Amerikaner køleskab Test 2024 – De 8 bedste kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 8 bedste amerikaner køleskab på markedet, når man skal ud og købe et ny amerikaner køleskab. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-8-liste med de bedste bedømte amerikaner køleskab. Disse 8 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, kølekapacitet, frysekapacitet, design og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


LG GSJ960NSTZ

Få vores førsteplads kommer dette super lækre amerikaner køleskab, som har alt hvad et amerikaner køleskab burde have uden at der mangler noget, det er et køleskab som fungere perfekt og har en stor rummelighed. Den har fået næsten den bedste energiklasse som den kan have, den har en stor kølekapacitet samt en rigtig fin frysekapacitet, mens den er stilren i design og meget flot at kigge på. Den har alt ekstraudstyr på markedet, som også betyder at prisen er i den høje ende, da den har et prisskilt som ligger på 11.999 kr.

Energiklasse

Når man skal købe et nyt køleskab, så er et amerikaner køleskab næsten det åbenlyse valg, hvis man har pladsen til at have så stort et køleskab stående. Dog skal man kigge efter en energiklasse som er god, fordi ellers kan man komme til at bruge for mange penge i strøm, denne model har energiklassen A++ som er den næstbedste energiklasse den kan have. Det betyder at den årligt bruger 376 kWh i strøm, som ender ud i 902 kr. på din strømregning, dette er over 100 kr. billigere end gennemsnittet af vores liste.

Kølekapacitet

Det er vigtigt at man har en stor kølekapacitet, når man skal købe et nyt køleskab, så du uden problemer kan tage ud og købe stort ind uden at være bange for om der er plads. Med en kølekapacitet på 405 har LG GSJ960NSTZ ikke noget problem, med at holde store mængder mad køligt, hvis det er det der er brug for.

Frysekapacitet

Hvis der ikke er plads til det hele, som er blevet indkøbt til hele ugen, så er der selvfølgelig også en fryser i dette amerikaner køleskab. Som har en frysekapacitet på hele 196 liter, som er rigeligt med plads, hvis der ikke er plads til det hele i køleskabet. Det er muligt at indfryse 12 kg madvarer om dagen, uden at temperaturen bliver påvirket.

Design

Er et stort og rummeligt amerikaner køleskab, som bliver leveret i materialer af rustfrit stål, hvilket gør at den er pæn at kigge på som selvfølgelig og er en fordel. Med en nettovægt på 124 kg, er det et tungt og meget stabilt amerikaner køleskab, som der skal bruges mange kræfter på at flytte rundt på.

Ekstraudstyr

Da den bliver leveret med alt ekstraudstyr, kan der blandt andet nævnes disse, isterning funktion, vandispenser, antifrost funktion, LED-belysning, elektronisk temperaturstyring og ventileret køl.


LG GSL760PZXV

Hvis budgettet ikke er særligt højt, men du stadig ønsker et amerikaner køleskab, så kan denne model fra LG være et meget godt valg. Den har et lavt prisskilt, som gør at mange har råd til at købe den, fordi den koster kun 7.499 kr. som er utroligt billigt. Den har desuden en attraktiv energiklasse, en stor og rummelig kølekapacitet, samt en god frysekapacitet. Den bliver leveret i et smukt design der passer ind i de fleste hjem, den har desuden alt ekstraudstyr som den kan blive udstyret med.

Energiklasse

Har ikke den bedste energiklasse på vores liste, men den er oppe i den høje ende, hvilket gør at den ikke er meget dyr i strømforbrug. Den har en energiklasse som ligger på A+, hvilket er i den gode ende af vores liste, den bruger i gennemsnit 419 kWh om året i strøm. Hvilket giver et beløb på 1.005 kr. om året på din elregning, hvilket er 34 kr. billigere end gennemsnittet på 1.039 kr.

Kølekapacitet

Med en stor rummelighed til alle slags madvarer, hvor det desuden er muligt er flytte rundt på hylderne, så du kan have store gryder stående hvis det er ønsket. Modellen her fra LG har en kølekapacitet på 405 liter, som giver dig en masse plads til en hel uges indkøb til en almindelig familie, der er dog også plads til at du kan fryse nogle af dem ned.

