All-in-one Computer Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste all-in-one computere på markedet, når man skal ud og købe en ny all-in-one computer. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte all-in-one computere. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, processor, grafikkort, harddisk, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Apple iMac 27 MRR02DK/A

Alle kender til Apple, når det kommer til mobiltelefoner, eller computere så er det en stabil computer. En Apple Imac er ikke egnet, til at blive brugt til gaming, men mest til arbejdsopgaver. Fordi en Apple computer, er egnet til arbejdsopgaver, det er fordi at hvis den kan trække den gældende opgave, så kan den uden problemer klare det. Det er en all-in-one computer, der har en meget stærk processor, som kan klare selv vanskelige opgaver. Grafikkortet er også rigtig godt, men som sagt er det, ikke egnet til at spiller tunge videospil fra. Med en stærk harddisk, der har en rigtig god kapacitet, men også er hurtig til at arbejde med data. Den eneste ulempe ved at, vælge en computer fra Apple, det er prisen som de er kendte, for at have ret høje på alle deres produkter.

[afp id=”915″]

Processor

Den processor som sidder, i denne all-in-one computer, det er en processor fra Intel. Det er nemlig en i5 processor, hvilket er en stærk processor, som giver din computer mange kræfter. Det er en processor der, har en processor hastighed, som ligger på 3,1 Ghz ved normal hastighed, mens den ved turbofunktion kan køre helt op til 4,3 GHz.

Grafikkort

Det er også en all-in-one computer, der har et rigtig godt grafikkort, hvilket kan håndtere tunge opgaver. Dette grafikkort hedder AMD Radeon Pro 575x, det har en grafikkort hukommelse, der ligger på 3,7252 GB. Det er et grafikkort, der er egnet til arbejde, men ikke så tunge titler du kan finde, på spil markedet.

Harddisk

En hybridharddisk er en blanding, af en almindelig HDD harddisk, med en SSD harddisk også. Dette gør at du får en mellemhurtig harddisk, der hurtigt arbejder med din data, men heller ikke er for dyr. Der sidder en hybridharddisk, i Apple iMac 27 MRR02DK/A, som har en kapacitet på 931 GB.

Pris

Apple er et mærke, der ofte koster ret mange penge, men det er også fordi. At hvis din Apple computer, kan køre et spil eller et program, så kan den gøre det uden problemer. Den her computer koster, omkring 16.995 kr. som er en rigtig god pris, for en all-in-one computer i høj kvalitet.

Ekstraudstyr

Der er 7,45 gb ram i computeren, mens der er plads til op til 64 Gb ram i alt. Derudover sidder der et trådløst netværkskort, som gør at du kan logge på Wifi forbindelsen i dit hjem.


ASUS Zen AiO ZN242GDT

Hvis du ikke har meget plads, så er en all-in-one computer, måske en rigtig god mulighed. Den her model fra Asus, er en rigtig god computer, som både kan klare gaming men også kontorarbejde. Det er en all-in-one computer, de fleste vil kalde en middel gaming computer, der kan spille mellemtunge titler i gaming. Processoren er rigtig stærk, faktisk er den designet til gaming, samt tungere kontor opgaver. Denne all-in-one computer har, et rigtig fint grafikkort men alligevel, ikke et der er egnet til meget store titler. Harddisken har en god kapacitet, så du kan gemme mange spil, eller videoer på harddisken. Det er den all-in-one computer på, den her liste over 5 forskellige computere, der er den billigste all-in-one computer. Denne computer er en god mulighed, hvis du ikke har meget plads, men stadig ønsker en gaming computer.

[afp id=”916″]

Processor

Den kraftige processor som ASUS Zen AiO ZN242GDT, er udstyret med hedder, Intel i5 8300H processor. Den egner sig enormt godt, til at spille spil med, men den kan også let klare andre opgaver. Processoren har en hastighed på 2,3 GHz, mens den med turbofunktion kan, yde en hastighed på op til 4 Ghz.

Grafikkort

Denne all-in-one computer, er udstyret med et nyere grafikkort, som er rigtig stærkt men det holder også prisen nede. Det grafikkort som sidder, i computeren hedder GeForce GTX 1050, som er et mellemklasse grafikkort. Det har en grafikkort hukommelse, der ligger på 4 Gb hvilket er rigtig godt.

