Amerikaner Køleskab Fra LG Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste amerikaner køleskab på markedet, når man skal ud og købe et nyt amerikaner køleskab. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte amerikaner køleskab. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, kølekapacitet, frysekapacitet, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


LG GSJ560PZXV

Et amerikaner køleskab er ikke bare, et almindeligt køleskab men, også en fryser samlet i et køleskab. Dette amerikaner køleskab er heller, ikke bare et meget funktionelt køleskab, men også et enormt flot amerikaner køleskab. Designet er rigtig flot, samt er det en fordel at, der er meget ekstraudstyr med. Den har en rigtig god energiklasse, der sikrer dig et lavt strømforbrug, så den ikke bliver for dyr i drift hvert år. Der er en rigtig god kølekapacitet, så du har meget plads, i dit helt nye amerikaner køleskab. Fordi der også er en fryser, skal du sikre dig at, den har en god frysekapacitet også, hvilket det her amerikaner køleskab også har. Der er ikke noget højt prisskilt, på en enormt effektiv model, som den her da den faktisk, er ret billig at købe. Det er heller ikke, et larmende amerikaner køleskab, som kun har et lydniveau, der er på 39 dB under drift.

Energiklasse

Det er meget vigtigt, at når du skal købe et nyt amerikaner køleskab, at energiklassen er rigtig god og har et lavt energiforbrug. Hvor den her model, fra LG har en energiklasse, der er på A+. Det giver i sidste ende, et strømforbrug der er på, 429 kWh om året i årlig drift.

Kølekapacitet

Der er en rigtig god kapacitet, når det gælder et køleskab, som er slået sammen med et fryseskab. LG GSJ560PZXV har en kølekapacitet, som er på 394 liter, der let burde være rigeligt til en mellem størrelses familie. Der er elektronisk temperaturstyring, samt ventileret køl så temperaturen, er den samme hele vejen rundt.  

Frysekapacitet

Det er selvfølgelig ikke en kummefryser, men der er stadig en, rigtig god frysekapacitet når det kommer til den her model. Frysekapaciteten ligger på 197 liter, mens den har en indfrysningskapacitet, der er på 12 kg i døgnet. Det giver dig en god kapacitet, når du skal fryse madvarer ned, som du skal bruge i dagligdagen.

Pris

Et amerikaner køleskab koster, typisk en portion penge, hvor den her model faktisk har en attraktiv pris. For at købe et amerikaner køleskab, som den her fra LG, skal du faktisk kun betale en lille sum der er på 10.999 kr. som er en god pris, for et produkt der er i høj kvalitet.

Ekstraudstyr

Der er både vanddispenser, så du kan få iskoldt vand hele tiden, mens du også kan få isterninger. Du skal heller ikke, afrime din fryser fordi, det hele sker nemlig automatisk.


LG GSJ760WBXV

Den næste på vores liste, er det her enormt flotte amerikaner køleskab, det vil uden problemer, passe ind i stort set alle hjem. Det er et tungt produkt, fordi den vejer 124 kg, hvilket betyder at du skal have hjælp, for at sætte den ind på sin nye plads. Lydniveauet er i den lave ende, det er på 39 dB, når den står tændt hele tiden. Energiklassen er enormt god, hvilket gør den venlig mod din pengepung, men også god mod miljøet. Der er en høj kapacitet, så du ikke skal bekymre dig, om du har en høj nok kølekapacitet i det her amerikaner køleskab. Der er også en fin kapacitet, når det kommer til den fryser, samt en gennemsnitlig indfrysningskapacitet. Prisen på det her meget flotte amerikaner køleskab, er heller ikke særlig høj, så de fleste kan finde råd til at købe den.

Energiklasse

Energiklassen er enormt vigtig, fordi den afgør nemlig, hvor dyr den er i drift. Det her flotte amerikaner køleskab, har en meget god energiklasse, der er på A+ hvilket er rigtig højt. Den har et årligt strømforbrug, der er på 419 kWh om året, når det kommer til strømforbruget.

Kølekapacitet

For at få mest muligt plads, skal du kigge på hvor stor, en kølekapacitet dit amerikaner køleskab er udstyret med. LG GSJ760WBXV har en god kølekapacitet, der er på 405 liter hvor alt dette, bliver nedkølet med ventileret køling. Som er en blæser, der blæser den kolde luft rundt, det betyder at temperaturen er den samme hele vejen rundt.