Frysekapacitet

Det er ikke alle madvarer som kan holde lige lang tid i køleskabet, derfor kan det være en god mulighed at fryse de madvarer ned, som holder sig mindst tid i køleskabet. LG GSL760PZXVhar en frysekapacitet på 196 liter, samt en indfrysningskapacitet på 12 kg i døgnet, som er en fin portion madvarer.

Design

Denne model er designet i en mørkegrå farve, som er lavet i materialerne af rustfrit stål, som ikke altid passer ind i de fleste hjem. Dog kan det overvejes om du ikke skal købe den alligevel, fordi hvis budgettet ikke er så stort, så er denne model ideel til lige netop dig. Denne model har også en nettovægt på 124 kg, som betyder at den er meget stabil, samt er meget svær at vælte hvis man skulle være så uheldig at falde ind i den.

Ekstraudstyr

Med et lydniveau som kun er på 39 dB, så er det et stille amerikaner køleskab, som har en masse ekstrafunktioner installeret. Den har isterning funktion samt en vanddispenser, elektronisk display, elektronisk temperaturstyring, ventileret køl, sidst men ikke mindst har den automatisk afrimning så du ikke skal bruge tid på det selv.


LG GSJ761PZTZ

Søger du efter et amerikaner køleskab som er af højeste kvalitet, men som på samme tid ikke er den dyreste på markedet, så kan du rolig vælge denne model fra LG. Det er et køleskab som ikke er alt for dyrt i indkøb, men et amerikaner køleskab koster selvfølgelig lidt penge, denne model koster 9.999 kr. Den har en af de bedste energiklasser på markedet, som sørger for at holde strømforbruget nede, mens den har en stor og rummelig kølekapacitet. Har en høj frysekapacitet samt et design, som er meget innovativt så du sparer på strømmen, den har desuden en masse ekstraudstyr til en fornem pris.

Energiklasse

Dette amerikaner køleskab er udstyret med en af de bedste energiklasser, som er muligt at have på markedet, hvilket sørger for at holde strømregningen så langt nede som muligt. Den har modtaget energiklassen A++, den har også en funktion der hedder door in door funktion, som er en ekstra dør i skabslågen. Ved at have den funktion sparer du på strømmen, ved ikke at lukke alt kulden ud som når du fx åbner hele lågen. Den bruger desuden kun 376 kWh om året i strøm, der giver et beløb på 902 kr. på din elregning.

Kølekapacitet

Fordi dette køleskab har ventileret køling, som sørger for at temperaturen er den samme hele vejen rundt, dette sker ved at en blæser sender den kolde luft rundt hele tiden. Den har desuden en kølekapacitet på 405 liter, som sikrer dig en stor rummelighed til mange madvarer, du kan flytte rundt på hylderne eller tage dem ud hvis der er brug for at stable madvarer.

Frysekapacitet

Det er ikke alle der har plads til en kummefryser, derfor er det meget godt med et amerikaner køleskab, som er et kombineret køleskab og fryseskab i et. Denne model har en frysekapacitet på 196 liter, som er rigeligt med plads til en almindelig familie, som har brugt for en fryser tæt på deres køleskab. Den kan nedfryse 12 kg madvarer i døgnet, uden at temperaturen bliver påvirket, det er dog muligt at fryse mere ned uden at være bange.

Design

Kommer i et flot design af rustfrit stål, som kan pryde næsten alle hjem, da den er utrolig flot at have stående fremme. Den vil også fange blikke, når man træder ind i rummet som den står i, som selvfølgelig er en fordel.

Ekstraudstyr

Der medfølger mange ekstrafunktioner når du køber LG GSJ761PZTZ, den har ventileret køl, elektronisk temperaturstyring, LED-belysning, antifrost-funktion, isterning og vanddispenser.


LG GSL360ICEV

Som det sidste amerikaner køleskab på vores liste fra producenten LG, får du et amerikaner køleskab som har det hele, på trods af alle de gode funktioner. Så er dette amerikaner køleskab den billigste på listen, du får utrolig meget køleskab for meget få penge, hvilket gør den særligt attraktiv for hjem med et mindre budget. Den har fået en rigtig god energiklasse, en stor og meget rummelig kølekapacitet, samt en stor frysekapacitet. Designet er meget stilrent og skarp i udseende, den er desuden udstyret med alt ekstraudstyr som den kan have, mens den kun har et prisskilt på 6.999 kr.

