Badevægt Fra Beurer Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Annonce

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste badevægte fra Beurer på markedet, når man skal ud og købe en ny badevægt fra Beurer. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte badevægte fra Beurer. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, pris, design, maksimal vægt, størrelse og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


BEURER BF105 Badevægt

Den første badevægt som, vi kommer til at fortælle om, er denne super eksklusive badevægt. Den er beregnet til, de personer som går meget, op i deres vægt enten på grund af vægttab eller træning. Denne badevægt kan nemlig, måle stort set det hele, når det kommer til din krop. Det er desuden muligt at, denne badevægt kan gemme, helt op til 10 forskellige brugere. Det er dog også en badevægt, som koster lidt flere penge, end de andre som bliver nævn, da den har en ret høj pris. Det er en utrolig fin badevægt, som kan stort set alt, hvad en badevægt burde kunne levere af funktioner. Derudover kan den veje, lidt tunge personer som, gerne vil have en effektiv badevægt til hjemmet. Den fylder ikke ret meget, fordi størrelsen ikke stor, dette gør at du let kan gemme den af vejen.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.289,00 1.289,00 Til Butikken
1.289,00 1.289,00 Til Butikken

Pris

Det kan godt være at, den her badevægt koster, mere end de andre på denne liste. Den er dog alle pengene værd, da den kan måle alt i kroppen, samt den er velegnet til. Personer som går enormt meget, op i deres krop og kan lide at, holde øje med hvad deres krop indeholder, derfor er prisen på den her badevægt 1.029 kr.

Design

Dette er en lidt avanceret badevægt, da den kan måle, fedtprocent, vandprocent, muskelmasse og knoglemasse. Den er meget præcis i sine målinger, hvor den kun kan regne, en fejl helt ned til 0,1 procent. Denne badevægt er metalgrå, så den passer ind, i de fleste hjem i Danmark. Din vægt bliver vist, på et fint LCD display, som desuden også er aftageligt.

Maksimal vægt

 BEURER BF105 har en høj maksimal vægt, som er den maksimale vægt, som en person må veje. Før den her badevægt, ikke kan veje dig længere, hvilket er en kæmpe fordel. Det er en fordel, hvis du gerne vil høje øje, med din vægt hvis du, går gennem et vægttab, den maksimale vægt som denne badevægt, maksimalt kan vej er 180 kg.

Størrelse

Det aftagelige display har en lav vægt, som kun er på 260 gram, mens selve badevægten kun vejer 2 kg. Derudover måler BEURER BF105, 33 x 33 x 4 centimeter, overfladen er i sikkerhedsglas som er kraftigt og stærkt.

Ekstraudstyr

Den er udstyret med quick-start, autosluk funktion, kan veje i kg, pund og stones.


BEURER GS235 Badevægt

Er du på udkig efter, en badevægt som er flot, men som også bare fungerer hver gang. Så er det måske en badevægt, som den her du skal, tage et ekstra kig på. Selvom du lige har været i bad, så er der ikke en chance, for at du glider, fordi på overfladen er der en måtte der giver dig sikkerhed. Det er en badevægt, for dem som ikke har, råd til en meget dyr badevægt. Prisen er nemlig ikke særlig høj, som gør at de fleste, kan finde pengene til at købe den for. Det er en elegant badevægt, som er flot at kigge på, men også er stilren i design. Derudover har den en høj maksimal vægt, hvilket gør at selvom, du vejer til den gode side kan den stadig veje dig. Denne badevægt fylder ikke meget, som gør at du, let kan gemme den ad vejen, hvis du ikke vil kigge på den.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
219,00 219,00 Til Butikken
229,00 229,00 Til Butikken
249,00 249,00 Til Butikken
249,00 249,00 Til Butikken
263,00 263,00 Til Butikken

Pris

Det skal ikke koste meget, for en badevægt i høj kvalitet, som Beurer leverer. Hvis du lige er flyttet hjemmefra, så er det ikke altid at, pengene er der til dyre produkter. Derfor kan du selvom, du er på Su stadig, finde råd til at købe den her badevægt, som faktisk kun koster 231 kr. Dette er en billig badevægt, men du skal ikke tage fejl, af kvaliteten som er rigtig høj.