Frysekapacitet

Der er både vanddispenser, dispenser til isterninger og knust is, dette fylder en smule i maskinen. Derfor har den også, en frysekapacitet der er lidt mindre, men stadig nok til et almindeligt brug. Det her amerikaner køleskab, har en frysekapacitet på 196 liter, mens den har en indfrysningskapacitet på hele 12 kg mad i døgnet.

Pris

Med en pris der, er på 11.999 kr. kan du her, købe et enormt elegant amerikaner køleskab. Det er et amerikaner køleskab, der er i rigtig stærk kvalitet, der også kan holde i mange år. Ved at købe et produkt, som det her får du, både køleskab men også et fryseskab samlet i et produkt.

Ekstraudstyr

Elektronisk temperaturstyring, direkte vandtilførsel, LED belysning er bare nogle, af de former for ekstraudstyr, som er med i købet af dette amerikaner køleskab.


LG GSJ761PZTZ

Hvis du ikke kun, vil købe høj kvalitet, men også går meget op i design. Så er det her amerikaner køleskab fra LG, bestemt et ekstra kig værd, hvis du både vil have et effektivt men, også et rigtig flot amerikaner køleskab. Der er en enormt smart funktion, i det her amerikaner køleskab, som hedder Door-in-door der er en lille dør, som du kan åbne. Dette holder temperaturen ved lige, samt sørger for at temperaturen ikke, bliver ændret ved at åbne den store dør. Den er udstyret med en moderne kompressor, der gør at den har en meget god energiklasse, samt et utrolig lavt energiforbrug. Kølekapaciteten er god nok, til en familie der er på, omkring 4-5 medlemmer hvor den let kan klare dette. Derudover har den selvfølgelig også en fryser, der sidder i samme skab, så de er meget tætte på hinanden og let tilgængelige. Den pris som dette amerikaner køleskab koster, er meget gennemsnitlig når, det kommer til den her liste over disse 5 forskellige amerikaner køleskab.

Energiklasse

Alt efter hvilken temperatur, du gerne vil have, kan du vælge det via din smartphone. Dette gør at du, kan kontrollere temperaturen på dine madvarer, helt optimalt samt få besked hvis der sker fejl. Der er en god energiklasse, der er på A++ hvilket er rigtig højt, mens den faktisk kun har et strømforbrug på 376 kWh om året i strøm.

Kølekapacitet

Der er ikke meget forskel, når man kigger på kølekapacitet, på det her amerikaner køleskab. Samt når man kigger, på de modeller der er før, det her amerikaner køleskab. Den har nemlig den samme kølekapacitet, som giver dig meget plads, til at opbevare madvarer, kølekapaciteten er på 405 liter.

Frysekapacitet

LG GSJ761PZTZ har en effektiv frysekapacitet, både når det gælder, hvor meget der er plads til og indfrysningskapaciteten. Der er plads til en god portion madvarer, fordi det her amerikaner køleskab har en frysekapacitet på 196 liter, mens den har en indfrysningskapacitet på 12 kg i døgnet.

Pris

Når du skal købe kvalitet, behøver du ikke skulle, betale spidsen af en jetjager for det. Hvilket dette amerikaner køleskab, er et rigtig godt bevis på, fordi den koster kun 11.999 kr. Det er ikke nogen høj pris, men stadig et højt engangsbeløb, når der skal ud og købes et helt nyt køleskab.

Ekstraudstyr

Der er en vandbeholder, så du ikke risikere lækage ved direkte vandtilførsel, denne beholder er på 4 liter, som du selv kan vælge når du fylder op.


LG GMX844MCKV InstaView

Har du ikke brug for, et stort amerikaner køleskab som fylder rigtig meget, så kig på det her amerikaner køleskab. Det fylder ikke særlig meget, den har en højde på 179 centimeter, en bredde på 83,5 centimeter, en dybde på 73,4 centimeter og så vejer den omkring 133 kg at flytte rundt på. Med en effektiv energiklasse, er den ikke særlig dyr når det gælder strømforbruget, fordi den bruger nemlig ikke særlig meget strøm om året. Fordi det er et mindre amerikaner køleskab, så har den også en mindre kølekapacitet, der passer til 3 personer. Frysekapaciteten er også mindre, men der er stadig en god kapacitet, der gør det lettere at nå dagligdagens madvarer der er frosne. Prisen er ret høj, en af grundene til dette er fordi, den har rigtig meget ekstraudstyr. Med en funktion der hedder instaview, kan du banke 2 gange på den ene låge, så kan du se hvad der er inde i dit køleskab.

