Æggekoger Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste æggekogere på markedet, når man skal ud og købe en ny æggekoger. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte æggekogere. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, antal æg, pris, effekt, størrelse og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Steba EK 5 Æggekoger

Orker du ikke at, skulle stå og koge æg, i en gryde hver eneste morgen. Så er en æggekoger, måske det helt rigtige valg, når det kommer til at skulle koge æg. Det gør opgaven meget, lettere i farten om morgenen, fordi du skal bare putte dem i, så klarer maskinen resten. Det her er en god æggekoger, hvis du godt kan lide at, koge mange æg ad gangen. En æggekoger skal ikke, koste mange penge at købe, hvilket denne model er et godt eksempel på. Den har en god effekt, som kræver at du, bruger lidt strøm på den hver gang. Derudover er det ikke, en æggekoger som ikke, er alt for stor at have stående. Forbrugerne har rost den, fordi den hurtigt får kogt, dine æg mens den gør det til perfektion hver gang.

[afp id=”743″]

Antal æg

Det er muligt at, koge op til 8 æg, hver gang du bruger maskinen. Det er dog ikke, nødvendigt at skulle koge, så mange æg ad gangen. Du vælger helt selv, hvilket antal du vil koge, der er dog en kapacitet på op til 8 æg ad gangen. Så hvis i er flere, som spiser æd i hjemmet, så kan denne æggekoger let klare det.

Pris

Det skal selvfølgelig ikke, koste dig for mange penge at, købe en god æggekoger for. Derfor koster Steba Æggekoger EK 5, kun en meget lav sum, som kun ligger på 234 kr. Det er ikke mange penge, for en æggekoger som, er rigtig god og fungerer godt.

Effekt

Det kræver en høj effekt, for en æggekoger at, kunne koge op til 8 æg ad gangen. Dette betyder også at, den koster lidt mere i strøm, men stadig ikke et beløb, som vil ødelægge budgettet i husstanden, den her æggekoger har en effekt, som er på 400 Watt.

Størrelse

Selvom den kan koge, op til 8 æg ad gangen, så er den faktisk ikke ret stor. Den har en bredde på 17 centimeter, en dybde på 19 centimeter, en højde på 15 centimeter og vejer kun 1,2 kg. Dette gør at du, let kan sætte den ind i skabet, når du er færdig med at bruge den.

Ekstraudstyr

Der medfølger en æggeplukker, målekop, æggebakke og poaching pande til dine æg.


Cloer CL6021 Æggekoger

Er du en studerende, som gerne vil have en æggekoger, men ikke har alt for meget plads. Så er den her model, måske det helt rigtige valg, til en mindre bolig. Det er en æggekoger, som er en rigtig god æggekoger, der er enormt let at bruge. Der er ikke plads, til mange æg i denne model, derfor er den også kun egnet til 1-2 personer. Det er ikke nogen dyr æggekoger, den kan købes for en pris, som er rigtig lav. Den har også en lav effekt, så den ikke koster, for mange penge i strøm. Det er også en æggekoger, som ikke fylder ret meget, hvilket også betyder at den kan være, i stort set alle skabe.

[afp id=”744″]

Antal æg

Der er desværre ikke, plads til mange æg, i den her æggekoger. Derfor betyder det også at, hvis i er en større familie, som godt kan lide æg om morgenen. Så er det ikke, den her model der skal købes, men er i et enkelt par, kan i let købe den, fordi der kun er plads til 3 æg.

Pris

Selvom du er på offentlig indkomst, så burde du let, kunne finde råd til denne æggekoger. Den har nemlig en lav pris, der kun ligger på, en lav sum af 187 kr. Derfor kan du på, kort tid kunne finde, råd til at købe denne æggekoger, netop fordi den har en attraktiv pris.

Effekt

Det kræver selvfølgelig, noget strøm at koge æg, i en æggekoger som den her. Cloer CL6021 er en kraftig, men stadig utrolig effektiv æggekoger, som kun har en effekt på 300 Watt. En æggekoger bruger mere strøm, end hvad et almindeligt komfur bruger, da den på meget kort tid får kogt dine æg.

Størrelse

En stor fordel ved at, købe den her æggekoger, det er nemlig størrelsen på den. Den har en højde på 13 centimeter, en bredde på 6,5 centimeter, en længde på 23 centimeter. Dette gør den let at sætte i skabet igen, når du er færdig med at, bruge den til at koge dine æg.

Ekstraudstyr

Den afgiver et signal, når dine æg er færdige med at koge, låget og ægge bæreren tåler opvaskemaskine. Der medfølger også en målekop, med integreret æggeprikker.  


CASO E7 Æggekoger

Vil du gerne købe en æggekoger, som er i høj kvalitet, men stadig til en god pris. Så kan du ikke, komme forbi en model, som den her fra Caso. Det er en æggekoger, som er meget god, den klarer hele opgaven selv. Eksperterne har rost den, fordi den kan klare mange æg, samt koger den præcist som du vil have dem. Der er plads til, en god portion æg, så du kan lave dem på en gang. Derudover så koster den, faktisk ikke ret mange penge, hvilket også er meget attraktivt. Effekten er også rigtig god, da den ikke er for høj, men heller ikke for lav. Den har en form, som gør at den fylder lidt, når den skal stå i skabet, hvilket for nogle er lidt en ulempe.

[afp id=”745″]

Antal æg

Det er en stor æggekoger, hvor der er en kapacitet, som har plads til hele 7 æg. Som er en rigtig god ting, hvis i er mange som, godt kan lide at spise æg. På den måde behøver, du ikke skulle koge æg, over flere gange når du skal lave dem til din familie, du kan nemlig koge hele 7 æg.

