Aircondition Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste aircondition på markedet, når man skal ud og købe en ny aircondition. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte aircondition. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, kapacitet, lydniveau, pris. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


EEESE Alba

En aircondition er et nødvendigt redskab, når det er sommer, især hvis man bor højt oppe. Temperaturen kan nemlig hurtigt, blive meget høj og der er, kun meget få ting som hjælper. Hvor en aircondition er fantastisk at, have i hjemmet for at køle det ned, eller hvis det er for koldt, kan du faktisk også opvarme rummet med den. Denne aircondition har en energiklasse, der er rigtig god, mens den på samme tid er meget effektiv. Du kan stille den her aircondition, i rigtig mange rum, før den opnår den maksimale kapacitet at køle ned. Den larmer ikke særlig meget, selv om den kører på fuld styrke, hvor den arbejder mest. En aircondition er et fantastisk stykke maskine, der er alle pengene værd, fordi du kommer ikke til at svede i det rum længere. Hvis du vil købe, en aircondition som denne køber, du ikke bare en maskine. Du køber et produkt, der er rigtig effektiv til alle, de funktioner som den har.

Energiklasse

Ofte har man en aircondition, kørende i mange timer ad gangen, hvor det så er vigtigt med en energiklasse der er god. Det har nemlig stor betydning, for hvor meget den koster, når det kommer til strømforbruget. Den her enormt kraftige model, har en energiklasse der er på A, mens den bruger 0,8 kWh i timen.

Kapacitet

Det kan godt være at, den måske ikke har den største kapacitet, men den er særdeles effektiv. Det maksimale rum denne aircondition, kan stå i må helst ikke, have en større størrelse end 20 kvadratmeter. Den kan dog godt klare, større rum men ikke, lige så effektivt som ved mindre rum.

Lydniveau

En samtale mellem to voksne mennesker, svarer til et lydniveau på 70 dB, når det foregår i et normalt toneleje. Når EEESE Alba kører, på fuld styrke har det kun, et lydniveau der ligger på 65 dB. Det betyder at du ikke, køber et produkt som, larmer specielt meget når den køler rummet af.

Pris

Selv om du vil gerne, vil købe en aircondition i meget høj kvalitet, men stadig gerne vil have det til en fornuftig pris. Så tag et ekstra kig, på denne model fordi, den har nemlig ikke nogen høj pris. Når den her aircondition, skal købes koster den kun, en sølle sum på 1.954 kr.

Ekstraudstyr

Udover at kunne afkøle luften, så kan den også opvarme luften, mens den også kan affugte dit rum.


DELONGHI PAC EX130

Det her er den første model, der er fra producenten DELONGHI, der har produceret en meget kraftig aircondition. Hvis du vil købe, en aircondition til dit hjem, hvor den ikke behøver stå i et mindre rum. Denne aircondition er egnet, til et større hjem hvor, det godt kan blive for varmt, eller hvis i oplever fugt i hjemmet. Med en god energiklasse, kan du have den stående samt, have den kørende hver eneste dag, uden at den koster for mange penge i strøm. Den kan uden problemer, fungere i et stort rum, netop fordi den har en kapacitet til et stort rum. Lydniveauet kan variere fra lavt til højt lydniveau, hvor det højeste er ret larmende, men ikke noget du vil ligge mærke til. Det er en aircondition, der har en pris som måske er, lidt til den høje side fordi den er nemlig ret dyr at købe.

Energiklasse

Det her er ikke, en aircondition der bruger meget strøm, den har et lavt strømforbrug. Derudover har den en energiklasse, der er rigtig god, så den bruger mindst muligt strøm. Energiklassen denne aircondition er udstyret med, den ligger på A, hvilket er en af de bedste mulige. Hver time den står kørende, bruger den 1,3 kWh i strøm, der ikke er i den høje ende.

Kapacitet

Denne aircondition har en kapacitet, der er rigtig stor, hvilket betyder at den kan stå i store rum. Før den overhovedet kommer, til at opleve vanskeligheder med at, kunne nedkøle rummet som den står i. Det største rum den har mulighed, for at kunne holde nedkølet, det er på 48 kvadratmeter som er meget stort.

