Android Tablet Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste android tablets på markedet, når man skal ud og købe en ny android tablet. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte android tablets. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, harddisk, antal ram, køretid, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Samsung Galaxy Tab S4 10.5 Wifi

Når man skal købe, en tablet til dig selv, eller dine børn så er det vigtigt. At du køber en god tablet, lige fra starten af, fordi mange tablets bliver langsomme med tiden. Ofte har en meget god tablet, en meget længere levetid, før den begynder at blive langsom. Derudover er det også, en god ide at, købe en som har en god plads på harddisken, hvilket den her model også har. Der er desuden også, en god kapacitet antal ram, så den reagere og læser data hurtigt. Alt efter hvad du bruger den til, så har den forskellige køretid, når det kommer til batteritid. Det er en tablet, som koster lidt penge at købe, dog vil den være dine penge værd.

[afp id=”831″]

Harddisk

Den her android tablet, fra Samsung har en god harddisk, som giver dig masser af plads. Det er en harddisk, som har en kapacitet, på hele 64 Gb. Dog kan der sættes, et hukommelseskort i tabletten, som kan give dig op til 400 Gb mere plads. Så du kan have, en tablet med op til 464 gb plads, hvilket de færreste kan nå at bruge.

Antal ram

Hvis du ikke kender til ram, så er det dem, som håndterer alt det data, som din skærm skal læse. Jo bedre og jo flere ram, jo hurtigere tablet har du, hvor den her tablet, har hele 4 gb ram i sig. Hvilket er ret meget, når det kommer til en tablet, så du får en hurtig tablet.

Køretid

Batteriet som sidder i Samsung Galaxy Tab S4 10.5 Wifi, har en kapacitet på 7.300 mAh. Det giver dig en lang køretid, når det kommer til almindelig surfing på netter, hvis du bruger 4G kan du bruge den i op til 10 timer. Mens den ved afspilning af kun musik, har en køretid som er, meget stor og op til 195 timer uafbrudt.

Pris

På grund af de mange funktioner, så har den også, en pris som er lidt høj. Men man kan lige så godt, gøre det ordentligt første gang, ved at købe Samsung Galaxy Tab S4 10.5 Wifi. Det er en tablet, som er i højeste kvalitet, men som kun har en pris på 4.995 kr.

Ekstraudstyr

Du kan putte simkort i den her tablet, mens der også er øjescan, så kun du kan åbne den, hvis du har slået det til.


Samsung Galaxy Tab S5e 4G 10.5

Samsun er en producent, som er på elektronik markedet, de er nogle af de største overhovedet. De producere produkter som, er i meget høj kvalitet, som kan holde i mange år. Her er en tablet, som den her ikke nogen undtagelse, hvilket er et godt bevis, på at du får enormt høj kvalitet. Den her tablet har en harddisk, som har en god kapacitet, så du kan gemme meget data på den. Den har desuden også, et fint antal ram, så du ikke køber en langsom tablet. Alt efter hvad du anvender, den her tablet til, så har den selvfølgelig forskellige køretider. Hvis du ikke vil, bruge mange penge på en tablet, men stadig vil have en kraftig og god tablet, så er den her model lige noget for dig.

[afp id=”832″]

Harddisk

Ved normal brug af, en android tablet som, den her fra Samsung. Har den en rigtig fin harddisk, som du ikke har brug, for mere plads end de 64 Gb som den har fra fabrikken. Det er dog stadig, muligt at putte et, micro SD kort i på op til 512 Gb i alt. Hvilket gør at du, let kan gemme film, eller lignede på din android tablet uden problemer.

Antal ram

Denne android tablet har, en rigtig god processor, som gør din android tablet hurtig. Dog kræver det også at, du køber en android tablet, som har et fint antal ram. Samsung Galaxy Tab S5e 4G 10.5, har hele 4 Gb ram, så den behandler dine data meget hurtigt.

