikke kriterier. Designet er enormt flot, fordi der er en klar stil, der gør den meget flot at have stående. Derfor behøver du heller ikke, gemme den væk hver gang, du har brugt den. Selvom den ikke ser kraftig ud, så skal du ikke tage fejl, fordi den har nemlig, en meget høj maksimal vægt som den kan bære. Den fylder enormt lidt i dit hjem, fordi den ikke har nogle store mål, hvilket også gør at du kan stille den under det meste. Hvis du vil købe, en billig badevægt så er det den her, som du skal købe fordi prisen er enormt lav.

[afp id=” 1094″]

Design

Størstedelen af den her badevægt, består af meget stærkt glas, der er let at rengøre. Fordi det meste består af glas, kan du tage en fugtig klud, når den skal tørres af for snavs. Du kan desuden vælge, mellem kg, stones og pund når du skal veje dig selv på den. Glasset har en tykkelse, der er på 6 millimeter, det er tykkelsen på det sikkerhedsglas den er lavet i.

Maksimal vægt

Selvom den her badevægt, består mest af sikkerhedsglas, så har den en rigtig høj maksimal vægt. Det gør ikke noget, hvis du har lidt ekstra kilo, på dine sideben hvis du skal veje dig. Fordi den maksimale vægt, den her badevægt kan veje, det er helt op til 180 kg.

Størrelse

SOEHNLE Style Sense Compact 200, er ikke en stor badevægt, den fylder faktisk minimalt i dit hjem. Dette gør den let, at skjule når du ikke bruger den, mens det også betyder at, den er let at tage med rundt. Længden er på 27 centimeter, mens bredden også er 27 centimeter, derudover er højden kun 1,8 centimeter.

Pris

Hvis du ikke vil bruge mange penge, eller ikke har noget specielt, højt rådighedsbeløb så er den her en stærk mulighed at vælge. Fordi det er en meget billig badevægt, der ikke koster ret mange penge, prisen lægger nemlig kun på 149 kr. for en badevægt, i meget høj kvalitet.

Ekstraudstyr

Der er ikke noget ekstraudstyr med, hvilket heller ikke er nødvendigt, hvis du kun skal veje dig selv med den.


SOEHNLE Style Sense Comfort 500

Det her er en lidt større badevægt, men måske også lidt bedre, fordi den er simpel men enormt funktionel. Den er udstyret med et LCD display, som oplyser din vægt i tal, der lyser op på skærmen. Når den her badevægt, er slukket kan du ikke se nogle tal, fordi displayet er integreret i selve glasset. Det er desuden let, at se hvilken vægt du har, fordi tallene er nemlig rigtig store når de bliver oplyst. Det giver badevægten et meget flot design, der passer ind i stort set alle hjem, uanset hvilken stil du har. Fordi den er bygget, i noget ekstra stærkt sikkerhedsglas, kan den holde til en meget høj maksimal vægt. Den er lidt bredere, end hvad en normal badevægt er, det er dog slet ikke nogen hindring. Prisen er ikke særlig høj, især ikke hvis man kigger, på hvilken kvalitet samt funktioner den har.

[afp id=” 1095″]

Design

Det ser måske ikke, ud af meget når du kigger på den, men designet er også holdt meget simpelt. Dog når du tænder den, lyser tallene op når du vejer dig, hvilket er en ekstra fed funktion. Derudover slukker den automatisk efter brug, så den ikke opbruger batteriet på meget kort tid.

Maksimal vægt

Med en rigtig høj maksimal vægt, slipper du for at skulle, købe en ny badevægt hvis du vejer for meget. Denne badevægt kan nemlig, veje personer med en maksimal kropsvægt, der er på 180 kg. De 180 kg er den, maksimale vægt som en badevægt som, den her model kan veje.

Størrelse

Det er en bred badevægt, der gør størrelsen lidt højere, men stadig ikke noget af betydning. Sikkerheds Glasset har en tykkelse, der er på 8 millimeter, mens bredden er 35 centimeter, dybden ligger på 30 millimeter, tykkelsen på hele badevægten er 2,6 centimeter.

Pris

SOEHNLE Style Sense Comfort 500 har en stor fordel, det er nemlig at den ikke, koster særlig mange penge at købe. Du køber et produkt, der er meget holdbart og effektivt, for en pris på 289 kr. Så selvom du er studerende, vil du kunne spare sammen, til en badevægt som den her.

Ekstraudstyr

De medfølgende batterier har en levetid, der er op til 3 år, når du sætter dem i den her badevægt.