Energiklasse

Før du købet et amerikaner køleskab, skal du sikre dig at, som noget af det første at kigge på energiklassen. Det har nemlig en rigtig stor betydning, for hvor meget du kommer, til at betale i strøm hvert år den står tændt. Denne model har en energiklasse, der er på A+ hvilket er meget gennemsnitligt, mens den også kun bruger 380 kWh om året.

Kølekapacitet

Det er blevet nævnt, at det her amerikaner køleskab, ikke har samme størrelse som de andre. Dette betyder at køle kapaciteten, ikke er lige så høj som de andre modeller, dette amerikaner køleskab har en kølekapacitet der er på 280 liter. Denne mindre kølekapacitet gør, at hvis i er en stor familie, burde der kigges på et andet amerikaner køleskab.

Frysekapacitet

Der er også en mindre frysekapacitet, det skal dog ikke begrænse dig, fordi det er ofte kun en uges tid i madvarer, som man har i et køleskab som dette. LG GMX844MCKV InstaView, har en frysekapacitet på 143 liter, hvor den også har en indfrysningskapacitet på 10 kg om dagen.

Pris

På grund af de mange ekstra funktioner, så behøver du ikke, betale en meget høj sum for at købe det her amerikaner køleskab. Det er dog stadig, et af de amerikaner køleskab som koster mest, blandt disse 5 forskellige modeller, det har et prisskilt der er på 17.129 kr.

Ekstraudstyr

Der er både vand dispenser og isterning dispenser, til almindelige isterninger og knust is.


LG GSX960NSAZ InstaView

Det her er det sidste amerikaner køleskab, der er placeret på denne liste, det betyder dog ikke at det er et dårligt amerikaner køleskab. Det er måske et af de, amerikaner køleskab som er den bedste, på hele denne liste over 5 forskellige amerikaner køleskab. Det er et amerikaner køleskab, som har fået rigtig gode anmeldelser, af både forbrugerne men også eksperterne. Det har en rigtig god energiklasse, det er blandt de bedste, hvilket gør strømforbruget enormt lavt og billig i drift. Det har selvfølgelig også, en rigtig stor kølekapacitet samt, en gennemsnitlig størrelse når det kommer til et amerikaner køleskab. Frysekapaciteten er også meget god, så du ikke mangler plads, når du vil fryse mad eller rester fra dagen før ned. Den eneste ulempe ved dette produkt, kan kun være prisen for at købe det, fordi den er nemlig ret høj at købe.

Energiklasse

Med en enormt god energiklasse, koster den ikke mange penge, når det gælder driftsprisen på LG GSX960NSAZ InstaView. Energiklassen er på A++, mens den har et strømforbrug, der er på 376 kWh om året ved konstant drift hele året rundt.

Kølekapacitet

Der er en høj kølekapacitet, hvilket er meget behjælpeligt, hvis der bliver købt stort ind. Du vil uden problemer, kunne købe ind til en uge ad gangen, putte det du ikke skal bruge i starten i fryseren. Mens resten kommer i køleskabet, der er en kapacitet som er 405 liter.

Frysekapacitet

Der er en rigtig fin frysekapacitet, på det her amerikaner køleskab, hvor du kan opbevare en god del mad. Dette amerikaner køleskab er udstyret, med en frysekapacitet på omkring 196 liter. Selvom i er en familie, på 4-5 medlemmer, store som små, kan du uden problemer have nok plads i dette produkt.

Pris

Det er som sagt den eneste ulempe, nemlig at prisen måske er lidt høj, det er dog med sikkerhed dine penge værd i sidste ende. Fordi du køber et produkt, der er i ekstrem høj kvalitet, men også meget holdbar, alt dette kan du købe for en pris på 22.990 kr.

Ekstraudstyr

På fronten af maskinen, sidder der en skærm, som du kan banke på 2 gange. Når du gør det, kan du se ind i selve køleskabet, hvis du mangler noget og ikke behøver at åbne køleskabet for at beholde på temperaturen.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste amerikaner køleskab i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, kølekapacitet, frysekapacitet, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige amerikaner køleskab når de skal ud og købe et nyt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse amerikaner køleskab, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige amerikaner køleskab og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.