Airfryer Fra Philips Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste airfryere fra Philips på markedet, når man skal ud og købe en ny airfryer. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte airfryere fra Philips. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, kapacitet, pris, størrelse og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Philips HD9650 Airfryer

Kan du godt lide pomfritter, men du vil ikke have at, de skal være fuld af olie. Så burde du overveje at, købe en airfryer, sådan en maskine bruger betydeligt, mindre olie end en normal frituregryde. Det er nemlig sundere, men også billigere, da du netop ikke skal bruge lige så meget olie. Denne maskine har en høj effekt, som skal sørge for at, opvarme maden du putter i den. Derudover har den også, en kapacitet som er rigtig god, så du ikke skal lave det over flere gange. Den her maskine har en pris, som er meget fair, netop fordi den holder i rigtig lang tid. Den har desuden også en størrelse, som sikrer en høj stabilitet, når den står på bordet. Forbrugerne og ekspert testerne, har rost Philips køkkenudstyr, meget højt da de leverer en høj kvalitet.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.840,00 1.840,00 Til Butikken
1.918,00 1.918,00 Til Butikken
1.918,00 1.918,00 Til Butikken
1.999,00 1.999,00 Til Butikken

Effekt

Jo højere kapacitet, jo mere strøm kræver det, derfor har denne model også en ret høj effekt. Hvilket selvfølgelig betyder at, den koster lidt mere i strøm, men stadig ikke så meget at, den sprænger strøm budgettet. Denne model har en effekt, som er på 2.225 Watt, som også er den højeste effekt, blandt disse 5 airfryere fra Philips.

Kapacitet

Udover at have den højeste effekt, så har denne airfryer også, den højeste kapacitet. Hvilket gør at du, kan lave store portioner, som passer rigtig godt, til 2 personer på en gang. Philips HD9650 Airfryer har en kapacitet på 1,4 kg ad gangen, som du kan putte i maskinen.

Pris

På trods af alle de gode funktioner, så koster den faktisk ikke ret meget, hvis du skal ud og købe den. Så skal du kun betale, en lille sum af 1.499 kr. for et produkt i høj kvalitet, som bare fungerer rigtig godt.

Størrelse

For at du ikke skal risikere at, vælte den mens du anvender den, så har den en god størrelse samt vægt. Højden er på 31,5 centimeter, en bredde på 32,1 centimeter, en dybde på 43,3 centimeter og en vægt på 8 kg.

Ekstraudstyr

Der er timerfunktion, autosluk, temperaturkontrol, digitalt display og de aftagelige dele tåler opvaskemaskine.


Philips HD9621 Airfryer

Hvis du godt kan lide at have, et stilrent produkt, som både er effektivt, men også er meget godt ud. Så skal du tage et ekstra kig, på en model som den her, da den er enormt flot. Det er en airfryer, som har meget rene linjer, som er lette at tørre af med en fugtig klud. Effekten er selvfølgelig, meget lav som gør den billig, når det kommer til strømforbrug. Mens den stadig kan give, airfryeren nok kræfter, til at kunne tilberede maden perfekt. Den har en god kapacitet, som gør sig velegnet, til et par som elsker at spise lidt sundere. Mens prisen også er rigtig god, så du ikke føler du har, betalt for meget for den. Det er en airfryer, som ikke fylder ret meget, uanset hvor du gerne vil have den til at stå.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.293,00 1.293,00 Til Butikken

Effekt

En lav effekt er altid at foretrække, da det sikrer dit elforbrug, ikke stiger til vejrs. Så du pludselig ikke har råd, til at kunne betale din strømregning. Derfor har en airfryer, som den her, kun en effekt på 1.425 Watt. Som betyder at, den er billig i drift, men også holder effektiviteten oppe.

Kapacitet

Det er ikke ofte at, en person kan spise over 800 gram, pomfritter på en gang. Derfor er kapaciteten, omhyggeligt valgt da denne airfryer, blev designet til at starte med. Den har nemlig en kapacitet, som er på 0,8 kg, som er mere end rigeligt til 2 normale mennesker.