SOEHNLE Shape SP 200

Ønsker du at købe, en badevægt i meget høj kvalitet, der ikke kun er god men også rigtig flot. Så tag et ekstra kig, på denne model over, disse 5 forskellige badevægte fra SOEHNLE. Det er muligt at gemme, data fra op til 8 personer ad gangen, så du kan følge med i hvordan dit vægttab går. Eller for at følge med, i hvor høj en muskelmasse du har, når du træner for at øge din muskelmasse. Det er måske den badevægt, der har det flotteste design, når det gælder hele den her liste. Det design er nemlig rigtig flot, der giver dig en flot badevægt, når den står på dit badeværelse.  Den har selvfølgelig også, en meget høj maksimal vægt, der gør det lettere for alle at anvende den. Størrelsen på badevægten gør det, til en fordel at skjule, fordi selvom den er bred, så er den stadig ikke særlig høj. Den koster ikke ret mange penge, hvis du gerne vil købe, den her badevægt fordi den har nemlig en skarp pris.

[afp id=” 1096″]

Design

Udseendet af den her badevægt, betyder at den er flot, fordi den er produceret, i materialer der er meget holdbare. Den har et stort display, hvor du let men også hurtigt, kan aflæse alle informationer på den. Den kan desuden aflæse, fedtprocent, kropsvæske og hvor høj din muskelmasse er.

Maksimal vægt

Den maksimale vægt som, SOEHNLE Shape SP 200 kan holde til, den er på 180 kg. Det er derfor muligt, for personer med en vægt på under de 180 kg, at anvende denne badevægt til at veje sig. Samt at finde ud, af diverse ekstra informationer, hvor du kan blive mere trænet.

Størrelse

Størrelsen gør den til, en meget eftertragtet badevægt, fordi den uden problemer kan passe, ind i alle badeværelser den bliver købt til. Den er designet i en højde, på 2,8 centimeter, dybde på 30 centimeter og en bredde som er på 35 centimeter. Disse mål betyder at den ikke, er særlig høj men kun en smule bred.

Pris

Hvis du gerne vil købe, denne kvalitets badevægt der, både er flot men også særdeles effektiv under brug. Så skal du faktisk, ikke betale ret mange penge for dette, fordi den koster ikke mange penge. SOEHNLE Shape SP 200 har en pris, der er på 517 kr.

Ekstraudstyr

Skridsikre fødder så den, ikke glider rundt ved et uheld, når du stiller dig op på den. Den slukker automatisk, når du er færdig med at bruge den.


SOEHNLE Shape Sense Control 100

Den sidste på liste, behøves ikke at være, nogen dårlig badevægt bare fordi, den er placeret sidst på listen. Det er nemlig slet ikke, tilfældet med en badevægt som den her, den er stadig rigtig effektiv både i drift, men også i udseende. Der er mulighed for kropsanalyse, det er også en af grundene, til de metal striber der er på badevægten. Den følger størstedelen af de andre modeller, der er på denne liste, når det gælder den maksimale vægt den kan klare. Det er en helt gennemsnitlig badevægt, når det kommer til størrelsen, på produktet da det er en kvadrat. Fordi den kan analysere din krop, og ikke bare veje din krop, så har den også en lidt højere pris når du skal købe den.

[afp id=” 1097″]

Design

Designmæssigt er det en meget flot badevægt, der er produceret i kraftige materialer, der kan holde til det mest. Den er udstyret med, et stort LCD display, hvor du kan se din vægt, samt dine andre informationer. Dette gør at atleter, kan bruge den og følge, med i hvor effektiv deres træning er.

Maksimal vægt

Der er en høj maksimal vægt, så de personer der har en høj vægt, kan veje sig på den. Det er en badevægt, der har en maksimal vægt, på 180 kg i alt. SOEHNLE Shape Sense Control 100 har en hukommelse, så den husker de tidligere personer, den har vejet sig i familien.

Størrelse

Det er en fordel, at denne badevægt ikke er særlig stor, samt at den er kvadratisk. Så kan du lette, få den til at passe ind, i et skab på dit badeværelse. Den har en bredde, der er på 31 centimeter, mens dybden også er på 31 centimeter. Den vejer din krop, med en vægt der har et interval på 100 gram.

Pris

Der er heldigvis heller ikke, en høj pris for det her produkt, så uanset indkomst kan de fleste finde råd til at købe den. SOEHNLE Shape Sense Control 100, koster omkring 352 kr. mens den også, kan findes til andre priser der er lidt højere.

Ekstraudstyr

Det er muligt at måle din muskelmasse, fedtprocent og din BMI.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste badevægte fra SOEHNLE i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom design, maksimal vægt, størrelse, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige badevægte fra SOEHNLE når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse badevægte fra SOEHNLE, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige badevægte fra SOEHNLE og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.