Lydniveau

En kæmpe fordel ved at, købe en aircondition som DELONGHI PAC EX130, det er det lave lydniveau den har. Du køber ikke noget larmende produkt, hvilket er en stor fordel, da du ikke bliver forstyrret af den under drift. Lydniveauet på den her aircondition, det er på kun 64 dB, der er meget lavt og vellidt blandt forbrugerne.

Pris

Når du ser prisen, for at købe denne maskine, kan det godt lyde som mange penge. Men det er med garanti, en maskine der er pengene værd at købe, fordi når du først har prøvet en aircondition. Så vil du aldrig undvære, en aircondition igen fordi, det er en fantastisk maskine at have, alt det kan du købe for 5.799 kr.

Ekstraudstyr

Du kan også anvende, den som en affugter hvis, du fx har en kælder eller lignede.


DELONGHI PAC AN112

Er du på udkig efter, en aircondition der er effektiv, men stadig er muligt at købe for penge. Så er det her en aircondition, som er en enormt god mulighed, for at købe et produkt der er godt. Det er en meget flot aircondition, som uden problemer kan stå ved vinduet, hvor den kommer af med væsken den opsamler når du køler den varme luft. Denne aircondition har en af, de bedste energiklasser den kan have, hvilket betyder at den koster minimalt i strøm. Det mest ideelle rum den kan fungere i, har en meget god størrelse, hvor den også kan klare meget store rum uden problemer. Når den køber på mindre styrke, så er lydniveauet meget lavt, mens den på højeste lydniveau stadig ikke er særlig højt under drift. Det her er en aircondition, de fleste kan være med på, når den skal købes ind. Du betaler ikke noget højt beløb, for et produkt der er effektivt og i rigtig høj kvalitet.

Energiklasse

Denne aircondition er enormt effektiv, samt meget billig i drift, hvor du bruger minimalt med strøm. Det lave strømforbrug betyder også at, den ikke koster særlig mange penge, når du skal betale din strømregning. Den her maskine har en, energiklasse der er på A+, mens den også kun bruger omkring 0,9 kWh i timen den bliver anvendt.

Kapacitet

For at få mest muligt, ud af din aircondition, når den står tændt i det valgte rum. Den fungere bedst i et rum, der er på 44 kvadratmeter, men kan også fungere i et rum der er større. Det største rum den fungere i, det har en størrelse på, der er op til 110 kvadratmeter den kan nedkøle eller affugte.

Lydniveau

En af de rigtig gode funktioner, der er ved denne aircondition, det er lydniveauet på den. Det minimale lydniveau den yder, det er på 47 dB som er meget lavt, mens det højeste lydniveau stadig er lavt, fordi det ligger på 63 dB under fuld styrke. Det er ikke noget højt lydniveau, du vil selvfølgelig godt, kunne høre den men ikke noget, som du vil blive forstyrret af.

Pris

Du skal ikke betale, nogen høj sum for et produkt, der vil assistere dig til fulde i hverdagen. Især om sommeren fordi, det let kan blive, meget varmt i rummet du sover i, eller i stuen du opholder dig i. Det er en billig aircondition, du kun skal betale 4.799 kr. for, det er en meget holdbar maskine.

Ekstraudstyr

Du kan starte maskinen, med en fjernbetjening så du ikke, behøver rejse dig fra sofaen eller sengen for at tænde maskinen.


ELECTROLUX ChillFlex Pro

Går du efter et flot design, mens den på samme tid, stadig er så effektiv som overhovedet muligt. Så er den her aircondition, en meget god mulighed at købe, fordi den har det hele blandet sammen, i et produkt der er meget godt. Det er meget let at, installere den her aircondition, samt at flytte rundt på den. Den har en vægt, der er på 33,5 kg. samt en flexslange til vinduet, så alt kondens ryger ud i den fri luft. Alt efter hvilken funktion, du gerne vil bruge, har den forskellige energiklasser, hvor den ved køling har et højere strømforbrug. Du kan uden problemer, stille maskinen i et større rum, når det skal afkøles eller opvarmes, der skal dog være et vindue til rådighed. Lydniveauet er ikke noget vildt, den kan dog også høre, hvilket er uundgåeligt når der er en motor som kører. Man skulle tro at prisen er høj, det er dog slet ikke tilfældet, med en aircondition som den her, den er faktisk relativ billig at købe.