Pris

For en pris på kun 1.211 kr. kan du købe Philips HD9621 Airfryer, som er en airfryer, i meget høj kvalitet. Som kan holde i mange år, selv hvis du bruger den hver dag. Du skal bare huske at, behandle den ordentligt, samt rengøre den hver gang efter brug.

Størrelse

Denne airfryer fylder meget lidt, da den har nogle mindre mål, som gør at du let kan gemme den af vejen. Den vejer kun 5,3 kg, mens højden er på 29,2 centimeter, bredden er på kun 26,6 centimeter og dybden er på små 36,5 centimeter.

Ekstraudstyr

En af grundene til at den er let, er fordi den er produceret i plastik, derudover har den også timerfunktion, autosluk, temperaturkontrol og de dele som kan tages af kan tåle at, blive puttet i opvaskemaskinen for at blive gjort rent.


Philips HD9741 Airfryer

En airfryer er ikke kun beregnet til pomfritter, du kan faktisk tilberede, mange former for måltider i den. Du kan fx lave kylling, lasagne, faktisk stort set, alt hvad hjertet begærer. Den eneste forskel, er at du bruger meget mindre olie, i forhold til en normal frituregryde. Effekten er meget gennemsnitlig, så du holder strømniveauet nede, men effektiviteten oppe, så du har en god samvittighed. En høj kapacitet, til at lave store portioner, som denne airfryer let kan tilberede. Et kvalitetsprodukt som dette, skal ikke koste for meget, derfor er den her model også billig at købe. En kæmpe fordel er, at den ikke er ret stor, så du kan have den med på farten, hvis det er ønsket, mens den heller ikke vejer ret meget.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.084,00 2.084,00 Til Butikken

Effekt

For at du kan få en airfryer, som er meget god i drift, men stadig ikke bruger for meget strøm. Så skal du finde en effekt, som er på en hårfin grænse, som den her model selvfølgelig har. Den er udstyret med en motor, som har en effekt på 1.500 Watt.

Kapacitet

Med en kapacitet på 0,8 kg, kommer du ikke til at opleve problemer, med madlavningen hvis i er et par. Da du vil have rigeligt, med plads til at fylde jeres maver, med mad på en god aften. Den er desuden udstyret, med 4 forskellige programmer, som du hurtigt kan vælge mellem, ved at trykke på en enkelt knap.

Pris

En airfryer som den her, har en lav pris, som kun er på 1.499 kr. Philips HD9741 Airfryer, er en billig airfryer, som fungerer meget godt. Hvis man gerne vil, spise lidt sundere, men stadig gerne vil have smagen af usundt mad.

Størrelse

En kæmpe fordel, hvis man ikke har meget skabsplads, det er at købe en airfryer som ikke fylder meget. Her kommer Philips HD9741 Airfryer, ind som en meget god mulighed, den er nemlig ikke ret stor. Højden er på 28 centimeter, dybden på 36,5 centimeter, bredden på 26,6 centimeter og en vægt på kun 5,3 kg.

Ekstraudstyr

Timerfunktion, digitalt display, automatisk sluk, temperaturkontrol og tåler opvaskemaskine.


Philips HD9240 Airfryer

Selvom den her airfryer, er placeret sidst på, vores liste over 5 airfryere fra Philips. Så betyder det ikke at, det er en dårlig airfryer, tværtimod faktisk er det en meget god model. Forbrugerne og eksperterne, har rost denne model meget højt, da den har klaret alle test til bravur. Den har en kraftig motor, som yder en meget høj effekt, netop fordi den også har en utrolig høj kapacitet. Mens prisen er meget overkommelig, selv for en husstand, som ikke har det største budget. Det er en af de større modeller, som fylder lidt mere end de andre, som er blevet nævnt tidligere. Det er meget fornuftigt at, købe en airfryer da det er sundere, men smager også bedre.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Effekt

Med en effekt på 2.100 Watt, samt 4 forskellige programmer, kan du opnå en høj temperatur. Som du selvfølgelig let, kan vælge mellem, ved at trykke på en enkelt knap. Fordi den kan opnå, en høj temperatur, kan du hurtigere lave maden færdigt.