Køretid

Det tager meget strøm at, se film på en android tablet, dog har den her tablet. En køretid kun når, du ser film som er meget lang, det er muligt at se film, i op til 14,5 time ad gangen. Den er dog meget længere, hvis du kun bruger, den til at surfe på nettet eller lignede.

Pris

På trods af at, det her er en android tablet, som er meget effektiv. Så koster den ikke, ret mange penge at købe, så selv hvis du er studerende, kan du finde råd til at købe den. Hvis du vil købe, en android tablet som Samsung Galaxy Tab S5e 4G 10.5, skal du betale et lille beløb på 3.595 kr. 

Ekstraudstyr

Der medfølger en oplader, som er en hurtiglader, som oplader din android tablet meget hurtigt.


HUAWEI MediaPad M5 Lite

Har du ikke noget, stort budget at købe, en ny android tablet for. Men du vil gerne købe, en tablet som er god, samt har en lav pris. Så er denne model, fra Huawei det perfekte valg, da den er både hurtig og billig. Derudover er det en android tablet, som har internetforbindelse så du, både kan ringe og gå på nettet, uden at være forbundet til Wi-Fi. Det er ikke en tablet, som har en stor harddisk, dog kan du altid putte et sd kort i den for at få mere plads. Selvom den ikke har, mange gb ram kan den, stadig let håndtere dine data hurtigt. Det tager kort tid at, genoplade den her android tablet, mens den også har en lang køretid. En af de store årsager, til at det er en populær android tablet, er prisen på produktet.

[afp id=”833″]

Harddisk

Der sidder en rigtig fin harddisk, i en tablet som den her, fra producenten Huawei. Der er plads til op til 32 Gb, mens der også kan, sættes en microSD kort, i som maksimalt kan have, en kapacitet på op til 256 Gb. Det betyder at du uden problemer, kan have mange spil, samt billeder lagret på samme tid, uden at din android tablet bliver langsommere.

Antal ram

Denne android tablet har, op til 3 gb ram som gør afgør, hvor hurtigt din tablet behandler din data. Disse 3 gb ram, er mere end rigeligt, til et almindeligt forbrug når, man bruger en tablet. Dog hvis du forventer at, du kommer til at bruge, din android tablet til mere intenst forbrug. Så er en anden model, måske det rigtige valg.

Køretid

Hvis du på ingen måder, bruger en android tablet, som HUAWEI MediaPad M5 Lite. Så har den en køretid, på op til 900 timer, hvis den kun står på standby. Hvis du ser videoer, kan du konstant se film eller videoer, i op til 11 timer uafbrudt. Det tager desuden også, kun små 3 timer at, genoplade din tablet til fuld strøm.

Pris

Det her er en, android tablet som er meget billig, som gør den velegnet til alle personer. Med en meget lav pris, der kun er på 1.947 kr. som stort set, alle familier kan spare sammen til på kort tid. Du vil kunne købe, en Android tablet som ikke, kun er billig men også meget effektiv.

Ekstraudstyr

En smart sikkerhedsfunktion, som aflæser dit fingeraftryk, gør at det kun er dig som kan åbne den.


Lenovo Smart Tab M8 ZA5D

Går du ikke op i at, en android tablet skal kunne, en masse fancy ting. Så er en model, som den her fra Lenovo, det rette valgt at købe. Det er en simpel, men på samme tid, stadig en effektiv android tablet. Den er udstyret med, en rigtig god processor, som hurtigt får sendt alle din data rundt i systemet. Det er ikke nogen avanceret, android tablet som kan helt vildt meget, derfor har den også en mindre harddisk. Mens der også er, et godt antal gb ram, så du ikke får en langsom tablet. Det er en tablet, som har en god køretid, uanset hvad du laver på den. Det er en meget billig tablet, som kan købes for, en meget lav pris.