Energiklasse

Mange siger at kvalitet og pris hænger sammen, men det er dette amerikaner køleskab modstrider af, da den er billig i indkøb mens kvaliteten er helt i top. Den er også billig i drift, da den har en rigtig god energiklasse, som er god imod din pengepung men også imod miljøet. Modellen her fra LG har energiklassen A+, som kun bruger 429 kWh om året i strøm, dette giver et beløb på 1.029 kr. hvilket er lavere end gennemsnittet af vores liste.

Kølekapacitet

LG GSL360ICEV er et amerikaner køleskab som på trods af en lav pris, har en stor kølekapacitet med meget plads, hvilket er afgørende for alle hjem da ingen ønsker en lille kølekapacitet. Når du måler kølekapacitet bliver det målt i liter, hvor denne model har en kølekapacitet på 394 liter, som sikrer dig meget plads når du skal køle nogle madvarer.

Frysekapacitet

Hvis du oplever ikke at have nok plads i dit køleskab, så er det godt at et amerikaner køleskab inkludere en fryser, som er tæt på køleskabet hvis det skulle være nødvendigt at tage nogle madvarer op. Dette amerikaner køleskab har en frysekapacitet på 197 liter, mens det er muligt at fryse 12 kg mad ned i døgnet.

Design

Ligner de andre modeller fra Lg, da den også bliver leveret i rustfrit stål i en mørk metal farve, den har slim space-teknologi som sørger for at isterning maskinen fylder så lidt som muligt. Dette giver ekstra plads i fryseren, det et tungt og stabilt amerikaner køleskab, som ikke er let at flytte rundt med da den vejer hele 124 kg.

Ekstraudstyr

Er produceret med isterning og vanddispenser funktion, LG’s smart diagnosis-system, ventileret køl, elektronisk display og temperaturstyring og antifrost-funktion.Smeg FQ55FXE1

Som den sidste nævnte på vores liste, får du her et utraditionelt amerikaner køleskab, som ikke ligner nogle af de andre på denne liste. Den er den eneste fra denne producent, som har udviklet dette usædvanlige amerikaner køleskab, der udover 2 låger også har 2 skuffer på fronten. Den er derimod også den dyreste på listen, da den har en pris som lyder på 13.995 kr. som er en god del højere end nogen anden på vores liste. Energiklassen er rigtig fin, både kølekapacitet og frysekapacitet er også gode, mens designet er specielt.

 

 

 

i samarbejde med PriceRunner

 

 

 

 

 

 

 

Energiklasse

Har en energiklasse som er rigtig fin, den ligger på A+ som ikke er det højeste, men den er stadig oppe i toppen af skalaen. Årligt har den et forbrug der ligger på 456 kWh i strøm, som kommer til at koste dig 1.094 kr. i strøm fra dette køleskab alene. Det er en god ide at kigge efter et lavt strømforbrug, når du er på udkig efter et nyt amerikaner køleskab, da det har betydning for hvor meget den kommer til at koste i drift.

Kølekapacitet

Rummelighed er en af de største faktorer, når man kigger på et nyt amerikaner køleskab, denne model fra Smeg har en kølekapacitet på hele 387 liter. Der er en skuffe med extra fresh-zone, som er egnet til mad som hurtigt bliver dårlige, hvis det ikke er i den rigtig luftfugtighed. Dette amerikaner køleskab, gør sig godt egnet til en gennemsnitlig familie, på 3 til 4 medlemmer.

Frysekapacitet

Den har ikke den største frysekapacitet, dog er det stadig rigeligt til en familie på overstående størrelse, som har brug for at fryse madvarer ned. Der er indbygget hurtigfrysningsfunktion, som hurtigt kan fryse dine madvarer ned, den kan desuden fryse 10 kg friske madvarer ned i døgnet før temperaturen bliver påvirket.

