5 råd til dig der overvejer at starte sugar dating

Overvejer du at begynde at sugar date? Måske har du lidt penge problemer og vil gerne tjene lidt ekstra penge, mens du studerer eller arbejder, eller måske er du ensom og vil bare gerne møde nogle søde mennesker. Hvad end det er, så er du kommet til det rette sted. Her er 5 råd til dig der gerne vil begynde at sugar date.

Spørg om I kan videochatte sammen før i mødes

I har måske chattet i en uges tid, og så beslutter I jer for at mødes. Men før I gør det, så er det en god ide at videochatte før mødet, så I er sikre på at personen i den anden ende, er den de påstår de er. Det kan være en farlig verden at gå i møde, så man skal have alle forsvarsmekanismerne klar. Hvis din date ikke vil videochatte, så udskyd mødet til de er klar, eller aflys det helt. Desuden burde man også indgå i sugar dating på en app, der er beregnet til den slags møder.

Sørg for at møde nye dates på et sikkert sted

Måske personen i den anden ende bare er ude efter et hurtigt erotisk møde, men på trods af det så skal man prioritere sin sikkerhed frem for hurtig tjente penge. Mød derfor nye dates på et offentligt sted, og sørg for at nogen ved hvor du er, og hvor du skal hen – det kan være en veninde, et familie medlem eller en anden du stoler på.

Opgiv ikke dit rigtige navn eller adresse

På en app der er designet til sugar dating, så skal man ikke opgive sit rigtige navn eller adresse. Der findes rigtig mange skræmmende mænd og kvinder i denne verden, som vil kunne bruge din information til at forfølge dig, eller finde og skrive til dig på sociale medier. Derfor er det også vigtigt ikke at bruge de samme billeder på en sugar dating app, som du gør på sociale medier.

Lad ikke hele din indkomst komme fra dine sugardates

Det er en uforudsigelig verden, så det er svært at vide hvornår man pludselig står med ingen penge og ingen kommende dates. Hvis man er i den anden ende, – sugar mommy/daddy – så skal du ikke lade andre give dig skyldfølelse over at søge andre muligheder. Det er dig der betaler for en ydelse, og det er dig der bestemmer når du har fået nok.

Kend dig selv og dine behov

Vigtigst af alt så skal man kende sig selv nok til at vide hvor ens grænser går. Du skal ikke føle at nogen har ret til at overskride dine grænser, bare fordi de betaler dig. Pas på der dig selv!