Amerikaner Køleskab Fra SMEG Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 amerikaner køleskab fra SMEG på markedet, når man skal ud og købe et nyt amerikaner køleskab fra SMEG. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte amerikaner køleskab fra SMEG. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, kølekapacitet, frysekapacitet, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


SMEG FQ55FXE1

Denne producent er en anmelderrost, producent af diverse redskaber til køkkenet, hvor de har et rygte som meget stabile produkter. Hvor denne model selvfølgelig, også er en del af dette, den er lavet i kraftige materialer som gør den utrolig holdbar. Der er isterningbeholder, så du altid kan få en iskold drink, eller et glas koldt vand med is i. Energiklassen er næsten så høj, som den overhovedet kan blive, hvilket i sig selv siger at, den har et energiforbrug der er rigtig lavt. Hvorimod den kølekapacitet, det her amerikaner køleskab, det er udstyret med er rigtig høj, den kølekapacitet giver rigtig meget plads. Der er selvfølgelig også, en fryser i den her model, hvilket giver dig mulighed for at, have kødvarer lige i nærheden når du skal lave mad. Et amerikaner køleskab koster næsten altid, en smule penge at købe, men det er med garanti et produkt der er alle dine penge værd at betale for.

[afp id=” 259″]

Energiklasse

Det her amerikaner køleskab, det er en kraftig model, der er udstyret med en stærk energiklasse. Det er vigtigt med en god energiklasse, fordi det betyder ofte at dit produkt, ikke koster alt for mange penge i strøm. Den her model har en, energiklasse der er på A+, mens den kun bruger 456 kWh om året i strøm.

Kølekapacitet

Det er også vigtigt at, du kigger på kølekapaciteten før du køber, da den er afgørende for hvor meget plads. Du vil have når du har købt den, hvor en model som den her, den har en rigtig god kapacitet. Du køber et amerikaner køleskab, der har en kølekapacitet som, der er på hele 387 liter.

Frysekapacitet

Der er selvfølgelig også, en fryser i det her store amerikaner køleskab, hvor fryseren har masser af plads til hverdagen. Det er ikke en fryser, der er beregnet til det meget store forbrug, men til en hverdags ting er det perfekt. SMEG FQ55FXE1 er udstyret med en frysekapacitet, der er på 152 liter.

Pris

Prisen for et produkt som det her, det er ikke nogen høj pris, når man kigger på kvaliteten af dit helt nye amerikaner køleskab. Det er jo et kombineret køleskab, hvor du både får en fryser, men også køber et køleskab på samme tid. Den her model den koster, omkring 13.995 kr. der er en meget skarp pris for slidstærke materialer og et holdbart amerikaner køleskab.

Ekstraudstyr

Med separate fryseskuffer, kan du trække dem ud, så du let har adgang til dem. Derudover er der elektronisk display, samt elektronisk temperaturstyring.


SMEG FT41BXE

Det her er et amerikaner køleskab, men ikke et amerikaner køleskab, som man kender det. Den her model den fylder, nemlig meget mindre end de fleste, andre amerikaner køleskab du kan finde på markedet. Den har en højde, der er på 185 centimeter, mens bredden er på kun 74 centimeter, sidst men ikke mindst så er dybden på 75 centimeter. Den har en energiklasse som selvfølgelig, sørger for at dit strømforbrug, ikke sprænger dit strømbudget hver måned. Energiklassen skal være en meget høj prioritet, du skal kigge på før, du vælger at købe et nyt amerikaner køleskab. Selvom den ikke ser, særlig stor ud så har det her, amerikaner køleskab faktisk en rigtig god kølekapacitet. Den er udstyret med, nogle skuffer der agere som fryser, så de er lige under selve køleren på den her model. Prisen er ekstra skarp, så du ikke skal betale, nogen alt for høj pris for at købe den. Det er en kæmpe fordel, hvis du gerne vil købe, et amerikaner køleskab som er i rigtig høj kvalitet, men ikke vil ruineres for det.

[afp id=” 1219″]

Energiklasse

Det er en stor fordel, hvis du kigger efter et amerikaner køleskab, der ikke koster for mange penge i strøm. Fordi din strømregning kan let stikke af, hvis du ikke køber et produkt, der har en god energiklasse. Det her er et amerikaner køleskab, der har en energiklasse der er på A+, mens den også kun bruger 448 kWh i strøm.

Kølekapacitet

Fordi det ikke er et meget bredt amerikaner køleskab, så betyder det også at, kølekapaciteten ikke er lige så stor som de andre. Det burde dog stadig være rigeligt, til en mindre familie, som er et par på 2 mens de har et barn. Den har i alt en kølekapacitet, der er på 316 liter, hvilket er en rigtig god kølekapacitet til et køleskab.