Pris

På trods af en høj kapacitet, så er det ikke, en æggekoger som koster mange penge. Derfor bliver der også, solgt mange af denne slags modeller, til mange forskellige husstande, den koster faktisk kun 339 kr. Det er en pris, som ikke vil tage lang tid at, spare sammen til hvis den går i stykker.

Effekt

Der er som sagt, plads til op til 7 æg, hvilket man så ville tro at, effekten var meget høj. Det er dog ikke tilfældet, denne æggekoger har en effekt, som er på 350 Watt. Som er en god mellemvej, til at den hurtigt koger dine æg, mens CASO E7 stadig er billig i strøm.

Størrelse

Det er en moderne æggekoger, som er produceret i, materialer af rustfrit stål. Men fordi den er rund, så fylder den lidt mere, når den skal pakkes væk i skabet. Dog er det en æggekoger, som du vil blive, rigtig glad for når du har købt den.

Ekstraudstyr

Når du har indstillet maskinen, så afgiver den en lyd, når dine æg er færdige med at blive kogt.


Steba EK 3 Æggekoger

Det her er en æggekoger, som ligner en professionel æggekoger, da den har et meget flot design. Det er vigtigt at, du køber en æggekoger, som er effektiv og rigtig god. Hvor eksperter og forbrugere, har bedømt denne æggekoger, som en af de bedste til prisen. Den kan koge et, godt antal æg på samme tid, hvor du selv bestemmer om de, skal være blød eller hårdkogt. Det er heller ikke, en æggekoger som koster, spidsen af en jetjager. Effekten er meget gennemsnitlig, hvilket gør den billig, men stadig meget effektiv. Det er desuden en firkantet æggekoger, som ikke fylder ret meget, samt let kan puttes i en skuffe eller lignede. Den er designet så, den er let at anvende, selv for en som aldrig, har brugt en æggekoger før.

[afp id=”746″]

Antal æg

Der er plads til, op til 6 æg på samme tid, i denne æggekoger. Hvilket gør processen meget lettere, fordi du på kort tid, kan koge hele 6 æg. Derudover er der en alarm, som lyder når dine æg, har fået tilpas lang tid, samt er klar til servering. Du kan dog også, tilberede et mindre antal æg, den maksimale kapacitet er dog på 6 æg.

Pris

Hvis du skal købe, en æggekoger som denne, der minder om en professionel æggekoger. Så skal du ikke, betale nogen stor sum, for denne meget gode æggekoger. Steba EK 3 har en pris, som kun er på, små 318 kr. hvilket er et lille beløb, for en god og holdbar æggekoger.

Effekt

Det er en æggekoger, som har en gennemsnitlig effekt, hvilket gør at den er billig i strøm. Men stadig er rigtig hurtig, til at koge dine æg, så du ikke skal bruge lang tid på dette. Effekten er på 350 Watt, som giver dig en æggekoger, der er meget god i mange år.

Størrelse

Når du skal putte, denne æggekoger ad vejen, skal du sørge for du har plads. Den har nemlig en højde, som er på 15,5 centimeter, bredden er på 23 centimeter, dybden er på 11,5 centimeter og så vejer den kun 900 gram. Vægten er selvfølgelig når, maskinen er tomt for vand og æg.

Ekstraudstyr

Der medfølger en målekop med æggeplukker, samt en ægge bærer med håndtag.


OBH Nordica Perfect Eggs Æggekoger

Det er let at, anvende en æggekoger det, eneste som du skal gøre. Det er at sætte det antal æg, i maskinen du ønsker, derefter fylder du vand i og starter æggekogeren. Derefter indstiller du æggekogeren, til hvordan du gerne vil, have at dine æg skal tilberedes. Der er plads til mange æg, så du lynhurtigt kan, få lavet mange æg til hele din familie. Den har en rigtig høj effekt, hvilket også betyder at, den koster lidt mere i strøm hvert år. Den fylder også ret meget, når den skal stå på dit bord, derfor er det en fordel at, den er firkantet så den passer ind over alt. Den er designet i stål, så den også ser godt ud, når den står på dit bord.

[afp id=”747″]

Antal æg

Denne æggekoger har plads, til et stort antal æg, som den kan tilberede på samme tid. Du kan frit vælge, om du vil have 1 æg i, eller om du vil have op til 6 æg. Du skal bare sætte æggene i, derefter tilsætte vand i maskinen, hvor du så indstiller den, om dine æg skal være bløde, mellem eller hårdkogte.

Pris

Dette er en af de billigste, men stadig meget effektiv, æggekogere på denne liste. Det skal ikke koste, mange penge at købe, et produkt som er meget godt. OBH Nordica Perfect Eggs, har en særligt attraktiv pris, som kun er på 237 kr. hvilket ikke er mange penge, når det gælder en, æggekoger der er meget god.

Effekt

Det er som sagt, en æggekoger som, har en effekt der er i den høje ende. Effekten ligger på 435 Watt, som betyder den koster, lidt mere i strøm end gennemsnittet. Den er udstyret med, en ledning som er på 80 centimeter, som selvfølgelig skal sidde i en stikkontakt.

Størrelse

Denne æggekoger er let, den vejer kun 828 gram, når den som sagt er tom. Derudover Den er cirka 13 centimeter høj, har en dybde på 10,8 centimeter, sidst men ikke mindst så har den en bredde på 22,6 centimeter. Derudover er den firkantet, så den let kan stå, inde i de fleste skabe du har i køkkenet.

Ekstraudstyr

Den udgiver et lydsignal, når dine æg har, fået den valgte tid, som du har valgt til dem.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 æggekogere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom antal æg, pris, effekt, størrelse, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige æggekogere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse æggekogere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige æggekogere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.