Kapacitet

Er i flere personer i husstanden, så skal du sørge for at, købe en airfryer som har en høj kapacitet. Fordi det kan være irriterende at, skulle lave maden over flere gange, fordi kapaciteten er for lille. Philips HD9240 Airfryer har en høj kapacitet, faktisk en af de største, blandt disse 5, den har en kapacitet på 1,2 kg.

Pris

Et produkt som er i høj kvalitet, samt den er enormt effektiv, skal ikke koste for meget. En model som den her, har en lav pris, som faktisk kun er på 1.499 kr. Hvilket ikke er mange penge, da den kan holde i mange år, så i teorien betaler du kun et lavt beløb i måneden for den.

Størrelse

Det er en af de større drenge, som er på listen, over disse 5 forskellige airfryers fra Philips. Den måler 30,2 centimeter i højden, 31,5 centimeter i bredden, mens den også måler 42,3 centimeter i dybden. Den har en høj vægt, som er på hele 7 kg, så den er meget stabil.

Ekstraudstyr

Der er ikke brug for meget, ekstraudstyr da det ofte, hiver prisen højere op når du skal købe den. Der er dog stadig digitalt display, autosluk funktion, timer funktion og temperaturkontrol.


Philips HD9220 Airfryer

Bor du alene eller sammen med en enkelt person, så har du ikke brug for, en stor airfryer til at stå og fylde. Det er lige nøjagtigt, hvad den her airfryer ikke gør, da det er en mindre model. Men som stadig fungerer meget godt, til maksimalt 2 personer, som godt kan lide sundt mad med en smag af olie. Den har en lav effekt, så du sparer penge på strøm, men også er god mod miljøet. Den har som sagt en kapacitet, som ikke er alt for høj, hvilket også betyder, hvis i er en større familie, at i måske skal købe en mere. Derudover har den også en pris, som er meget lav, så du ikke skal spare sammen i lang tid, for at få råd til den. Det er en mindre model, hvilket betyder at den ikke fylder, særlig meget i hverdagen.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Effekt

Der er mange som går op i at, man sparer penge på strøm, men også at man er god mod miljøet. Derfor har den her model, også en effekt som er i den lave ende, hvilket giver dig en god mave fornemmelse. Med en effekt på kun 1.425 Watt, bruger den meget lidt strøm, mens du forbliver sund.

Kapacitet

Effekten og kapaciteten hænger sammen, når man snakker airfryer, hvor denne airfryer, har en lav effekt. Hvilket også betyder at, den har en mindre kapacitet, som kun er på cirka 800 gram. Som passer til et par mennesker, eller en enkelt person, som har en stor appetit.

Pris

Prisen er i den lave ende, når man kigger på andre airfryere, som kommer fra en anden producent. Philips HD9220 Airfryer koster kun 1.090 kr. som en studerende, ikke burde have svært, ved at spare sammen til. Det kan dog godt tage noget tid, men det er en meget god mulighed, så behøver du ikke bestille take away.

Størrelse

På trods af det er en mindre model, så har den alligevel, en enormt høj stabilitet. Den her airfryer, har en højde på 31,5 centimeter, en bredde på 28,7 centimeter, en dybde på 38,4 centimeter og en vægt på 7 kg.

Ekstraudstyr

Hvis du ved præcis, hvor lang tid dine pomfritter skal have, så kan du sætte en timerfunktion til. Mens de aftagelige dele, selvfølgelig tåler opvaskemaskine og der er temperaturkontrol.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste airfryere fra Philips i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, kapacitet, pris, størrelse, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige airfryere fra Philips når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse airfryere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige airfryere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.