Design

Den her badevægt passer ind, i stort set alle, moderne badeværelser i de danske hjem. Det er en badevægt, som består af sikkerhedsglas, mens der er monteret en måtte oven på. Så du ikke glider og slår dig, hvis overfladen er fugtig. Den har et meget fint display, som kun tænder når, der er placeret noget vægt på den.

Maksimal vægt

Er du også helt vild med mad, så kan du ligesom så, mange andre mennesker også døje med vægten. Hvilket gør at du ofte, skal ud og købe en svinedyr badevægt, fordi de fleste har en lav maksimal vægt. Det er slet ikke tilfældet, med en badevægt som BEURER GS235, den har nemlig en maksimal vægt på hele 180 kg.

Størrelse

Det her er ikke en badevægt, som er tung og fylder, enormt meget på dit badeværelse. Den måler 30 x 30 x 2,1 centimeter, hvilket er længde, bredde og højde. Derfor er det dejligt at, hvis du bor i en mindre bolig at, du hurtigt kan gemme den ad vejen for gæsterne.

Ekstraudstyr

Den er udstyret med autosluk funktion, mens der også er 5 års garanti, derudover kan den veje med pund, kilo og stones.


BEURER GS203 Badevægt

Denne meget lette badevægt, er en favorit blandt forbrugerne, mens den også har fået enormt gode anmeldelser af eksperterne. Det her er en rigtig god badevægt, som de fleste kan gøre brug af, netop fordi den har en attraktiv pris. Prisen er utrolig lav, faktisk er det en af, de badevægte som koster mindst blandt disse 5 badevægte. Det er en fin og flot badevægt, som let burde passe ind, i de fleste badeværelser i Danmark. Den har ikke den højeste maksimale vægt, men stadig en rigtig fin maksimal vægt, som de fleste burde kunne veje sig selv på. Det er ikke nogen stor vægt, den har stort set de samme mål, som andre modeller har. Dog er denne badevægt, ikke særlig høj da det er en slim, model som gør at højden er lav.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
226,00 226,00 Til Butikken
266,00 266,00 Til Butikken
296,00 296,00 Til Butikken
381,00 381,00 Til Butikken
381,00 381,00 Til Butikken

Pris

Denne badevægt er særligt attraktiv, fordi den ikke koster ret meget, dette gør at den let kan erstattes af en ny. Hvis uheldet skulle være ude, som betyder at denne badevægt, ved et uheld skulle gå i stykker. Så koster en helt ny, model som den her kun 164 kr. hvilket de fleste kan, overkomme at betale for en ny badevægt, som er i høj kvalitet.

Design

Dette er en af de få badevægte, som kan købes med, print som er limet fast til den. De fleste foretrækker dog at, den bliver leveret i, den normale sorte farve, som har et granit lignede tema. Vægten har en trædeflade, som består af et sikkerhedsglas, som måler 6 millimeter.

Maksimal vægt

BEURER GS203 har ikke, den største maksimale vægt, når man kigger blandt disse 5 badevægte. Dog kan den stadig, veje personer som vejer helt, op til 150 kg uden at, den maksimale vægtgrænse bliver overskredet. Dette er en smule, under gennemsnittet af vores liste, hvilket også kan skræmme nogle forbrugere væk.

Størrelse

Det her er meget lav badevægt, som faktisk kun har en højde, som ligger på 19 millimeter. Den har en bredde på 30 centimeter, mens længden også er på 30 centimeter, så du kan købe en badevægt, som er i høj kvalitet men ikke er særlig stor.

Ekstraudstyr

Den har et ekstra stort display, hvor tallene måler 40 millimeter, mens den også har 5 års garanti.