Design

Bliver produceret i aluminium der betyder at du får et robust amerikaner køleskab, som er utrolig holdbar og kan holde i utrolig mange år ud i fremtiden, fronten har fået anti fingertryk behandling så du ikke får fedtfingre på den. På fronten er der også en lcd-display som har touchpanel, hvilket gør at du elektronisk kan styre temperaturen, helt ned til en præcis temperatur i tal.

Ekstraudstyr

Når du køber dette amerikaner køleskab, er der inkluderet Led-belysning, automatisk afrimning, hurtigfrys funktion og et lavt lydniveau på kun 42 dB.


Samsung RS7527THCWW

Som den første og eneste model af denne producent, får du her et utroligt smukt og rummeligt amerikaner køleskab, som ikke kun har en flot rummelighed, men som også er den anden billigste på vores liste. Den har en super god energiklasse som skåner din pengepung samt miljøet, den er også designet så den har en god kølekapacitet og en stor frysekapacitet, mens den er stilren og simpel i design. Derudover har den nogle meget gode ekstrafunktioner, som kan hjælpe dig i hverdagen. Som den anden billigste på vores liste, kan du købe dette amerikaner køleskab for kun 7.357 kr. hvilket er en utrolig lav pris, når man tænker på hvor meget køleskab man får for pengene.

[afp id=”256″]

Energiklasse

For at få mest muligt ud af et amerikaner køleskab, eller bare et almindeligt køleskab i sig selv, så er det en god ide at have en god energiklasse. Det har dette amerikaner køleskab selvfølgelig også, da den har fået energiklassen A+, som er en af de bedste energiklasser på markedet. Den har et forbrug på omkring 497 kWh om året, hvilket giver et beløb på 1.192 kr. som måske godt kan lyde som mange penge, men der er både et køleskab og fryser inkluderet i dette.

Kølekapacitet

Dette amerikaner køleskab har en stor og flot rummelighed, som gør sig godt egnet til en almindelig familie på 4 medlemmer, som handler stort ind en eller to gange i ugen. Den er udstyret med en kølekapacitet på 361 liter, som sørger for at du har rigeligt med plads, til når du har handlet ind og hvis det ikke er nok så er der en fryser i dette amerikaner køleskab.

Frysekapacitet

Som der er blevet nævnt er der også en fryser i dette amerikaner køleskab, hvor du kan putte madvarer i som du ikke har brug for inden for et par dage, så du sikrer dig selv i at have mest muligt plads i køleskabet. Samsung RS7527THCWWhar en frysekapacitet på 209 liter, hvilket er en stor frysekapacitet, der gør at du hurtigt har adgang til madvarer som du gerne vil have tøet op.

Design

Kommer i materialerne af rustfrit stål, som er i den lyse ende fremfor en mørk, dette gør at den faktisk passer ind i stort set alle hjem uden problemer. Er udstyret med hylder i både fryser og køleskab, så du let kan arrangere hvordan dine madvarer skal stå, uden at det hele bliver rodet sammen.

Ekstraudstyr

Er udstyret med automatisk afrimning, LED-belysning, elektronisk temperaturstyring.


Bosch KAD90VI20

Som det første amerikaner køleskab fra denne producent, får du her definitionen af hvad et amerikaner køleskab skal være, den har alt hvad et amerikaner køleskab skal have. Den har en god energiklasse som er billig i drift, en god kølekapacitet og en okay frysekapacitet, utrolig flot i design at kigge på i hjemmet. Den har desuden alt ekstraudstyr på markedet, imens prisen er skruet så meget ned som muligt, hvis du vil købe denne model skal du kun betale 8.649 kr. hvilket er en utrolig lav pris.

[afp id=”255″]

Energiklasse

På trods af at et amerikaner køleskab typisk koster ret meget at købe, så er det en god ide at gå efter en god energiklasse, fordi så du sparer mest muligt om året i strøm. I denne test af energiklasse, har modellen fra Bosch scoret A+, hvilket er en rigtig god energiklasse. Årligt har den et forbrug på 436 kWh, som er en lille smule højere end gennemsnittet da den koster 1.046 kr. på din strømregning, dette er 7 kr. mere end gennemsnittet om året.

Kølekapacitet

Dette er ikke det største amerikaner køleskab på listen, men heller ikke den mindste, da den stadig har en stor rummelighed. Dette er afgørende for om, hvor mange madvarer der er plads til i køleskabet, den har en kølekapacitet på 370 liter. Den har også ventileret køl, som sikrer sig at temperaturen er den samme i hele køleskabet, som desuden også sikrer sig det lave strømforbrug.

