Babyalarm Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste babyalarmer på markedet, når man skal ud og købe en ny babyalarm. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte babyalarmer. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, rækkevidde, størrelse, pris, bruges til og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


NEONATE BC-6500D

Den første babyalarm som, bliver nævnt er denne babyalarm, fra Neonate som er en testvindende babyalarm. Det er en af de babyalarmer, som der er en af, de mest solgte modeller på markedet. En af grundene til at, den her babyalarm er, en af de mest eftertragtede modeller, er fordi den er simpel men enormt god. Den har en meget lang rækkevidde, så du ikke behøver være inden, for enormt kort afstand hele tiden. Det er desuden også, en babyalarm som er lille, hvilket gør at den fylder meget lidt. Dog er prisen også, i den høje ende men, man skal aldrig spare når, det kommer til sine børn. Det er ikke kun, en babyalarm som du kun, kan lytte fra hvilket er en stor fordel.

[afp id=”820″]

Rækkevidde

Det er vigtigt med en høj rækkevidde, udover at have en god rækkevidde, er det en meget stabil forbindelse. Det er en babyalarm, som har en rækkevidde, på op til 800 meter. Den er blevet rost meget, for at have en klar lyd, selvom du bor på 4 sal og signalet skal gennem meget beton.

Størrelse

NEONATE BC-6500D er en lille og kompakt babyalarm, som fylder enormt lidt, så du kan putte den i lommen. Selvom den ikke er særlig stor, så har den en batteritid på 90 timer, før den skal oplades igen. Den er 10,3 centimeter høj, har en bredde på 4,8 centimeter, samt en dybde på kun 2,4 centimeter.

Pris

Når man skal købe, en babyalarm kan man, lige så godt gøre det godt første gang. Det kan være en god ide at, købe en babyalarm som denne, da det er en af de bedste modeller. Dog er prisen lidt høj, fordi den her babyalarm, koster nemlig 1.175 kr. men du kan have den, i mange år hvis, du ikke taber den og den går i stykker.

Bruges til

Du kan mere end at, bare lytte efter dit barn, hvilket er en kæmpe fordel. Fordi i nogle tilfælde, er det mere end nok at, kunne snakke tilbage til dit barn. Så falder det ofte til ro igen, det eneste du skal gøre, det er at holde en knap inde og snakke på samme tid.

Ekstraudstyr

Der følger en oplader, med til hver enhed af disse babyalarmer, mens der også er halsstrop så, du kan bære rundt på den.


MOTOROLA MBP944 Halo+

Ønsker du at købe, en babyalarm som er topmoderne, mens du også kan se alt der sker. Samt starte en vuggevise, eller tænde lys så, du ikke nødvendigvis skal gå ind til dit barn. Det er let at, installere en babyalarm som denne, mens du også skal download en app til din mobil, så du kan styre det hele fra den. Der er ikke nogen stor rækkevidde, da du skal have adgang, til wifi i hjemmet som, babyalarmen også skal have. Der er 2 enheder, som har forskellige mål, hvor kameraet fylder mest. Det er også en ret dyr model, netop fordi der er kamera og mange andre funktioner, så er prisen ret høj. Det er en babyalarm, som har rigtig mange funktioner, hvilket gør dine nætter lettere.

[afp id=”825″]

Rækkevidde

Fordi der skal være, konstant forbindelse til wifi, er der ikke nogen stor rækkevidde. Dog hvis du har stabil internet, i hjemmet så er forbindelsen, også meget stabil så du ikke oplever, små forstyrrelser eller forsinkelser. Det er en babyalarm, som er meget brugervenlig, hvilket gør at alle kan finde ud af at bruge den.

Størrelse

Der er to enheder, som har forskellige mål, når det kommer til modtager og afsender. Modtager har en højde på 90 millimeter, en bredde på 153 millimeter og en dybde på 15 millimeter. Afsenderen måler 100 millimeter i højden, 70 millimeter i bredden og 75 millimeter i dybden. Derudover vejer modtageren 218 gram, mens afsenderen vejer 137 gram.