BEURER BF850 Badevægt

Det her er en badevægt, som kan måle det meste i kroppen, hvilket er en kæmpe fordel hvis du går op i din krop. Det er desuden muligt at, sætte din mobil sammen med, den her badevægt. På den måde kan du, holde øje med dine vejninger, når du er på farten og ikke har meget tid. Det er en billig badevægt, som faktisk ikke koster, ret mange penge at købe ind. Designet er meget stilrent, så du ikke kun køber en badevægt, som er flot men også meget effektiv. Den har en høj maksimal vægt, hvilket betyder hvor meget, en person maksimalt må veje. Det er desuden en af, de lidt større badevægte, som gør at den fylder lidt mere, end de andre på den her liste.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
519,00 519,00 Til Butikken
558,00 558,00 Til Butikken
599,00 599,00 Til Butikken
626,00 626,00 Til Butikken

Pris

Selvom den her badevægt, har mange enormt gode funktioner, så koster den ikke ret mange penge. Hvis du gerne vil købe, en badevægt som den her, så koster den kun 449 kr. Dette er et beløb, som de fleste kan være, med på når de skal købe en god badevægt, det er endda på trods af at, du måske er studerende.

Design

Det her er en flot hvid badevægt, som passer ind i, stort set alle hjem i Danmark. Fordi det er en elegant, samt stadig utrolig flot badevægt, der har et stilrent design. Derudover kan den måle, stort set alt du har i kroppen, når du stiller dig op på den. Den kan måle din bmi, kropsfedt, kropsvægt, kropsvæske, muskelmasse og knoglemasse.

Maksimal vægt

Den maksimale vægt, som BEURER BF850 kan holde til, ligger på omkring 180 kg. Som er den maksimale vægt, en person kan veje, før denne badevægt ikke kan veje personen længere. Dette er en høj maksimal vægt, så selvom du har en høj vægt, kan du stadig veje dig, samt følge med i præcis hvad din krop indeholder.

Størrelse

Dette er en af de badevægte, som er lidt større end, hvad gennemsnittet er. Denne badevægt har nogle mål, der lyder som følgende, en længde på 32,5 centimeter, en bredde på 32,5 centimeter og en højde på kun 2,4 centimeter.

Ekstraudstyr

Med autosluk funktioner, meget hurtig opstart, kan måle din BMI og måle din vægt i pund, kg og stone.


BEURER GS14 Badevægt

Nu kommer vi til rosinen i pølseenden, som er en traditionel badevægt, den kan de ting som en badevægt skal kunne. Dog har forbrugerne som, har købt denne badevægt givet den ros, det samme har eksperterne som har haft den inde og blive testet. Den har en rigtig god pris, der betyder at du, ikke har brug for at have en stor, økonomi for at have råd til denne badevægt. Meget stilren i design, uden brug af noget ekstravagant, som skal få den til at se meget smart ud. Derudover har den en, meget gennemsnitlig maksimal vægt, som den kan holde til at veje. Det er en af de mindre, badevægt som er på denne liste, som betyder at du let kan flytte den af vejen.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
201,00 201,00 Til Butikken
220,00 220,00 Til Butikken
266,00 266,00 Til Butikken
428,00 428,00 Til Butikken
474,00 474,00 Til Butikken

Pris

Det behøver ikke koste en formue at, købe den her badevægt, derfor er denne badevægt også billig. Fordi prisen på denne badevægt, kun ligger på 189 kr. kan du, selv som studerende eller på anden, form for overførselsindkomst let finde råd til at købe en kvalitets badevægt.

Design

Selvom den er billig, behøver den ikke være i dårlige materialer, det er den her et godt bevis på. Den er nemlig produceret, i stærke materialer af sikkerhedsglas, som ikke har let ved at gå i stykker. Den har desuden en høj præcision, som maksimalt har en regnefejl, som er på 100 gram.

Maksimal vægt

BEURER GS14 kan veje dig, selvom du har lidt ekstra, på dine sideben. Det er en god badevægt, som kan hjælpe dig, med at følge din kropsvægt, hvis du er i gang med et vægttab. I bund og grund, kan den her badevægt, veje dig hvis du vejer op til 150 kg.

Størrelse

Det her er ikke en stor badevægt, hvilket betyder at du, let kan putte den i skabet, hvis du ikke kan lide at den står på gulvet. Derfor måler denne badevægt, kun 30 centimeter i bredden, 30 centimeter i længden, mens den kun er 2 centimeter høj.

Ekstraudstyr

Der medfølger en garanti, som varer i hele 5 år, så hvis der sker en fabriksfejl koster det dig ikke en krone.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste badevægte fra Beurer i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom pris, design, maksimal vægt, størrelse, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige badevægte fra Beurer når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse badevægte fra Beurer, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige badevægte fra Beurer og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.