Harddisk

Der sidder 2 forskellige harddiske, i den her computer, hvilket er rigtig godt. Den første harddisk er en SSD harddisk, den har en kapacitet på 256 GB, hvor man typisk har styresystem og lignede på. Dette gør den hurtig, mens den anden harddisk er en HDD harddisk, hvor man ofte opbevarer større filer på.

Pris

Selvom det der den all-in-one computer, som koster mindst på denne liste, så er det en lav pris for en stærk computer. Det er en computer, som er alle pengene værd, hvis der ikke er meget plads til at have den stående. Denne computer har en pris, som ligger på 10.109 kr.

Ekstraudstyr

Der er både bluetooth og trådløst netkort, integreret i computeren, så du ikke behøver tage et kabel med rundt. Men bare kan hoppe på WIFI, mens computeren også kun vejer 5 kg.


Apple iMac 21,5 MRT42DK/A

Er du en kæmpe fan af Apple, så er den her all-in-one computer, valget for dig. Den har en enormt god skærm, der er en Retina 4k skærm, hvilket giver dig et super skarpt billede. Computeren vejer kun 5,6 kg, mens højden er 45 centimeter, bredden er 52,8 centimeter samt en tykkelse, som kun er på 17,5 centimeter inklusive fod. Der sidder en meget kraftig processor, som har mange kerner, hvilket giver dig en hurtig processor. Der sidder desuden også, også et rigtig fint grafikkort, i en computer som kan meget mere end kontorarbejde. Med en hybridharddisk, får du en harddisk som, håndtere data hurtigt og har en fin kapacitet. Prisen på denne all-in-one computer, er rigtig god så, du ikke skal betale en jetjager for den.

[afp id=”917″]

Processor

Denne rigtige fine computer, er som sagt udstyret med, en stærk og effektiv processor. Det er en Intel i5 processor, som har 6 kerner, 12 tråde i alt. Det giver din processor en hurtig hastighed, der ligger på 3.0 GHz, mens turbofunktionen yder en hastighed på op til 4,1 GHz.

Grafikkort

Med et AMD Radeon 560x, går du ikke ned på grafik, når du vil se film eller spille spil. Det er et grafikkort som, godt kan klare en 4k opløsning, selv når det er krævende film. Der er 4 Gb Vram i dette grafikkort, som er en mængde der er, meget gennemsnitlig når det kommer til et grafikkort.

Harddisk

Den harddisk som sidder i Apple iMac 21,5 MRT42DK/A, er en hybridharddisk, der både er hurtig men også har en god kapacitet. Kapaciteten er på omkring 1.000 Gb, de fleste personer har ikke brug, for mere plads end dette da, det er en høj kapacitet til en computer.

Pris

Selvom den her all-in-one computer, er en rigtig god computer, så er den faktisk ikke ret dyr. Hvis du vil købe en computer, fra en producent som Apple, en computer som den her koster 12.995 kr. Det er ikke en høj pris, når man kigger på mærket af computeren, der ofte koster rigtig mange penge.  

Ekstraudstyr

Skærmen har en opløsning, som er på 4096 x 2304, dette er en 4k opløsning. Der sidder 2 USB-C porte, samt 4 USB 3.0 porte i fra start, så du ikke behøver at mangle stik til diverse udstyr.


HP EliteOne 1000 G1 AIO

Nummer 4 på denne liste, er en computer der, er en topmoderne kontor computer. Den her brugervenlige computer, er en topklasses computer, hvis du vil have en stærk computer til dit arbejde. Den skærm som følger med, er en meget stor 34 tommer kurvet skærm, så du kan have flere programmer åbne på samme tid. Der sidder en meget stærk processor, som gør din computer meget hurtig, mens der også sidder 16 gb ram i computeren. Der er plads til maksimalt 32 Gb ram, hvis du ikke syntes at 16 Gb er nok til dit behov. Det der gør den her computer, til en perfekt kontor computer, det er at den kun har integreret grafikkort. Harddisken som sidder i den, er en meget hurtig harddisk, der behandler din data lynhurtigt men kapaciteten også er høj. Prisen på denne all-in-one computer, er dog også ret høj, men du får rigtig meget computer, for dine penge.