[afp id=”834″]

Harddisk

Det er ikke nogen stor, harddisk som sidder i den her android tablet, men stadig en fin harddisk. Som har en kapacitet, på hele 32 Gb lagerplads, som burde være rigeligt, hvis dit barn skal have en tablet til hverdags brug. Det er heller ikke, muligt at købe et sd-kort og putte i din tablet.

Antal ram

Denne android tablet, har hele 2 Gb ram, hvilket måske er i den lave ende. Men der er ikke behov, for mere når det kun er til, surfing på internettet. Det gør din tablet hurtig, nok til at loade, hjemmesider på kort tid. Eller afspille spil, som dit unge barn, godt kan lide at se eller spille.

Køretid

Når du skal se film, er Lenovo Smart Tab M8 ZA5D en god android tablet, som kan afspille film i op til 12 timer uafbrudt. Mens du ved almindelig, internet surfing har en køretid, som er op til 18 timer ad gangen. Hvilket er en attraktiv køretid, uanset hvilken android tablet som, du køber og vil bruge til et normalt brug.

Pris

Det der gør den her tablet, til en særligt attraktiv android tablet, er prisen på produktet. Det er en tablet, som kun koster et lille beløb, der er på 1.325 kr. Det er afgørende hvis, du risikere at ødelægge, din nyindkøbte tablet fordi dit barn, eller du selv er lidt uheldig.

Ekstraudstyr

Netop fordi prisen er lav, så er der ikke noget, ekstraudstyr med til den her android tablet.


Lenovo Tab P10 ZA44

Hvis du gerne vil, købe en android tablet, som ikke bare er god men også meget flot. Så tag et ekstra kig, på den her model fra Lenovo, den er designet meget stilrent. Den er 24,2 centimeter bred, 16,7 centimeter høj, 7 millimeter tyk og så vejer den kun 440 gram. Denne android tablet har, en rigtig god harddisk fra fabrikken af, mens den også kan udstyret med en større harddisk. Med nogle meget hurtige ram, som der er et fint antal af, arbejder din nyindkøbte tablet meget hurtigt. Denne tablet har en gennemsnitlig køretid, når det kommer til brug, enten af film eller bare standby tid. Du får en tablet, som er i utrolig høj kvalitet, til et lavt beløb. Hvilket de fleste gerne, vil have når de skal, købe en helt ny tablet hjem.

[afp id=”835″]

Harddisk

Med en rigtig god harddisk, kan du gemme mange billeder, eller videoer som du har optaget. Du kan endda også, gemme mange spil på samme tid, uden at skulle slette nogle fordi der ikke er plads. Alt dette kan du gøre, fordi den her tablet, har en harddisk på 64 Gb. Derudover kan du putte, et microSD kort i din nye tablet, så du har op til 320 Gb plads i alt.

Antal ram

Der er 4 Gb ram, i den her utrolige hurtige android tablet, hvilket gør den særdeles effektiv. Disse ram er designet, til at være meget hurtige, samt arbejde med data meget let. Derudover har Lenovo Smart Tab M8 ZA5D, også en kraftig cpu, på hele 1,8 GHz.

Køretid

Når den kun står i standby funktion, kan den gøre det, i op til 336 timer før den løber tør. Derudover kan den fungere, i op til 12 timer, ved internet brug eller mens du ser film, før den løber tør for strøm og skal oplades igen. Derfor kan du let, tage ud på en lang køretur, før den skal oplades igen.

Pris

Det er ikke bare, en meget flot android tablet, Lenovo Smart Tab M8 ZA5D er også billig at købe. Hvis du skal ud og købe, en meget god tablet, som den her skal du kun betale 2.220 kr. Hvilket ikke er noget højt beløb, når man gerne vil, have god kvalitet til få penge.

Ekstraudstyr

Der er slet ikke brug for ekstraudstyr, da det ikke er nødvendigt, ved den her super stærke android tablet.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 android tablets i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom, harddisk, antal ram, køretid, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige android tablets når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse android tablets, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige android tablets og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.