Pris

Det her babyalarm sæt, har en ret høj pris, som måske godt kan virke som for meget. MOTOROLA MBP944 Halo+, har et prisskilt der, er på 2.249 kr. som gør den her babyalarm, til en af de babyalarmer. Som koster mest på, den her liste over, 5 forskellige babyalarmer. Det kan godt virke som, at 2.249 kr. er mange penge, men det er med sikkerhed, pengene værd hvis du vil købe en kvalitets babyalarm.

Bruges til

Det er muligt at, tale med dit barn, se dit barn gennem et kamera. Så du kan holde øje, med hvad præcis barnet foretager sig, uden at du skal gå der ind. Dette er også muligt, selvom der er mørkt, fordi der er nattesyn på det her kamera. Du kan også afspille vuggeviser, samt sætte lys til, som lyser op i loftet.

Ekstraudstyr

Der medfølger et monteringssæt, samt en lynhurtig guide, til hvordan du bruger den her babyalarm.


MOTOROLA MBP481

Har du ikke et høj budget, når du skal købe en babyalarm, men stadig gerne vil købe høj kvalitet. Så er det den her babyalarm, som du skal kigge på en ekstra gang, der er nemlig mange funktioner. Du kan endda holde, øje med dit barn om natten, uden at gå ind i rummet, fordi der er kamera med infrarødt lys monteret. Hvis du anvender den ude i den fri luft, så er der en rigtig god rækkevidde, mens den er noget mindre, hvis den bliver brugt indenfor. Det er en lille og elegant babyalarm, som er utrolig let at, tage med rundt når du er andre steder. En fordel er at, prisen på det her produkt, ikke er særlig høj, så alle kan være med på vognen. Når der skal købes en babyalarm, er er effektiv, samt i rigtig høj kvalitet. På grund af de mange funktioner, kan den bruges til mange forskellige ting, om det er dit barn eller dit kæledyr.

[afp id=”822″]

Rækkevidde

Ude i den fri luft, har den her babyalarm, en stor rækkevidde på hele 300 meter. Mens den i dit hjem, har en mindre rækkevidde, fordi den bliver forstyrret af væggene og beton. I et hus eller lignede, har den kun en sikker rækkevidde, som er på 50 meter som stadig burde være, mere end rigeligt i et normalt hus.

Størrelse

Fordi der er både en afsender, samt en modtager, hvor afsenderen har kamera og modtageren har en skærm. Så er disse mål også forskellige, dog er det stadig, en lille elegant babyalarm. Afsenderen måler 56 millimeter i højden, 72 millimeter i dybden og 115 millimeter i bredden. Mens modtageren måler 120 millimeter i højden, 61 millimeter i bredden og 30 millimeter i dybden.

Pris

Hvis du ikke har, et stor beløb at, købe en babyalarm for. Så den her babyalarm, lige noget for dig, den er nemlig billig men stadig meget god. Motorola MBP481 har en lav pris, som gør at den, kun koster 599 kr. at købe, dette kræver dog at du er medlem, hos den billigste forhandler.

Bruges til

Der er mange muligheder, ved denne babyalarm, hvor den ikke kun kan bruges til en baby. Men hvis du gerne vil, vide hvem der banker på døren, kan den stå så du altid, kan se hvem der kommer og banker på. Du kan også have, den stående ved havedøren, så du kan se om din hund vil ind igen.

Ekstraudstyr

Der er genopladelige batterier med, mens der også er en manual med, selvom det ikke behøves da den er meget let at bruge.


DENVER BC-245

Den her simple men, stadig meget avancerede babyalarm, er en brugervenlig babyalarm. Hvis du behandler den her babyalarm, meget godt så kan, den sagtens holde i rigtig mange år. Der er en indikator, som viser hvor høj, lydniveauet er i rummet hvor dit barn er. Den har en god rækkevidde, dog som godt kan, blive forstyrret af vægge eller lignede. Det er heldigvis ikke, nogen stor babyalarm som, betyder at den er let at pakke sammen i en taske. Derudover er den ikke, særlig dyr at købe, selv hvis du ikke har en høj indkomst. Kan bruges til almindelig overvågning også, dog foretrækkes den til at, blive brugt som videoovervågning af dit barn om natten. Modtageren har en skærm, så du får et klart billede, med op til 30 billeder i sekundet.