[afp id=”918″]

Processor

Der sidder en rigtig stærk processor, i den her all-in-one computer, som kan håndtere meget store opgaver. Der sidder nemlig en Intel i7 processor, som både kan håndtere billede redigering, samt video redigering uden at brokke sig. Med 7 kerner kan den, køre en hastighed som er på 3,6 GHz, mens den på toppen kan køre hele 4,2 GHz.

Grafikkort

Der sidder ikke et eksternt grafikkort, men der er kun et integreret grafikkort, hvilket også betyder at den ikke kan game på højt niveau. Men det er heller ikke, det tanken har været, da den blev designet denne computer. Dog hedder det integreret grafikkort, Intel HD Graphics 630, hvilket er et rigtig fint integreret grafikkort.

Harddisk

Med en af de hurtigste harddiske, får du en lynhurtig computer, som ikke bare håndtere data hurtigt, men også starter op på sekunder. Der sidder en velkendt M.2 SSD harddisk, i den her rigtige stærke computer, HP EliteOne 1000 G1 AIO har en harddisk på 1000 GB.

Pris

Prisen er også ret høj, en af grundene til dette, er fordi den fylder minimalt men er meget stærk. Den her all-in-one computer, er dog dine penge værd, fordi den er meget god. Hvis du skal købe, den her computer skal, du betale et beløb som er på 26.621 kr.

Ekstraudstyr

Der følger ikke ekstraudstyr med, hvilket heller ikke er nødvendigt, da den her computer har meget godt udstyr.


Microsoft Surface Studio 2

Hvis du er designer, som har brug for at, teknikken bare fungerer hver eneste gang. Så tag et ekstra kig, på en all-in-one computer, som den her fra Microsoft. Det er en super stærk computer, som ikke kun fungerer, til at designe billeder eller lave videoredigering. Den kan også uden problemer, bruges til at spille nogle af, de største titler på markedet. Processoren er en af de stærkeste, på vores liste over all-in-one computere, hvilket giver dig en stærk og hurtig computer. Grafikkortet er ingen undtagelse, når det kommer til at, give kræfter til en stærk computer. Harddisken er også stor, så du kan gemme både billeder og videoer, samt mange spil uden at mærke forskel på hastigheden. Hvis du lever som designer, så skal din arbejdsmaskine, bare være i orden, så er prisen underordnet til dette formål, dog er prisen på den her computer ret høj.

[afp id=”919″]

Processor

Der sidder en stærk processor, i den her all-in-one computer, der uden problemer vil kunne klare krævende opgaver. Der sidder en Intel i7 7820 HQ processor, i den her maskine mens processoren har, en hastighed som er på 2,9 GHz, mens den under turbofunktion, kan yde hele 3,9 GHz.

Grafikkort

Microsoft Surface Studio 2 har et kraftigt grafikkort, der uden nogen form for brok, vil kunne se billeder eller film i højeste opløsning. Derudover kan den også, spille computer spil der kræver at, du har et stort grafikkort. Der sidder nemlig et Nvidia Geforce 1070 GTX, som har hele 8 Gb ram i sig, det giver din computer ekstra kræfter.

Harddisk

Med en SSD harddisk, starter din computer alle programmer, hurtigt op på meget kort tid. Denne SSD harddisk har, en høj kapacitet på 1000 Gb, med sådan en kapacitet kan du gemme mange spil. Der sidder desuden også, hele 32 gb ram i maskinen, som hurtigt håndtere meget store mængder data.

Pris

Den eneste ting som, måske kan skræmme folk, det er når de ser prisen. Microsoft Surface Studio 2, har nemlig en ret høj pris, men du vil få masser af kræfter til at, designe billeder eller film på din computer. Dog er prisen på 39.272 kr. ret høj, men du vil blive meget tilfreds med dit køb.

Ekstraudstyr

Der følger en prøveperiode på 30 dage, til programmet Microsoft Office 365.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste all-in-one computere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom processor, grafikkort, harddisk, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige bedste all-in-one computere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse all-in-one computere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige all-in-one computere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.