Frysekapacitet

Der sidder 2 skuffer i bunden, af det her amerikaner køleskab, der fungerer som fryser. Fordi det er skuffer, så har du let adgang til dem, hvilket er en helt fantastisk metode til at putte ting i eller tage ting ud af fryseren. SMEG FT41BXE har en frysekapacitet, der er på 150 liter, hvor det er muligt at nedfryse op til 6k i døgnet.

Pris

Det er ikke noget dyrt amerikaner køleskab, hvor du bliver utrolig glad for dit køb, fordi den har nogle rigtig gode funktioner. Fordi den fylder meget mindre, så er det et perfekt produkt at købe, hvis du ikke har alt for meget plads i dit hjem. Du kan købe det her amerikaner køleskab, for en pris på kun 14.639 kr.

Ekstraudstyr

Der er elektronisk display, samt elektronisk temperaturstyring, mens den også automatisk afrimer sig selv.


SMEG FQ60X2PE1

I stedet for et helt traditionelt amerikaner køleskab, hvor fryser har en låge, mens køleren også har en låge. Så har den her 2 låger, til hver især fordi de er stablet oven på hinanden, hvilket gør det lettere at indrette indholdet af dit amerikaner køleskab. Det gør det her amerikaner køleskab, til et produkt der er let at finde rundt i, mens det står inde i dit køkken. Som det amerikaner køleskab, på den her liste med den bedste energiklasse, kommer du ikke til at opleve noget højt strømforbrug. Den har en rigtig høj kølekapacitet, hvilket gør den rigtig velegnet til, en større familie der har et stort behov. Fryseren har også en rigtig fin størrelse, hvilket betyder at frysekapaciteten, den er rigtig god under drift. Derudover har den en indfrysningskapacitet, som er ret højt, hvilket gør du let kan købe ind til flere dage. Prisen er en smule høje, men det er et produkt som er pengene værd, når den skal købes.

[afp id=” 1220″]

Energiklasse

En af grundene til den rigtig gode energiklasse, det er fordi du kan åbne en enkelt låge, så du lukker meget mindre kulde ud. Fremfor hvis du åbner det hele, så risikere du at motoren skal, køre i længere tid for at opnå den rigtige temperatur igen. Dette sørger for en energiklasse, der er på A++ som næsten er den højeste mulige, hvor den også kun bruger 364 kWh hvert år i strøm.

Kølekapacitet

Der er en meget høj kølekapacitet, i det her amerikaner køleskab, så du ikke kommer til at mangle plads. SMEG FQ60X2PE1har en rigtig høj kølekapacitet, faktisk er så er kølekapaciteten på hele 376 liter, som er mere end rigeligt for en familie med et par børn. Du vil let kunne, købe ind til flere dag ad gangen, uden at du begynder og mangle plads i det her amerikaner køleskab.

Frysekapacitet

Den er selvfølgelig også, udstyret med en fryser i dens design, der giver dig mulighed for at nedfryse dagligdagens varer. Den fryser som er i bunden, af det her amerikaner køleskab, får du adgang til med låger. Fryseren i det her amerikaner køleskab, har en frysekapacitet som, der er på 165 liter.

Pris

Det er ikke et amerikaner køleskab, der koster en formue at købe, hvilket gør kundepotentialet meget større. Fordi det er et amerikaner køleskab, der er at komme til for penge, hvor du ikke føler at du køber et produkt der er for dyrt. En model som den her, den koster kun 16.791 kr. at købe.

Ekstraudstyr

Der er mange ekstrafunktioner med, hvor du også kan få isterninger ud af det her amerikaner køleskab. Derudover er der Anti fingerprint, så der ikke opstår fedtfingre på fronten af maskinen.


SMEG SBS8004AO

Hvis du går efter design, så skal du helst sikkert, kigge en ekstra gang på det her amerikaner køleskab. Det er helt klart, et af de amerikaner køleskab, der er på den her liste som har det flotteste design. Det er et køleskab, der vil få enormt meget opmærksomhed, når du får gæster vil de let, få øje på det her meget flotte amerikaner køleskab. Det har i alle funktioner scoret topkarakter, hvor energiklassen er en af dem, fordi den her model, det er et meget billigt amerikaner køleskab når det gælder strømforbruget. Den har en rigtig høj kølekapacitet, når det gælder madvarer til hverdagen, som skal holdes kolde. Den har også en fryser, der har en flot kapacitet, hvilket også hedder frysekapacitet. Den frysekapacitet som det her amerikaner køleskab, det er udstyret med, den er rigtig høj og giver dig meget plads. Nu kommer måske den eneste ulempe, det er nemlig prisen, hvor det her er et produkt der er rimelig dyr at købe. Men du får rigtig meget køleskab, for dine penge når det er købt, du vil blive yderst tilfreds.