[afp id=”823″]

Rækkevidde

Det er ikke en babyalarm, som har den største rækkevidde, som dog heller ikke er nødvendigt. Fordi du behøver ikke, stille dit barn langt væk, når det er i haven for at sove i barnevognen. Den her babyalarm har, en rækkevidde som er, på hele 260 meter i den frie luft, mens den er mindre i et hus.

Størrelse

Det er heldigvis ikke, en stor babyalarm som, kun vejer 505 gram. Så gør det at, du ikke kan mærke du bærer på den, når du har pakket den ned. Højden er på 7 centimeter, mens længden er på 15 centimeter og dybden kun er på 18,5 centimeter.

Pris

Høj kvalitet behøver ikke, koste mange penge når, det kommer til en babyalarm
DENVER BC-245 er ikke nogen, dyr babyalarm at købe, hvilket er en fordel. Hvis der ikke, er nogen høj indtægt i husstanden, men hvor kvaliteten er en høj prioritet.

Bruges til

Der er op til 20 timers batteritid, mens den har en videoopløsning, som er på 640 x 480. Det giver dig et klart, billede af hvad der foregår, når du kigger på skærmen. Du kan desuden også, bruge den til at have stående i stuen, hvis du skal tage et hurtigt bad og ikke har tid, til at vente og så kan du holde øje på samme tid.

Ekstraudstyr

Der er et usynligt infrarødt lys, som kan se op til 2 meter væk, selvom det er helt mørkt i rummet.


BEURER BY84

Det kan godt være at, den her babyalarm ikke, har noget smart eller flot design. Men det er en yderst effektiv babyalarm, som er virkelig god, så fungerer den også bare. Det er en meget simpel babyalarm, der ikke kræver noget, ekstra for at virke eller noget ekstraudstyr. Den har en lang rækkevidde, så du uden problemer, kan sætte dit barn i barnevognen i haven og tage en lur. Det er heldigvis ikke, nogen stor babyalarm som fylder meget, det er en lille og simpel babyalarm. Det er desuden også, den babyalarm som koster mindst, på hele vores liste med 5 forskellige babyalarmer. Det er kun en babyalarm, som ikke har overvågning, der er ikke meget ekstraudstyr.

[afp id=”824″]

Rækkevidde

Med en meget lang rækkevidde, kan denne babyalarm fungere på, en meget lang afstand. Hvilket gør den særdeles effektiv, selvom der er mange vægge, mellem modtageren og afsenderen. Den har en rækkevidde, som er på 800 meter, som er en rigtig høj rækkevidde. 

Størrelse

Fordi den ikke fylder, særlig meget gør det, denne babyalarm meget efterspurgt. Det er en babyalarm, som har et robust design, som kan holde til meget. Den er kun 11 centimeter høj, 6 centimeter bred og 4 centimeter dyb. Det er også en babyalarm, som ikke har noget vildt kønt design, men er meget funktionel.

Pris

Med en utrolig lav pris, gør det at du, kun skal bruge et lavt beløb. Hvis du skal købe, en funktionel, robust og effektiv babyalarm. BEURER BY84 koster utrolig lidt, hvis du skal ud og købe, en babyalarm som BEURER BY84, koster den kun 489 kr.

Bruges til

Fordi den her babyalarm, ikke har noget vildt udstyr, så kan den kun bruges som babyalarm. Dette er ikke en ulempe, da man sjældent køber, en babyalarm til andet end at, bruge den som en almindelig babyalarm.

Ekstraudstyr

Lang levetid for batterierne, fordi strømforbruget er utrolig lavt, mens der også er en indikator, som viser om babyen græder eller er vågen.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 babyalarmer i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom, rækkevidde, størrelse, pris, bruges til, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige babyalarmer når de skal ud og købe et nyt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse babyalarmer, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige babyalarmer og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.