Energiklasse

Alt efter hvilket program, din aircondition bruger har, den forskellige energiklasser. Ved afkøling af rummet, er energiklassen på A, mens den bruger omkring 1,3 kWh i timen. Ved opvarmning af rummet, har den en bedre energiklasse på A+, mens den også kun bruger 1,0 kWh i timen på strøm.

Kapacitet

Noget du skal kigge nøje på, det er den kapacitet, den aircondition har før du køber den. Samt hvor stort det rum, du ønsker den skal stå i, før du køber den. Det er dog sjældent at, den her model ikke, kan klare de fleste rum. Den har nemlig en kapacitet, der er på 50 kvadratmeter, der er den maksimale størrelse den kan klare.

Lydniveau

Lydniveauet kan godt virke, som et meget højt lydniveau, men det er det faktisk ikke. Det er ikke noget højt lydniveau, hvor du ikke kommer til at, have et meget larmende produkt kørende hele tiden. ELECTROLUX ChillFlex Pro er en lydsvag maskine, med et lydniveau på kun 64 dB, der er det lydniveau den har på højeste styrke.

Pris

Med en meget lav pris, køber du en aircondition, der er særdeles effektiv samt holdbar i mange år. Den har rigtig gode funktioner, hvor du ikke skal betale, noget højt beløb for dette. Denne model har en pris, der er på 3.989 kr. for en maskine du kan have i mange år.

Ekstraudstyr

Der et aftræk med, så den er klar til at blive installeret, med det samme du får den hjem.


DELONGHI PAC N77 ECO

Hvis budgettet ikke er for stort, men du har brug for, en meget effektiv aircondition. Så er denne model, måske en rigtig god mulighed, hvis du ikke vil betale for meget, men gerne vil have et produkt i god kvalitet. Det er en simpel aircondition, hvor der ikke er noget ekstraordinært, den har dog en luftgennemstrømning på 350 kubikmeter i timen. Det er dog stadig, en aircondition der har en energiklasse, der er meget effektiv og sørger for at strømniveauet forbliver lavt. Det er den mindste aircondition, der er på den her liste, men den er stadig rigtig god under brug, så rummet bliver helt afkølet. Fordi den ikke er så stor, så er lydniveauet også mindre, hvilket i sidste ende, betyder at den larmer meget lidt. Der er ikke en høj pris, faktisk er det den aircondition, med den laveste pris på denne liste over 5 forskellige aircondition.

Energiklasse

Maskinen her som er designet, til at suge den varme luft ind, hvor den afkøler den og puster luften ud igen. Den har en god energiklasse, der ikke gør at din strømregning, pludselig sprænger banken og er meget dyr. Modellen her har en energiklasse, der har en karakter på A, hvor den også kun bruger 0,8 kWh i timen.

Kapacitet

Det er som sagt ikke, en aircondition som har en stor kapacitet, hvilket også begrænser den. Den kan nemlig ikke, stå i meget store rum, fordi den ikke kan nedkøle dem meget hurtigt. Det rum som den kan nedkøle, må maksimalt have en størrelse, der er på 28 kvadratmeter, de kan dog godt være en smule større.

Lydniveau

DELONGHI PAC N77 ECO er en lydsvag maskine, der larmer minimalt når, du bruger den på en varm sommerdag. Det højeste lydniveau som, du kommer til at høre, det er et lydniveau på 62 dB. Fordi den er stille, kan du let se en serie eller film, uden du bliver forstyrret.

Pris

Der er ikke nogen høj pris, på en maskine som den her, hvilket er en kæmpe fordel for de fleste. En af grundene til, den lave pris på den her aircondition, er fordi den ikke er særlig stor. Du skal betale 3.199 kr. som er en pris, de fleste kan være med på, når den skal købes.

Ekstraudstyr

Der følger en fjernbetjening med, der gør at du kan starte den, på afstand.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste aircondition i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, kapacitet, lydniveau, pris og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige aircondition når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse aircondition, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige aircondition. og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.