Frysekapacitet

Med en indfrysningskapacitet som er 10 kg i døgnet, tyder det på at den har en mindre frysekapacitet, end de andre som er blevet nævnt på listen indtil videre. Bosch KAD90VI20en fryser som har en frysekapacitet på 163 liter, som gør dig velegnet til en gennemsnitlig familie.

Design

Kommer med en front i rustfrit stål, som har fået en overflade som er blevet behandlet, så fedtede fingre ikke sætter mærker på lågen. Hvilket kan være dejlig hvis man har mindre børn, som ofte har deres små fingre over det hele og i det hele. Ved at den er et lidt mindre amerikaner køleskab, så er vægten også mindre da den kun vejer 103 kg, som stadig gør at den er et tungt køleskab.

Ekstraudstyr

Er udstyret med så meget ekstraudstyr som muligt, der kan blandt andet nævnes følgende, isterning og vanddispenser funktion, antifrost, LED-belysning, ventileret køl, elektronisk display og elektronisk temperatur styring.


Bosch KAN90VI20

Er et meget simpelt amerikaner køleskab, som bliver leveret med en del ekstraudstyr, dog ikke isterning og vanddispenser. Hvilket godt kan være grunden til at mange køber denne form for køleskab, fordi så spilder man ikke plads i køleskabet til at holde en kande vand koldt, eller bakker med isterninger i fryseren. Denne model har en rigtig god energiklasse, der har et lavt strømforbrug så du sparer penge i strøm, mens den har en stor kølekapacitet og frysekapacitet. Det er et amerikaner køleskab som er billig i indkøb, prisskiltet på denne model er på kun 8.899 kr.

[afp id=”258″]

Energiklasse

Fordi denne model ikke har vanddispenser og isternings funktion, så bruger den også mindre strøm om året, dog hjælper den gode energiklasse også på strømforbruget. Det sidste amerikaner køleskab fra producenten Bosch, på vores liste har energiklassen A+ hvilket betyder den kun bruger, 474 kWh om året der giver et beløb på 1.137 kr. ekstra på din strømregning. Den har desuden også kun et lydniveau på 44 dB, som gør at man ikke bliver forstyrret af denne maskine, selvom den står fremme hvor man ofte opholder sig.

Kølekapacitet

For at få mest muligt ud af dit amerikaner køleskab, så kræver det en god kølekapacitet, som gør at du kan have plads til flest madvarer som muligt. Da denne model også er udstyret med ventileret køl, som sørger for at den kølige luft bliver sendt rundt i køleskabet, så temperaturen er konstant den samme både i toppen og bunden. Derfor skal du ikke være bekymret for at det forbliver køligt, selvom den har en kølekapacitet på 373 liter.

Frysekapacitet

Bosch KAN90VI20 har en rigtig stor frysekapacitet, så du kan nedfryse store mængder madvarer ned, hvis det er nødvendigt for at holde holdbarhedsdatoen så lang som muligt. Denne model har en indfrysningskapacitet på 12 kg i døgnet, det betyder at du kan fryse en stor mængde madvarer ned, uden at du skal være bekymret. Den har en frysekapacitet på 200 liter, som gør at du har masser af plads, til alt som skal fryses ned af dine madvarer eller desserter.

Design

Denne model bliver leveret i et stort flot design af rustfrit stål, med et display på fronten hvor du kan styre temperaturerne i enten køleskabet eller fryseren. Den har en højde på 177 cm, mens bredden er 91 cm, så du skal sørge for at du har plads til at have den stående. Den er meget nemt at betjente, da Bosch har gjort det så simpelt som muligt at bruge den.

Ekstraudstyr

Der er inkluderet automatisk afrimning, superkøl til køleskabet, superfrys til fryseren. Led-belysning indvendigt, elektronisk display og elektronisk temperaturstyring.

Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 8 bedste amerikaner køleskab i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, kølekapacitet, frysekapacitet, design, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige amerikaner køleskab når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse amerikaner køleskab, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige amerikaner køleskab. og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.