[afp id=” 1221″]

Energiklasse

Det er et stort amerikaner køleskab, men den har stadig en energiklasse, der er helt i top. Den er rigtig billig, når det gælder omkostninger i drift, fordi den bruger meget lidt i strøm. Den har en energiklasse, der er på A+ hvor det lave strømforbrug, faktisk kun lægger på 471 kWh årligt i strøm.

Kølekapacitet

Når det kommer til kølekapaciteten, så er det også en meget god kølekapacitet, der giver dig rigeligt med plads. SMEG SBS8004AO er udstyret med, en rummelig køler som har, en kølekapacitet på omkring 368 liter i alt. Du vil bestemt ikke, komme til at opleve mangel på plads, hvis du vælger at købe det her amerikaner køleskab.

Frysekapacitet

Du får ikke kun, et rummeligt køleskab men også, en meget rummelig fryser i samme produkt. Du får rigtig meget plads, til at putte fødevarer i når, de skal fryses ned så du har dem lige i nærheden. Den fryser som er integreret, i det her amerikaner køleskab, det har en frysekapacitet der er på 176 liter.

Pris

Det eneste der kan virke, en smule skræmmende det er prisen, på det her amerikaner køleskab. Fordi prisen er ret høj, men det er et amerikaner køleskab, der vil være hver eneste krone værd i sidste ende. Et amerikaner køleskab som det her, med sit meget flotte design, det har en pris på 27.445

Ekstraudstyr

På grund af prisen, så har den også mange former, for ekstraudstyr inkluderet i handlen. Det er muligt at få iskoldt vand, samt isterninger men også knust is til dine drikkevarer.


SMEG SBS63NED

Det her er en model, der har et glansfuldt design, der også gør den meget brugervenlig. Når der skal tages fyldes, iskoldt vand i en kande eller, du har lyst til et glas meget koldt saftevand. Du vil aldrig selv skulle afrime, dit helt nye amerikaner køleskab, fordi det gør den her nemlig selv. Den fylder dog en smule, da den er 180 centimeter høj, 72,5 centimeter dyb og så er den hele 91 centimeter bred. Den er udstyret med en kraftig motor, som har en meget god energiklasse, der bruger minimalt med strøm hver eneste år. Kølekapaciteten på en kraftig model, som den her er rigtig god, hvilket også giver dig meget plads inde i selve maskinen. Fryseren er måske ikke den største, men hvis du har en kummefryser, så er den her god til hverdagsbrug. Prisen på det her amerikaner køleskab, den er ret høj men, du køber også et produkt der kan holde i mange år uden problemer.

[afp id=” 1222″]

Energiklasse

Det her er et amerikaner køleskab, der har en energiklasse, som minder rigtig meget om de andre modeller på nær en enkelt model. Det her er nemlig, et energivenligt amerikaner køleskab, da den har en energiklasse de fleste ville finde gode. Dette køleskab har en energiklasse, der hedder A+ som er rigtig høj, derudover bruger den også kun sølle 471 kWh om året i strøm.

Kølekapacitet

Det er bare så vigtigt at, du køber et amerikaner køleskab, som har en høj kølekapacitet. Hvor det her køleskab, det er meget rummeligt og du ikke, kommer til at mangle nogen form for plads. Det vil du ikke gøre, fordi dette amerikaner køleskab, har en kølekapacitet der er på 368 liter.

Frysekapacitet

En fordel ved et amerikaner køleskab, det er at både fryser og køleskab, det er samlet i en enkelt maskine. Det fylder dog en del mere, men det hele er samlet sammen, hvor du ikke vil opleve mangel på kapacitet. SMEG SBS63NED har en fryser, som indeholder en frysekapacitet der er på 176 liter.

Pris

Det er let at blive skræmt, når man ser prisen, på dette amerikaner køleskab. Det er nemlig et ret dyrt produkt, dog er det et amerikaner køleskab, der er kraftig og meget holdbart. Du vil kunne have den, i rigtig mange år fordi, materialerne er i højeste kvalitet. SMEG SBS63NED har en pris, der er på 28.245 kr.

Ekstraudstyr

Med direkte vandtilførsel kan du, trække iskoldt vand ud på få sekunder, det smager jo bare det bedre, især hvis det er meget varmt er det en fantastisk funktion.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste amerikaner køleskab fra SMEG i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, kølekapacitet, frysekapacitet, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige amerikaner køleskab fra SMEG når de skal ud og købe et nyt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse amerikaner køleskab fra SMEG, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige amerikaner køleskab fra SMEG og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.