Alle har brug for en god sanseoplevelse

Vi bruger alle hele tiden vores sanser. Men sanserne skal hele tiden stimuleres for at de kan forblive skarpe og stadig kan udvikle sig. Derfor er det vigtigt med sanseoplevelser. Det kan du få hos Drewsen. Og ovenikøbet i forhold til flere af dine sanser.

Drewsen er fuld af oplevelser

Drewsens beskrives bedst som to huse fulde af oplevelser og steder, hvor sanserne kan blive forstærket og stimuleret. Begge huse er beliggende i smukke og historiske omgivelser henholdsvis i Silkeborg i det gamle Rådhus, og en den gamle bank i Odense. To Drewsen huse med fokus på lækkert håndværk, kvalitet og stor passion.

Bang & Olufsen er kendt for lækkert design

Bang & Olufsen eller blot B&O er den dansk virksomhed, der designer, udvikler og sælger Hi-Fi produkter, som TV, højtalere og musiksystemet. Virksomheden blev grundlagt i 1925, har hovedsæde i Struer, har omkring 1000 ansatte, og er specielt kendt for lækkert design og kvalitet i produkterne.

Oplev produkterne

Drewsen er autoriseret Bang & Olufsen forhandler, og i deres huse kan du afprøve produkterne, og lade dig inspirere dig til at bygge dit eget univers omkring Ban & Olufsen. Du kan udforske mulighederne hos Drewsen, og se hvordan du kan integrere dit TV eller højtalere i dit hjem eller måske skabe et multirum i din bolig.

Få en madoplevelse

En af de vigtigste sanser er smagssansen. Hos Drewsen kan du få en stor madoplevelse, er baseret på håndværk i kvalitet. Med passion og kvalitet for øje serveres i Drewsens spisehuse lækker mad, men også skønne cocktails, specielt udvalgte vine, og så kaffe på udvalgte. bønner. Du får virkelig stimuleret sanserne, når du besøger Drewsens. Og det gælder både hvis det er morgenmad eller aftensmad du gerne vil nyde eller hvis der skal fejres en fødselsdag eller noget andet helt specielt.